Mateja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 trenutno berem knjigo o Rayu Charlesu... v bistvu njegovo pripoved o svojem lajfu... zlo vsec ... ne vem, ce sem ze brala kaksno avtobiografsko pripoved, v kateri bi nekdo tko 'tekoce' in brez kaksnih opravicevanj in kompliciranj opisoval svojo zgodbo... da tega, kaj vse je prezivel in se ni imel za ubogega revcka, niti ne omenjam... decko je slep vozil kolo, motor, avto, sam potoval okoli, zivel sam, se prezivljal sam... res izjemen clovek,... pa saj - kaksno izjemno glasbo je ustvarjal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Jaz pa pred dnevi prebrala Potovanje dus, zdaj pa berem Usodo dus. Glede ostalih knjig pa tako. V dolocenem obdobju ti je neka knjiga super, ker ti je tisti cas pisana na kozo....cez cas pa te spet zanima neka druga tematika in s tem druge knjige. So mi pa bile dobre knjige Disave, pa Zgodbar. To slednjo priporocam, ker je v njej toliko erotike.... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, mislim, da imava podoben okus - se pravi neizbirčnost glede žanrov, Tudi cankarja sem včasih brala, zdaj že dolgo ne, Moravie pa še nisem. Adams je (bil) sploh car, Alkimist tudi. Trenutno berem Patricio Cornwall - o Jacku Razparaču (sem čist na začetku, ker me za spanje matra in zaspim, predno preberem prvo vrsto). Oj, ce imava podoben okus in ti je bila vsec knjiga 11 minut, ti bo morda vsec Moraviina Rimljanka... Tu tud pise v prvi osebi zenskega spola, pa se mi zdi, da je zelo dobro mu ratalo tole.Men je vsec njegovo 'navdusenje', strast in predanost, ki veje iz knjig (pa Zlobec je dbest prevedel, kot tud Prezir - ene druge knjige so pa drugi prevajali, se ne spomnim, kdo, mi pa sploh ne potegne stil, tko da, ful je pomemben prevod). Cornwall pa mi ni tolk vsec, se mi zdi, da je mal prevec 'na silo moderna'. velik ljubsa mi je stara dobra agatha, ki jo lohk berem 100x, podolgem, pocez, diagonalno in od spredaj in od zadaj. Ker uzivam v njenem STILU, opisovanju, duhovitosti, inteligenci, tako da imajo zgodbe vcasih drugoten pomen, ker sem itak ze vse 100x prebrala in v bistvu poznam razplet.A me vseeno pritegne. Je ni (zame) vecje carice ne carja krimichev. Vsec so mi tud mal bolj grobe al pa recimo krute zadeve, recimo Klub golih pesti, ki je tolk dbest knjiga, da sem bila total + presenecena, da jim je ratal tolk dober film po njej posnet. Vcasih sem cist shizila na Mojstra in Margareto, zdaj je pa ze zlo dolg nisem prebrala. Praviloma (izjema je Let nad kukavicjim gnezdom) ne maram knjig, ki so pisane v sedanjiku. Prav moti me.Saj sem postekala sicer, zakaj je to.ker imam mroda 'obcutek', da se oni se ni dost oddaljil, torej morda mora bit mal casovne distance al kaj (no zdaj sem to zlo poenostavila, ker se mi ne ljubi se 1x nalozit, ampak tko nekak). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Cornwall pa mi ni tolk vsec, se mi zdi, da je mal prevec 'na silo moderna'. velik ljubsa mi je stara dobra agatha, ki jo lohk berem 100x, podolgem, pocez, diagonalno in od spredaj in od zadaj. Ker uzivam v njenem STILU, opisovanju, duhovitosti, inteligenci, tako da imajo zgodbe vcasih drugoten pomen, ker sem itak ze vse 100x prebrala in v bistvu poznam razplet.A me vseeno pritegne. Je ni (zame) vecje carice ne carja krimichev.se strinjam. je in bo carica . Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni je pa zdaj ful všeč henning mankell ... škoda, ker mi ne zmanjkalo njegovih knjig za prebrat hehepa donna leon tudi ni slaba.tud men je všeč,(henning), sam mal prepočas piše al pa prepočas prevajajo, al pa prehitr beremo... Marsa, Rimljanko se mi zdi, da sem pred leti brala. se ne spomnem točno, jo bom še enkrat vzela ( in na sredi ugotovila, da mi ni nič znano ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 ves kwa ber - Nakljucni popotnik, meni je bila zakon!!!! morda je avtorica ann tyler (al nekaj tacga, skor ziher sem da je ann, cist ziher pa, da je skorpijon ).(tud film je fajn) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Men pa so bli Črni Diamanti od Jokai Mora super, taka easy ljubezenska zgodba (edina knjiga, ki sem jo prebral dvakrat) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa so bli Črni Diamanti od Jokai Mora super, taka easy ljubezenska zgodba (edina knjiga, ki sem jo prebral dvakrat) Ups, razen Stanetove seveda Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ves kwa ber - Nakljucni popotnik, meni je bila zakon!!!! morda je avtorica ann tyler (al nekaj tacga, skor ziher sem da je ann, cist ziher pa, da je skorpijon ).(tud film je fajn) sem jo že prebrala. Mi je zelo všeč. Si brala kaj od Irvinga ( eno leto vdova, Garpov svet...) ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 O, ne, mislim da nisem, super, hvala za priporocilo. Torej oboje je od Irvinga?Sploh se ne spomnim ce poznam tega pisatelja... nekam znano se mi zdi, ga pa ta hip ne morme povezat z nobenim naslovom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, ne, mislim da nisem, super, hvala za priporocilo. Torej oboje je od Irvinga?Sploh se ne spomnim ce poznam tega pisatelja... nekam znano se mi zdi, ga pa ta hip ne morme povezat z nobenim naslovom... To je oboje Irvingovo, pa še Hotel New Hampshire. Predvidevam, da ti bodo všeč. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 jaz tud, zato pa pravim super. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Všeč mi je bila tudi Beležnica (Sparks), doooolgo pa je bila moja najljubša knjiga Sonce vzhaja in zahaja - Hemingway Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Vis tega tud ne poznam, hemingwaya tud nisem brala dost, mi je prezalosten. a si brala Bralca? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 kadar nimam nic za brat, vcas vzamem v roke jadrana Krta.Ful mi je vsec (pa ceprav sem ga ziher ze 10x brala).Moja mama pravi da je tak kot Ich (recimo ko je skril racun za telefon itd.). Je bil pa ves tak picajzlast in tak, cudno da Oven. Glih mama pa devica, mal narobe (nima kaj dost pojma o astro, tale sue ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 danes sem prelistala vseh 22 strani in si izpisala nekaj naslovov - tudi Bralec je med njimi. Jadrana Krta sem brala (ponoči, ko je hčera spala, ker ga je imela tudi v delu), dober, dober. Kadar jaz nimam nič za brat , vzamem Pa čeprav ni zmeraj kaviar od Simmla ali pa Rhanna (ne vem pisateja). Prva mi je bolj v razvedrilo, druga pa je malo bolj žalostna. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 pa 'Na ducat ceneje' (frank b in morda ernestine B. gilbreth) ber, ves kok je hecna knjiga, nekaj psoebnega, oni fotr me je na mojega spominjal (pa ceprav cist drugacen tip, ampak samo po energiji) 22 strani??!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Trenutno sem razpeta med študijem, službo in domom, tako da res nimam časa za kakšno dobro knjigo..... Že kar pogrešam in komaj čakam, da na morju sedem v senčko in preberem nekaj za svojo dušo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 dons je pri Delu Simmlov Pa ceprav ni zmeraj kaviar (v bistvu najboljsa njegova knjiga),,,870 torej pride knjiga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 ja zdajle me je frendica klicalA, da mi to pove.Kul ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Če kdo misli kaj takega brat priporočam Barbara Ann Brennan - Moč zdravilnih rok, lepa knjigica, ne moreš je dat iz rok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 Bos kaj skuhcala, kake rake na ne vem kaksen nacin? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Berem Henning Mankell: Požarni zid. Že cel dan in kar ne morem nehat. Zvečer bodo spet pekle oči. dobra! jaz pa berem Bralca.tudi fajna, zanimiva. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Všeč mi je bil Štoparski vodnik po galaksiji - odštekanoGospodar prstanov... vse od Tomota Križnarja, Mali princ, Alkimist, DaVincijeva šifra, Pijevo življenje, Harry Potter prvi dve knjigi Nazadnje sem pa brala Angele in demone (dan brown - uredu), Haruki Murakami (2 knjigi, pozabila naslove - zanimivo), berem Ian McEwan-Amsterdam (malo zakomplicirano,sicer uredu), Veronika se odloči umreti (Coelho - ful uredu) Moram pa nujno prebrat Evald Flisar - Čarovnikov vajenec, pa Castanedo še kej se moram spomnit... včasih preveč berem, potem pa pozabim naslove in avtorje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem jo že prebrala. Mi je zelo všeč. Si brala kaj od Irvinga ( eno leto vdova, Garpov svet...) ? Pa njegov 71 kilogramski zakon je tudi .S prijateljico sve pred leti prav padli v Irvingov svet in Garpov svet je bil nekaj časa najina biblija. Všeč mi je bil Total-V. Moerdendorferja, knjige Brine Svit Merat(smrt slovenske primadone, con brio..), pa Kureshi-jev buda iz predmestja... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.