MINI 12. november 2002 Prijavi Deli 12. november 2002 Zivjo!Super stran, saj lazje najdes dobro knjigo! Najbolj sveze so v knjiznicah seveda ves cas izposojene, ampak ce si vztrajen... Da tudi sama prispevam nekaj naslovov:Bukowski: Speh na kruhuBallard: Cesarstvo soncaR. Cook: Uvrtanje uma (brala sem jo pred leti v srbohrv.)R.Dahl: Nenavadne zgodbe (ta je za odrasle, otroske so pa ze bile omenjene)Irving: Garpov svetKosinski: Obarvana ptica (tudi druge)Kureishi: Buda iz predmestjaF.Milicinski: Gospodicna MiciP.Naylor: Ljubljeni blaznezA.Quinn: Izvirni grehD.Pelzer: Otrok brez imena in Izgubljeni fantSuskind: ParfumSalinger: Varuh mlade rziSaramago: Esej o slepotiWodehouse: Hvala JeevesI.Zorman: Lectovo srce Omenjen je bil tudi Bromfield, prebrala sem "Gospa Parkingtonova" in jo tudi priporocam Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2002 Avtor Prijavi Deli 12. november 2002 The best, Mini - dobrodosla http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifIn kar prec z obseznim seznamom!Take rabimo! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2002 Avtor Prijavi Deli 12. november 2002 quote: Marsa pravi: .... tako pravzaprav pretresljiva knjiga, ki me je blazno prav pretresla. ...Marsa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2003 Prebrala sem zadnjic knjigo 'Obala' (*avtor: Alex Garland) (*po kateri so posneli film z Leonardom di Capriom, ki ga pa nisem niti gledala, niti nisem vedela, da sploh obstaja).Dobra knjiga - ceprav ne maram takih... nekoliko pustolovskih in skoraj potopisov...A priporocam branje, ker se dobro bere, pa na koncu se precej zamislis... Pritegne te, no... ali pa je pac samo mene. Zdaj pa berem knjigo 'Razsodnost in rahlocutnost' (*Jane Austen) - znana knjiga, takorekoc klasika, a jo prvic berem..Ne shizim toliko na tako literaturo..Pa mi je kar vsec - samo se nisem prebrala... bom potem povedala se vec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Mene se je dotaknila Ona od Johnsona -zelo priporocam v branje podnaslov mislim, da je knjiga o zenski dusi.-Taisha Abelar; Prehod Vracev Astrid Lindgren; Pika Nogavicka -za mene se zmeraj The best kniga taka prava pika na i. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Rada imam knjige od A.P.Kezeleta:Tajne indijske astrologije,Veličastni saturn,Maitreja,Umjetnost davanja...,Celestinske prerokbe in vodnike po Celestinskih prerokbah,pa vse mogoče instant psihološke knjigice,ki mi pomagajo držat glavo nad vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Meni je zelo všeč Astronomija (Oxfordova), Velika verstva sveta, zelo rada brskam po knjigah o živalih, Velike ženske v zgodovini, Martin Luther King, Mahatma Gandhi, Hamlet, Othello, Romeo&Juliet, Jutri čez Jordan, zbirka knjig Prekleti kralji, knjige o življenju indijancev, in tudi Grimmove ter Andersenove pravljice... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Jaz sem pa v filozofiji.. Eno knjigo sem se spomnila v zvezi s tem... Zofijin svet - Jostein Gaarder Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Iščem knjigo Tretje Oko, a kdo ve za ime in priimek pisatelja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Iščem knjigo Tretje Oko, a kdo ve za ime in priimek pisatelja.Marko Kravos? Al si pa s tem pomagaj: COBISS Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 meni je bila všeč knjiga od Florinde Donner -Šabono pa vse knjige od Coelha. pa tud od Tolkiena pa Usoda duš in Potivanje duš, pa še in še in še Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Iščem knjigo Tretje Oko, a kdo ve za ime in priimek pisatelja. Mislim, da je avtor T. Lobsang Rampa, knjiga pa je izšla pred časom pri založbi Iskanja. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Iščem knjigo Tretje Oko, a kdo ve za ime in priimek pisatelja.Hoj, Volk Tretje oko: Lobsang Rampa. Brala lani na morju v najhujši vročini (ki je sploh nisem opazila, tako sem bila zatopljena) . Ampak, za Bitko za neznano od Castanede pa nisem vedla. Prebrala vse tiste od Gnosis quatro: Učenje pri don Juanu, Druga stran resničnosti, Orlovo darilo itd. Zmeri me je jezilo, ker sploh ne moreš reč, katera je prej in katera je nadaljevanje. Drugače pa so obvezno čtivo. Za ženske pa Taisha Abelar: Prehod vračev. Pa še ena groooozno erotična Alessandro Baricco:Svila. (ne, nič ni ezoterična) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Pot od Nejca Zaplotnika; tudi Harry P. je fajn, za nasmejat se in past noter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Florinde Donner -Šabono ful dobra knjiga za na morje.....Všeč mi je ker se res vživiš v Amazonijo in tista plemena....Malo mi je bilo kruto edino ....ko ena ženska ubije svojega otoka po porodu...da bi drugi bili bolj zdravi.....Ne se bat full ok knjiga... Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 Aja - saj imamo tudi take knjige... hocem reci, v Cvekarijah so take 'poletne knjige', romani etc...Imamo pa dve temi Knjige s podrocja duhovnosti: Knjige s podrocja duhovnostiKnjige s podrocja duhovnosti 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 ...Zdaj pa berem knjigo 'Razsodnost in rahlocutnost' (*Jane Austen) - znana knjiga, takorekoc klasika, a jo prvic berem..Ne shizim toliko na tako literaturo..Pa mi je kar vsec - samo se nisem prebrala... bom potem povedala se vec...Prebrala. Priznam, da komaj - nekajkrat 'obupala' in hotela odloziti... nekoliko dolgovezno, pa nic prav taksnega se ne zgodi. Ker pa mi gre na zivce, da bi zadevo do 1/2 prebrala, ce ze berem, ajde, da vidimo, se bom ze pregurala skozi...Pa mi ni zal.V bistvu dobra knjiga...Danes sem sele koncala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 tomas mannjozhef in njegovi bratje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 tud meni je bila zelo všeč Šabono in Imenovali so jo dvoje src nazadnje pa sem prebrala Anastazija -Zveneče cedre tajge in res priporočam! Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Danes se odpravljam v knjižnico - po počitniško branje. Kolegica pravi...nič ni; vse izposojeno... Grrrr! Moje malo misto... kolikor ga ljubim, toliko včasih pogrešam veliko mesto, kjer vse dobiš v izobilju... p.s. Kdo ve kakšno res dobro knjigo...tako, ki te ne "spusti" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Ne spomnim se naslova knjige - vem pa, da je bil po njej posnet film Jackie Brown..Zelo fajn knjiga... Aja, Sanjalica - morda ti bo vsec - cisto nekaj posebnega (so tudi posneli film, samo knjiga je boljsa) - Nakljucni popotnik (Anne Tyler). Jaz kar shizim na tole knjigo. Macje pokopalisce - Stephen King Hujsaj! - S. King (zame pleg M. pokopalisca najboljsa njegova knjiga). Klub golih pesti... avtorja si nisem zapomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Klub golih pesti... avtorja si nisem zapomnila.Mogoče Palahniuk Chuck? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Ja - tako je, saj res - Chuck Palahniuk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Aja, se dvehl knjig za na morje ipd. sem se spomnila... 'Da jih v enem susu preberes'. Charles Bukowski - Špeh na kruhu (meni ful vsec, sem jo veckrat ze prebrala, pa jo vsake toliko spet vzamem in spet enako uzivam).Raymond Chandler - Nikoli več na svidenje (Chandler je 'klasika' krimichev, ful se jih zgleduje po njem oz. ga kopirajo - je pa ta knjiga najboljsa - jih je pa se par drugih dobrih)Oba avtorja sta Leva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 leva al leva? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.