Skoči na vsebino

Knjige, ki so nam vsec

Marsa

Recommended Posts

Men je pa njegov stil pisanja všeč, čeprav je izredno težek...včas je treba prebrat 5x eno in isto, da poštekaš... xrolleyesx samo piše pa tako doživeto...in mračno...kot da je cel lajf apokalipsa... x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Knjiga, ki me pretresa Mož po imeni Dave avtor Dave Pelzer, ne moreš verjeti, česa so ljudje sposobni in pa Zajtrk pri Tiffaniyju -lahkotno

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jaz pa zdajle uživam v Usodi Foxovih - Frank Yerby taka izi knjigca x;)x opis življenj 2 generacij. Dogaja se v Ameriki od 200 let do kakih 100 let nazaj. Zanimivo, predvsem pa sproščujoče x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Preobrazba, je bila tudi meni všeč,prav tako sem prebrala Proces, obe smo brali v šoli, s tem, da mi druga ni bila preveč všeč.

Amerika in Grad pa ne poznam!

Grad je po mojem mnenju njegova 'najtezja' in hkrati najboljsa knjiga.

Priporocam.

Masterpiece.

Ena tistih knjih, ki ti ne gre vec iz glave...izredno temacna.Jaz sem se sanjal prizore iz nje :eek: .

A sem ze omenil , da je tezka ? x;)x

Jaz sem dobila vceraj Prousta - V Swannovem svetu :palec: x:Dx :palec: x:Dx

Sicer sem jo ze prebrala v gimn, ampak dekleta vejo, kaj mi kupit...to je bukva za osebno knjiznico.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tipe, ki majo v sebi neki skrivnostnega (kot Kafka) je zanimivo brat že sam zato, ker to imajo x:)x Tale Kafka, ki sploh ni hotel, da bi bila njegova dela objavljena. Zakaj je pol pisal, ampak saj je vseeno, dobro je pisal. Brala sem samo Preobrazba in Proces.

Ali pa Hesse in njegov Stepni volk. Brali? Njegova najboljša knjiga.

Prebrala knjigo finskega pisatelja Veikka Huovinena Striček Josip...Stalinova biografija...odlično branje...mi je bilo všeč to, ker zgolj podaja dejstva in ne sodi o njegovih dejanjih ali o njegovem značaju...kar je tudi prav, ne?

Menda je ubil svojo ženo, ker je povedala naglas, da se z Gulagi ne strinja...ampak se še vedno ne ve natančno...

Bil je dober strelec, po potrebi vrtnar...huh... nekaj let je prebilav v semenišču in se skoraj izučil za duhovnika...

Stalin je nekje zapisal:

Če bom nekoč postal duhovnik, bom apostol človekove vsesplošne svobode...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem prebrala knjigo Darovi srca - Betty Youngs.

Ena izmed push up knjigic, same zgodbice pozitivno naravnane, take majčkeno inspirativne. Meni vedno prijetno branje x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vse knjige iz tega opusa; štoparski vodnik, restavracija na koncu vesolja, o življenju, vesolju in nasploh vsem, zbogom in hvala za vse ribe, pretežno neškodljiva...so zelo zabavno branje, primerno za počitnice.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz jih imam vsako posebej...pretežno neškodljiva je bila izdana malce kasneje...mislim, da se še da kupiti

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...