Aiša 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Kniga Največji čudež na svetu_OG Mandino....JE ful dobra Res se splača prebrat...Men jo je priporočal en frend k je mel raka, in mu je ta kniga in podobne pomagala to preživet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgac pa ful rad berem cimbolj raznoliko literaturo in to po moznosti vzporedno (tko 3 al pa 4 knjige na enkrat),jz tud. zmer ful enih knjih na enkrat berem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Mava pa kar nekaj skupnega poleg vsega kar nimava. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 se prav da mava skupne točke, pa še zmer sva si zanimiva k sva took drugačna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 mas prav. Ampak tista riba vs. devica-tista bo se zanimiva. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hehehehehe.... zabavna.... me zanima če bo devici kej ratal ribo zorganizirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Sedaj berem Da Vincijevo šifro...da vidimo, če je res tko kul, kot pravijo. Glede na to, da vsak večer tu gor visim, že ne more bit tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 DaVincijeva cifra je bila meni ful vsec, zdaj bo tudi film!!!! Kar se pa Cankarja tice...ga ne morem Prebrala sem obvezno ctivo, ker sem ga pac mogla, da sem pokasirala tisto 4ko v gimnaziji. Pri drugih avtorjih sem ponavadi prebrala se kaj, naprimer kak Kafka me je vedno zanimal. Smo morali prebati Preobrazbo, jaz sem se pa hitro spravila se na Proces, Splet norosti in bolečine, pa zbirko proze Babilonski rov...Kafka je kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>me je čist navdušila knjiga Polje... Končno prebrala knjigo Polje....ampak nobenega navdušenja,eno samo nizanje podatkov in nalaganj o vplivanju na stroj Nič kar ne ne bi že prej nekje zasledila. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, Kafka. Zahtevno branje, sem Proces brala skoraj en mesec. težka knjiga mi je bla ful. Ampak, ko sem jo prebrala do konca, sem si rekla: Hey, dobra je bila. Tudi meni je Kafka všeč, ker je tako kompliciran.Sam je res Jaz sem jo pa lani kupila tud pri Delu...no in je bila men se zdi maja...komi sem cakala, da koncam z ucenjem, tako da sem ze prvi teden na morju hitro prebrala Zdaj pa ful nic ne berem ( razen za faks :xx!: ), tak da se pohvalit ravno ne morem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem začela brati knjigo :PRVA OSEBA MNOŽINE_Cameron West.Avtor knjige ,srečen mož, očka, poslovnež v zrelih tridesetih z grozo ugotovi, da iz njegovih ust prihajajo glasovi drugih ljudi.Z neprizanesljivo odprtostjo in smislom za humor opisuje življenje multiple osebnosti...Sem kr not padla...po dolgem času en roman, ki mi odgovarja.. svetovna Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Jaz pa berem eno knjigo po priporocilu svoje prijateljice (ki se v zacetku nikakor nisem mogla navdusit zanjo) - Enajst minut od Coelha.Sva se se z Mitjo clo skregala zarad nje (bedasto, kdo jo bo 1. bral, ker si jo je hotel vzet za brat, pa sem vedla, da jo bo pol pol leta bral, pa sem se uprla, da bi jaz rada prva prebrala, ker mi jo je prav izrecno priporocila in da naj si kako drugo vzame, pa je bil uzaljen, pol sva se pa kar mal skregala )...No in jo zacnem brat, pa se mi je zdela nekak 'zhenska' prevec, mal clo liksirasta (to je en nas izraz za mal serast recimo, not je pa se vse zivo, pateticen in vse taksno)....In sem mu rekla, saj ti itak ne bo vsec, ker se ti bo zdela prevec zhenska.No in pol je nekaj cajta sploh nisem brala, sem jo mal pustila. Se clo upiral se mi je mal, ker sem imela 'sam to'... jaz bi pa kaj bolj napetega, kriminalko recimo al kaj tacga.. za tistih 10 minut preden dol padem v postelji.No in jo skor z odporom, navelicanostjo vzamem... pol sem pa cist not padla.In zdaj sem priblizno na polovici in mi je BLAZNO vsec. Ful. Upam da mi bo do konca. Porocam. "požrla" na dušek Dala sem ti vse življenje - Zoe ValdesKot voda za čokolado - Laura Esquivel...pa Vetrna piščal, Artemis Fowl in podobne ( mal bolj mladinske, pa vseeno) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam je res Jaz sem jo pa lani kupila tud pri Delu...no in je bila men se zdi maja...komi sem cakala, da koncam z ucenjem, tako da sem ze prvi teden na morju hitro prebrala Zdaj pa ful nic ne berem ( razen za faks :xx!: ), tak da se pohvalit ravno ne morem. Kafka me like! In ja, tudi jaz zdaj nič ne berem.... razen študijskih... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Trenutno berem vec knjig, kot vedno , zanimivo pa da tudi redko do konca vse preberem No fajn knjiga je: Taisha Abelar - PREHOD VRAČEV (iz te knjige ena zanimiva misel: Zahvale izrekamo takoj, kajti jutrišnjega dne ni! pa se velik tega je. Glavna tema pa je tehnika rekapitulacije, s katero pridobivas nazaj svojo izgubljeno energijo) TRETJE OKO od T.L. Rampe in Zgodba o ani-la, zgodba o zenski iz Tibeta Osvobajanje od sebe (mislim da je prevajalka Bernarda Pavko), super knjiga. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Uh, meni pa ta prehod vračev ....ne, nisem je prebrala do konca, ker nekako čutila neko čudno nastrojenost do moških v njej.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 koker vzames Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 protiutež je DRESIRANI moški od ESTHER VILAR Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 a not pise kako so moski bogi? <{POST_SNAPBACK}> protiutež je DRESIRANI moški od ESTHER VILAR Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ne, ne ... morš prebrat protiutež tisti teoriji, da so ženske vsi smo božčki drug z drugim ne mormo, drug brez drugega pa tudi ne :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vsi smo božčki drug z drugim ne mormo, drug brez drugega pa tudi ne :xx!: Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 zasavka, tale mladinska pravljična fantastika je res prva liga....obožujem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>"požrla" na dušek jaz pa ne glih na dusek, a sem jo zdaj prebrala (11 minut, coelho).Kul. Fajn knjiga, v drugem delu se mi zdi da mal tempo pospesi, tko da pol na koncu mi mal 'zmanjka' necesa...se mi zdi da ni tolk lepo speljal kot je super zacel.Sam mi je bila pa vsec... pa mal se mi je zdela zalostna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz pa ne glih na dusek, a sem jo zdaj prebrala (11 minut, coelho).Kul. Fajn knjiga, v drugem delu se mi zdi da mal tempo pospesi, tko da pol na koncu mi mal 'zmanjka' necesa...se mi zdi da ni tolk lepo speljal kot je super zacel.Sam mi je bila pa vsec... pa mal se mi je zdela zalostna. Tudi meni je bila zelo všeč, mal žalostna je pa res. Si brala knjige Davida Pelzerja (Otrok brez imena; Mož po imenu Dave)? To je pa res za zjokat žalostno.Drugače jaz najraje berem kriminalke, kadar jih ni v knjižnici, pa vzamem kako tako, tudi za jokat. Čeprav včasih paše tud kaj za smeh. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si brala knjige Davida Pelzerja (Otrok brez imena; Mož po imenu Dave)? To je pa res za zjokat žalostno.sem. lani na morju (saj sem napisala sem, sam jasno ne mores vsega prebrat, si pac vskocila zdaj ), tud moj sin jih je. No jaz sem mensezdi vse (ce so tri). ja, zalostno, itak, pretresljivo v bistvu.... tud da se eni mami lohk kaj tacga zgodi, v njej sami, je grozno in zalostno... ta vidik je bil mal premal podan... mene zanimajo izvori, vzroki... drugac mam pa tud jaz rada kriminalke. sam jaz goltam vse zivo... nimam posebnega zanra - razen da ne maram prevec ljubezenskih zgodb -razen izjemoma, recimo V vrtincu al kaj tacga- in kake romantike, patetike, pa ne maram cist pogrosnih ctiv, drugac sem pa zlo elasticna. Vsec so mi tezaki (celo Cankar), shizim (!) na Prezir od Moravie (po mojem sem v 1. postu te teme to napisala al pa zlo kmal ).Shizim tud na Douglasa Adamsa... velik je teh, na katere shizim.Vsec so mi pa tudi zelo preproste zadeve, kot je recimo Alkimist. Tudi *humorja* (ki ga najdes na policah 'Humor') ne maram prevec. meni je humor ze to, s cimer je prepreden dolocen stil (ce je, ce pa ni, pa mi stil navadno itak ni prevec vsec). Ne maram zgodovinskih romanov in ne shizim zelo na zivljenjepise, razen izjemoma.Tudi potopisov ne maram prevec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Marsa, mislim, da imava podoben okus - se pravi neizbirčnost glede žanrov, Tudi cankarja sem včasih brala, zdaj že dolgo ne, Moravie pa še nisem. Adams je (bil) sploh car, Alkimist tudi. Trenutno berem Patricio Cornwall - o Jacku Razparaču (sem čist na začetku, ker me za spanje matra in zaspim, predno preberem prvo vrsto). Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.