majica 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Nabavla sem si knjigo Dosjeji zarot...mislim...lasje grejo pokonci...v kaj vse nas bodo zvlekli...ali so nas že...JFK je bil le kapljica v morje Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Sem se spomnila za knjigico LJUBIMEC, ki sem jo že kar nekaj časa nazaj prebrala, ne vem kdo jo je napisal, fuul dobra knjigica ( sem jo svinjici prinesla za dopustniško branje) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Oho, a tema izhaja iz naslova ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 NIČ NE POVEM, KER JO MORAŠ PREBRAT....BOŠ PA PRESENEČENA...pomoje... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ljubimca je napisala Marguerite Duras Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 oho, hvala, a si jo ti prebrala? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ja, pa film sem tudi gledala priporočam za poletno branje na plaži Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 No nekaj sem jih prebrala.Naprimer...Hiso na Tari so pa vsi tako hvalili, da sem si jo samo zato sposodila, pa tudi ni name naredila posebnega vtisa. Jadran Krt je Ocitno nisem jaz za taksne knjige. Aja, Ljubimca sem prebrala letos na morju in mi je cisto zblojena bukva. Ni mi vsec. Sem pa prebrala se enkrat Kafkin Proces. V tem pa uzivam Aja, zdej sm kupila Gloss...in je ena bukvica notri Spletke...mi pase lahkotno branje. Bomo vidli... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 mmm....spregledala sem Hiso duhov Sej...ma sej jst mam tut obdobje, ko berem najbolj osladne romane Sej je cist odvisno... Uzivaj v branju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Sem se spomnila za knjigico LJUBIMEC, ki sem jo že kar nekaj časa nazaj prebrala, ne vem kdo jo je napisal, fuul dobra knjigica ( sem jo svinjici prinesla za dopustniško branje)Oho full fajn knjigica. POnese te tam nekam v Azijo in opiše ljubezensko zgodbo . Priporočam še komu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Zdaj berem knjigo Da Vincijeva šifra - sem na začetku, ampak te kar odnese... Poskusite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 me je čist navdušila knjiga Polje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Sosed mi je obljubil svoj roman...Včasih je Januar sredi poletja...al nekak tko, že...pa ga trapasto prašam...A je težko berljiva?...he he he... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Moj mož je prebiral na morju Paniko in se vmes ves čas režal in krohotal... Bravo za tvojega moža.. resnično je dobra.. ker je tudi mene pripravila, da sem se naglas smejala..kar ne pomnim, da bi se sploh ob kakšni knjigi... Res, priporočam v branje (Desa Muck, Panika) ...ne samo za režanje, ampak dejansko v premislek, kako smo babnice včasih nore (celo ko smo zatelebane)... jauuuuu bogi dedci, kakšne babnce morajo prenašati, pa boge babnice, kakšne dedce moramo prenašati... Svet je lep x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 svet je lep...bravo sanjalica majica, lepo, da si spet mal tle...si že prav manjkala ...upam, da si ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...hm, jaz si bom pa zdaj med dopustom zopet BUTALCE prebrala....so mi take face Tri ure hoda za pustno nedeljo leži vas, pa ji pravijo mesto. Sredi vasi se cedi rjava mlakuža, ki ji pravijo potok. Ob obeh krajih mlakuže stoje koče, ki jim pravijo hiše. Mama butalka piše sinu butalcu: Dragi sinko butalec.Pismo ti pišem počasi, ker vem, da ne znašhitro brati.Najprej naj ti sporočim, da ne živimo večtam, kjer smo, ko si se odselil.Tvoj oče je v časopisu prebral, da se večinanesreč zgodi v okviru 20 kilometrov od doma, zato smo sepreselili.Ne bom ti mogla poslati našeganovega naslova, ker je družina, ki je tukajživela pred nami, vzela hišnoštevilko s seboj - da jim ne bo trebaspremeniti naslova.Nova hiša je res čudovita. Ima celo pralni stroj! Vendar nisemčisto prepričana, da dela. Prejšnji teden semnamreč vanj položila kup perila inpotegnila za vrvico, a perila od takratnisem več videla.Tudi vreme tukaj ni tako slabo. Prejšnjiteden je deževalo le dvakrat.Prvič tri dni in drugič štiri dni.Glede plašča, ki si hotel, da ti ga pošljem;tvoj stric je ugotovil, da je z gumbi vred pretežek, da bi gaposlali popošti. Zato smo gumbe odrezali stran in jih dali v žep.Tvoj brat je včeraj zaklenil ključe v avto.Bili smo že zelo zaskrbljeni,saj je trajalo kar dve uri, da so naju zočetom spravili iz avta. Tvoja sestra pa je danes zjutraj rodila,vendar ne vem spola. Zato ti še ne morem sporočiti, ali si postalstric ali teta. Otrok je neverjetno podoben tvojemu bratu. Stric jeprejšnji teden padel v sod z Whiskey-em. Ljudje so ga hoteli rešiti,a se jih je veselo otepal in se utopil. Naslednji dan smo gakremirali in gorel je tri dni. Trije tvoji prijatelji so imelinesrečo - s tovornjakom so zapeljali z mosta. Janez je vozil. Imelje srečo - odprl je okno in splaval na varno. Matjaž in Vene sta bilana prikolici. Utonila sta, ker nista mogla odpreti lopute na zadkuprikolice. Drugega ni nič novega. Bolj malo se dogaja pri nas. PozdravčkeMami P.S.: Hotela sem ti poslati denar, a je bila kuverta že zaprta. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 svet je lep...bravo sanjalica majica, lepo, da si spet mal tle...si že prav manjkala ...upam, da si ok Hej...thanks ... sej men vsi manjkate...sam...zdej so še počitnice, al smo leteči...al pa doma kaj delamo...po počitnicah bom pa spet bolj redno prihajala gor...oziroma, ko bo slabo vreme... Dons tut jez dobila Kafko...sam bo še mal počakala...je še 11 knjig pred njo...uf Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Pa vsem je bil vsec ta Ljubimec, razen men je vse skupi za lase prvlecen Paniko sem tudi prebrala...ah ja zenske srednjih let Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kakšne ženske srednjih let...si ti malo še v plenicah mala???? Pr 40 je ženska...mladenka... ti mlečnozobka :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ooops!!!!!!!!! Michelle ma ze vse stalne zobe ne mi zamert noooo moja mat je 41 al kok, jaz sem 21 in jo imam za zensko srednjih let Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 (sj bil hec ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 no men tud ni bila tale knjiga tko ful humoristična, prej panična, sej sem se ob kakšni besedni zvezi nasmehnila, ampak krohotala se pa nisem, žal... se večkrat z Auroro nasmehneva in komentar, ok nisem Verica, čeprav dečve moje, imam jaz eno osebico v svoji bližini, ki je ista slika nje, mogoče sem bila zato malce šokirana (hvala bogu, da nisem to jaz), ampak priznam v kakšnem opisu sem se pa tudi jaz našla.... žal... ampak knjiga mi je odprla okice, bi bila tole dobra terapija za ljudi odvisne z odnosi...pismo zadnje čase jaz odkrito pišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ti paše odkritost Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 men so pa všeč knjige z malo erotike al pa tud kakšnim ornk seksom ..Iz zbirke Dotik je fajn knjiga Krilati prašiči..pa Henry Miller tud ni slab:Emmanuele Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jaz sem pa danes zjutrajkončno prebrala JANTARNI DALJNOGLED.Strašno uživala v branju(tako kot že pri prvih dveh delih).Skoda, da ni še enga dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.