Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Vceri sm pa prebral Kafkin Proces... hudooo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vceri sm pa prebral Kafkin Proces... hudooo! A nismo to že v šol bral??? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>najboljši je še zmer Douglas Adams Se strinjam. Pa Tolkien tud ni slab. Gospodar prstanov te čist not potegne...Všeč mi je tudi knjiga Imenovali so jo Dvoje src (Marlo Morgan). Trenutno pa berem Ime rože. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Gospodar prstanov super knjiga Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 A nismo to že v šol bral??? Ne un je bla Preobrazba... Sam tko med nama povedano: U soli sem v 4. letih samo 2 knjigi prebral: Don Kihota pa Gogo!... sam ne okol govort, ker se s tem ne bi rad hvalu... pol pa zdej mal no3 prenasam! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne un je bla Preobrazba... Sam tko med nama povedano: U soli sem v 4. letih samo 2 knjigi prebral: Don Kihota pa Gogo!... sam ne okol govort, ker se s tem ne bi rad hvalu... pol pa zdej mal no3 prenasam! Ja, jaz tud.. ker mi je blo skoda ful dobre knjige zamorit s filingom, da so 'solsko branje' (ne morem pomagat, ampak kar je pod mus, je blo bedno, pa cetud je se tolk fajn ) in sem si pustila vse ta dobre knjige za pocitnice.. in sem pol vsake pocitnice nabrala v knjiznici vse po seznamu 'moral bi prebrat za zadnjo kontrolko' in uzivala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 trenutno spet prebiram :Tibetanska knjiga življenja in umiranja-Sogyal Rinpoche-101 pot do sreče -afirmacije od Louise L.Hay-Vsakdanji nesporazumi-Wendy Grant Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 ZF je zame zakonAsimov, Clarke, Silverberg, Herbert, Pohl, Benford...Od ostalega pa knjige o duhovnosti, osebnostni rasti, pozitivnem razmišljanju...Tudi Castanedo sem bral pa mi je malo pretežek Pa Camino od Shirley McLaine,Živimo, ljubimo in se učimo-Leo BuscagliaKo smo že pri ZF - se še kdo spomni založbe Polaris iz Beograda(urednik Zoran Živkovič)?Manjka mi nekaj zadnjih knjig od te založbe. Po osamosvojitvi se jih ni dalo več naročati.Hvaležen bom za vsako informacijo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Jaz pa včeraj prebrala Angeli in demoni (Dan Brown), pred tem tudi Da Vincijevo šifro (istega pisatelja), zdaj berem Skrivnost in pomen Kumranskih rokopisov; Hershel Shanks, čakajo me še: - Izginuli; Jon Krakauer - 10.5.96 je Jon Krakauer stopil na vrh Mont Everesta...,- Nazca, najmogočnejša uganka človeštva; Erich von Däniken,- Umetnost sreče; Dalajlama in dr. Howard C.Culter, sicer pa so moja področja od Trstenjaka, Pečjaka, A. de Mella, C. Castaneda... pa vse do A. Christie, Slovenskega turističnega atlasa in seveda najbolj brana knjiga vseh časov... Telefonski imenik Slovenije Aja, pa tudi tista... Imenovali so jo dvoje src.... tudi ta se mi je vsedla v srce... menda sem jo prebrala vsaj 3x... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZF je zame zakonAsimov, Clarke, Silverberg, Herbert, Pohl, Benford...Od ostalega pa knjige o duhovnosti, osebnostni rasti, pozitivnem razmišljanju...Tudi Castanedo sem bral pa mi je malo pretežek Pa Camino od Shirley McLaine,Živimo, ljubimo in se učimo-Leo BuscagliaKo smo že pri ZF - se še kdo spomni založbe Polaris iz Beograda(urednik Zoran Živkovič)?Manjka mi nekaj zadnjih knjig od te založbe. Po osamosvojitvi se jih ni dalo več naročati.Hvaležen bom za vsako informacijo Asimov Clarke Castaneda je pa poglavje zase Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sem že pr koncu knjige Discovering your soul potential (How to use karmic astrology to create the life you want) od Linda Brady in Evan St.Lifer. Zlo dobra knjiga, ki jo priporočam vsem, ki bi radi odkril del življenj v katerih se je vaša duša že reinkarnirala, prek knjige in vaj, ki so opisane, skozi katere te pisateljica lepo vodi spoznaš rezloge za vse probleme, občutke katerim ne znaš sam pridt do dna in so večinoma povezana s karmo in prejšnimi življenji, seveda se je treba tud poglobit, to ni taka knjiga, ki bi jo človek samo površn prebral, zravn je treba vodit svoj dnevnik, si delat zapiske in vaje iz knjige. Večkrat prideš do prav fascinantnih spoznanj, vsaj v mojem primeru je blo tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Že tretjič berem "Najbolj modre oči" od Toni Morrison. Drugače pa Milorad Pavić - obvezno branje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Lisa Alther - Drugacne zenske. Ful, ful v redu knjiga.. ''Glavni osebi sta lezbijka, ki isce pravo zivljenjsko pot, in psihiatrinja, ki ji pri tem pomaga''... Se splaca prebrat, res.. Se mi je zdel, da ti bo usec. Samo ni tako lahkotna, kot se zdi Vredna branja, se vsekakor strinjam <{POST_SNAPBACK}>Vceri sm pa prebral Kafkin Proces... hudooo! Kafka je men nasplosno eden izmed boljsih. Proces je umetnija Tudi jaz sem cisto notri padla, ko sem brala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Baje, da je dober roman Izpoved iz harema, napisan po resničnih dogodkih ene punce iz Beograda,ki pristane v haremu.....Sama je sicer še nisem prebrala, ker jo moraš rezervirati že par mesecev prej in sem še torej v čakalni vrsti.....Sporočim,ko jo preberem Trenutno prebiram Da Vincijevo šifro...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Dušan Čater: Ata je spet pijan za poletno branje, jebiga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Urok južnega morja-Alma KarlinNikoli več spati-Friderik W. HermansDušne zgodbe-Gary Zukov , čisto na frišno prevedena. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 A je ze kdo bral: Val McDermid - Pesem siren? Kriminalka.. Tko, v bistvu precej kruta zgodba, o serijskem morilcu, ki preizkusa srednjeveske mucilne naprave.. ampak hudo dobr napisana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Na dopustu se prijetno berejo knjige Mary Higgins Clark, Stephena Kinga, Edgar Alan Poe, Edgar Wallace.....kriminalke! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Slika Doriana Greya jo velikokrat prebiram, mislim, da že šestič! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Kul sporoci pol kaksna se ti je zdela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul sporoci pol kaksna se ti je zdela prebrala že pred časom...fajna. vse knjige od Val so mi všeč Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Najboljša knjiga na svetu: od Dr. John Gray-a: Moški so drugačni, ženske tudi! It changed my life! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 to knjigco sm tud jest z veseljem prebral...zdaj mi je Venera celo bližje ko mars...mogoče bi si moral zamenjat spol? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>to knjigco sm tud jest z veseljem prebral...zdaj mi je Venera celo bližje ko mars...mogoče bi si moral zamenjat spol? He he, to dost folka pravi, ženske se včasih bolj vidijo v moških reakcijah, moški pa obratno... Vendar na koncu, ko je res stresna situacija vsak reagira svojemu spolu primerno (preverjeno).... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 prebrala Barva magije avtorja TerrYA Pratchetta. Zanimiva pravljica... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.