Ksenia 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 eno ravno berem, samo kaj ko ste me tako navdušili ma ne vem, sem očitno kar zahtevna bralka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Od Cankarja je meni najbolj vsec 'Na klancu'.Tezka knjiga, ne vem ce je najbolj primerna za domace branje v soli. (sem jo prebral takrat, pa se enkrat pozneje, je bila velika razlika ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ko smo že pri Cankarju - zelo mi je bila všeč njagova Gospa Judit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Uuuu, ne maram Cankarja :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Men je pa njegov stil pisanja všeč, čeprav je izredno težek...včas je treba prebrat 5x eno in isto, da poštekaš... samo piše pa tako doživeto...in mračno...kot da je cel lajf apokalipsa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 men je pa od naših pisateljev ok Vinko Moderndorfer: Tek za rdečo hudičevko Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Knjiga, ki me pretresa Mož po imeni Dave avtor Dave Pelzer, ne moreš verjeti, česa so ljudje sposobni in pa Zajtrk pri Tiffaniyju -lahkotno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 knjiga 'JAZ SEM'-nauki vnebovzetih mojstrov.Uživam ob njej...polna nasvetov in napotkov. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 jaz pa zdajle uživam v Usodi Foxovih - Frank Yerby taka izi knjigca opis življenj 2 generacij. Dogaja se v Ameriki od 200 let do kakih 100 let nazaj. Zanimivo, predvsem pa sproščujoče . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Hercolubis ali rdeči planetV.M.Rabolu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Franz Kafka ...... pa se veda naš Cankar, bolj je mračno, boljše branje je...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 PROCES - FUL ZATEŽENA KNJIGA, AMPAK FUL DOBRAGRADPREOBRAZBA - TLE TE SKOR KAP KO SE VŽIVIŠAMERIKAitd........... vse so take, malo odklop, tipično za Kafko (Slavko Grum je zanj "optimističen" ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Preobrazba, je bila tudi meni všeč,prav tako sem prebrala Proces, obe smo brali v šoli, s tem, da mi druga ni bila preveč všeč.Amerika in Grad pa ne poznam!Grad je po mojem mnenju njegova 'najtezja' in hkrati najboljsa knjiga.Priporocam.Masterpiece.Ena tistih knjih, ki ti ne gre vec iz glave...izredno temacna.Jaz sem se sanjal prizore iz nje . A sem ze omenil , da je tezka ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Kroko, isti okus imava.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Kroko, isti okus imava.............. Mogoce...samo pri tej knjigi...na druge stvari gledava popolnoma drugace.Se sreca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Kroko, isti okus imava.............. Mogoce...samo pri tej knjigi...na druge stvari gledava popolnoma drugace.Se sreca ah Kroko, to se teb samo zdi............ na koncu se bova mela še rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz sem dobila vceraj Prousta - V Swannovem svetu Sicer sem jo ze prebrala v gimn, ampak dekleta vejo, kaj mi kupit...to je bukva za osebno knjiznico. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Lojze Stanič: Nov obstoj. Samo za tiste z "močnimi živci". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Tipe, ki majo v sebi neki skrivnostnega (kot Kafka) je zanimivo brat že sam zato, ker to imajo Tale Kafka, ki sploh ni hotel, da bi bila njegova dela objavljena. Zakaj je pol pisal, ampak saj je vseeno, dobro je pisal. Brala sem samo Preobrazba in Proces.Ali pa Hesse in njegov Stepni volk. Brali? Njegova najboljša knjiga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Prebrala knjigo finskega pisatelja Veikka Huovinena Striček Josip...Stalinova biografija...odlično branje...mi je bilo všeč to, ker zgolj podaja dejstva in ne sodi o njegovih dejanjih ali o njegovem značaju...kar je tudi prav, ne?Menda je ubil svojo ženo, ker je povedala naglas, da se z Gulagi ne strinja...ampak se še vedno ne ve natančno...Bil je dober strelec, po potrebi vrtnar...huh... nekaj let je prebilav v semenišču in se skoraj izučil za duhovnika...Stalin je nekje zapisal:Če bom nekoč postal duhovnik, bom apostol človekove vsesplošne svobode... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Sem prebrala knjigo Darovi srca - Betty Youngs. Ena izmed push up knjigic, same zgodbice pozitivno naravnane, take majčkeno inspirativne. Meni vedno prijetno branje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 meni zelo kulska knjiga, Douglas Adams: Štoparski vodnik po galaksiji...čisti odklop Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Vse knjige iz tega opusa; štoparski vodnik, restavracija na koncu vesolja, o življenju, vesolju in nasploh vsem, zbogom in hvala za vse ribe, pretežno neškodljiva...so zelo zabavno branje, primerno za počitnice. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 jest jih mam vse (razen zadnje) kar v eni knjigi z naslovom Štoparski vodnik po galaksiji-ne vem če se jo še da dobit... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jaz jih imam vsako posebej...pretežno neškodljiva je bila izdana malce kasneje...mislim, da se še da kupiti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.