Kristalka 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem začela brati knjigo :PRVA OSEBA MNOŽINE_Cameron West.Avtor knjige ,srečen mož, očka, poslovnež v zrelih tridesetih z grozo ugotovi, da iz njegovih ust prihajajo glasovi drugih ljudi.Z neprizanesljivo odprtostjo in smislom za humor opisuje življenje multiple osebnosti...Sem kr not padla...po dolgem času en roman, ki mi odgovarja.. trenutno berem Bournovo premoč1... Robert Ludlum kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ludlum - eden mojih najljubših pisateljev. Prebrala Zajčje leto (Paasilinna)Za mojo malo -Tony Parsons Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najboljša knjiga na svetu: od Dr. John Gray-a: Moški so drugačni, ženske tudi! It changed my life! no morda je to mal rpetirano rect, se pa strinjam, da je prakticno 'revolucionarna'. <{POST_SNAPBACK}>to knjigco sm tud jest z veseljem prebral...zdaj mi je Venera celo bližje ko mars...mogoče bi si moral zamenjat spol? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 berem (se vedno) da Vincijevo kodo.ne stekam, zakaj se taksno zganja. Nikakor ni slaba, te potegne in vse, sam... dalec od tega da bi cist shizila in tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no morda je to mal rpetirano rect, se pa strinjam, da je prakticno 'revolucionarna'. Marsa, draga moja, nč pretirano, men je res spremenila lajf... love life... ker bi drugač v roku enga tedna se vse čist drugač razvilo (beri: v slabem smislu), tako pa sem danes tukaj in happy and in love.Meni je spremenila pogled na razmišljanje moškega spola.Verjamem, da enim ne naredi prav nič- sem jo dala za prebrat prijateljici in je rekla, da na njo pa knjiga ni naredila nobenega vtisa.Veš, knjiga je prišla v moje življenje ravno takrat, ko sem jo najbolj potrebovala.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ludlum - eden mojih najljubših pisateljev. Prebrala Zajčje leto (Paasilinna)Za mojo malo -Tony Parsons Ludlum je ful fajn ja..sem prebrala še drugi del bournove premoči.... naslednjič si grem še po Bournovo identiteto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>berem (se vedno) da Vincijevo kodo.ne stekam, zakaj se taksno zganja. Nikakor ni slaba, te potegne in vse, sam... dalec od tega da bi cist shizila in tko... Se strinjam. Prav v redu knjiga, ampak res nič posebnega... Trenutno berem o življenju, vesolju in nasploh vsem, 3 knjiga po vrsti od Štoparskega vodnika naprej. Super meni je to res the best. Pa Štoparski vodnik sm spet vzela v knjižnici, bom še enkrat prebrala. No, prej pa moram še Zbogom in hvala za vse ribe, ta je četrta... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Toplo priporocam knjigo NORVEŠKI GOZD H. Murakami-ja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toplo priporocam knjigo NORVEŠKI GOZD H. Murakami-ja!ravno včeraj sem jo neprebrano vrnila v knjižnico. mi je takoj postalo žal - se moram spet postavit v vrsto... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 men je pa voranc vsec.. velik slovenskih in clo cankar, saj o tem smo se ze zgovarjal... Joj, kok sem bila razocarana nad da vincijevo sifro... Saj sploh ne trdim, da je slaba, cist ok, pac, ena knjiga... dinamicno napisana (heh, prvi dve cifri v tam eni sifri sta 13 3 ), sam tam okol sredine cist zvodeni...zejno so me cez vodo peljal, trzne neke fore, presunljiva odkritja in ne vem kaj, brez veze..ne morem verjet, da jo je stefancic tolk hvalil... kar nekaj... drugac pa, ja, saj... mal simbolike in tako dalje... to je sam zanimivo, pa kaksne par stvari... po drugi strani pa me je velik stvari pa prav tud zmotil... recimo kar nekaj govori in potem kao sklene', da je to zdaj dejstvo... saj se ne spomnim, sam je ene par takihle lukenj... skratka, ne morem verjet, da je tak boom!Jaz mam knjigo od zacetka poletja (mitja jo je od nekod privlekel), 5. ponatis... no zdaj pa vidim 8. da je ze...cist blazni , vsi derejo in kupujejo. ejjejjej..se dobr da je nisem na morje vlacila, bukle totalne! 'mnogo hrupa za prazen nic.' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 cankar js sm kr bolana ratala in cela depresivna če sm se prpravla ga brat....men je grozen, totalno zjamran......sej ok no Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 jaz je pa sploh ne morem dobit v knjižnici, vrste so kilometrske. Zdej me je pa Marsa skori pripravila do tega, da je ne bom prebral niti, ko bo na voljo. slovenskih klasikov pa ne maram, ker so vsi nekam otožni, turobni in tragični, prav žalost jih je brati, dobesedno. Seveda so mojstri besede in vsebine, jim je treba priznati...a ko bi jih bil prisiljen brati, bi me spravili v grob zaradi strtega srca. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 točno tko tole šifro pa men sploh ni za brat, pa sm jo mela 14 dni doma, pa se nism mogla zravn dat.....se mi zdi da je prevč napihnjeno vse skup, ne maram teh best selerjev kej preveč..........pa itak dvomim da kej zlo novga in pametnega piše not Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 Cashy, mogoce bo tebi vsec, saj eni so jo tud tu hvalili...saj ti pravim, dalec od tega da bi bila slaba, te cist pritegne in vse...sam... brez veze, sploh pa v celoti gledano... pol sem bila ze kar navelicana, sem se komaj pripravila v pozorno branje (najrajs bi kar tko sam na hitro preletela, sam pol bi mi pa kaj uslo, ce pa ze berem, pa pac ajde).. Todika, men so pa vsec zatezeni pisatelji (sam ne pa recimo tud marquez), recimo totalno shizim na moraviin prezir, zakon!! mal tezi tam vmes s temi nekimi legendami, prevec je tega not, sam v nulo opisuje svoja custva in pomisleke in vse, hudo dobr! sem na morje dvakrat clo vlekla, pa nobenih dialogov, pac pa eno samo razmisljanje..no ne cist tko, ampak najvec je tega...to,lk iskrenosti... so mi vsec strelci - ustvarjalci, ful sebe dajo not. ja, jaz tud ne maram bestselerjev, tko tud haryja nisem dolg brala, sam je zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Je kdo bral De Sada, "Incest" .To je ena z mojga seznama knjig, katerih se lotim brat, ko odpravim vso šolsko literaturo... (ki pa ni nujno slaba). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ena najbolj obupnih knjig mi je bil ravno Proust z Iskanjem izgubljenega časa s poglavjem o Combrayu...vsakič, ko sem se ga lotil me je že po prvi prebrani strani minilo in sem zaspal. Kafkina Preobrazba mi je bila pa milorečeno odurna- prav mojstrsko odurna. Zgleda, da je zadel svoj namen. In škoda, da niso upoštevali njegove zadnje želje, da vsa njegova dela zažgejo Zgleda, da mi najbolj paše pustolovska in domišljijska triviala, seveda poleg strokovnih in poljudnoznanstvenih knjig Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>se absolutno ne strinjam!!! Jaz tudi ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Proces je knjiga, ki sem jo pozirala. Prav mojstrovina no Z lahkoto jo uvrstim med 3 najljubse knjige, kar sem jih prebrala.Preobrazbo sem tudi dozivljala na prav poseben nacin in ko smo jo pri slovenscini obravnavali in se poglabljali, so bile to zame najboljse ure slovenscine. Kar se pa tice Prousta, sem V Swannovem svetu spet prebrala, ko je prisla ven pri Delu, kot vrhunec stoletja. Kar definitivno je! Zdej sem se pa spomnila se na James Joyca. Tudi car Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hm Kafke nisem bral razen par odlomkov iz berila, en mi je bil ful všeč ja sam... haha lenoba ki ji bom zvest do groba je preprečila podrobnejše poglabljanje.... hm skrušeno opažam da že četrt leta berem samo šolske knjige nobene take zaresne leposlovne knjigice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Punce všeč, da berete tudi mal težje stvari...čeprav seveda, ni ga včasih čez dober krimič zadnje čase berem precej afriške literature, kul, nova odkritja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Te dni sem prebral Elderjevo: Come into my trading room... nikoli se nisem bral tolk zanimivo napisanega prirocnika... speechless... model je dr. psihiatrije in neverjetno dobr pojasnjuje vplive masovne psihologije na gibanja tecajev... ce ma kdo kake ambicije na tem podrocju, je to vsekakor prva knjiga, ki jo MORA prebrat!! astra Men so tut knjige o afriskem samanizmu!!Kul!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jaz pa berem GOZD OBESENIH LISIC Arta Paasilinne in sem cist navdusena (kot ze nad dvema knjigama istega pisatelja - Tuleci mlinar in Zajcje leto) Pravo olajsanje po M. Walters (neka Slepa ulica, al kaj je ze blo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te dni sem prebral Elderjevo: Come into my trading room... nikoli se nisem bral tolk zanimivo napisanega prirocnika... speechless... model je dr. psihiatrije in neverjetno dobr pojasnjuje vplive masovne psihologije na gibanja tecajev... ce ma kdo kake ambicije na tem podrocju, je to vsekakor prva knjiga, ki jo MORA prebrat!! astra Men so tut knjige o afriskem samanizmu!!Kul!! Samson ... na gibanje tečajev planetov, tečajev vrat, tečajev valut, tečajev masaže, tečajev retorike,,, ali vseh tečajev po vrsti? Res me zanima lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 jas najraje bere knige z množičnimi morilci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 sam ti si pa res freaky Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Ena boljših knjig mojega življenja: Anthony de Mello, Zavedanje Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.