Skoči na vsebino

Knjige, ki so nam vsec

Marsa

Recommended Posts

aha? hm, vidis tega se pa ne spomnim..... hvala ker si rekla, moram se 1x prebrat tud jaz...

ja a ni lepa na poseben nacin, brez osladnosti in tega'? xDDx :palec:

Film tud glej. xyesx :palec:

(ja, sporocilnost ... saj si tamle napisala, pa sem sklepala, da ti je pustil tak vtis, pac podoben kot men)...

:palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Še zmeraj Harry - na polovici 4. knjige - dobim pa še 5. nasl. teden, 6. bom pa kar v angleščini...

Moram nujno Naključni popotnik prebrat x!x Sem mami vprašala, če je brala, pa se samo smeji in je rekla, to morš pa nujn prebrat...

Sem pa vzela v knjižnici še Brave new world - angleško (Aldous Huxley) - bom videla, če bo OK... ena kolegica priporočila...

Vzela sem pa še Pretežno neškodljiva - 5. knjiga, kot eno nadaljevanje Zbogom in hvala za vse ribe, od Adamsa - tud to komaj čakam...

V glavnem, dela dovolj - kar se branja tiče x^x x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>sem sredi branja  PUŠČAVSKE ROŽE (Waris Dirie)... pripoved o resničnem potovanju puščavske nomadke iz Somalije, o njihovih krutih običajih (obrezovanje majhnih deklic...)...
... sem v dnevniku zasledila, da se Marsa loteva tega branja in sem mal preverila, kako mi kaj spomin dela (a se mi je sam zdelo, da sem 1x nekam nekaj pisala o tem) xzobkox x:px

Cocci, to so mi tud vcer priporocil v knjiznici (sam je pol ne mel)...

Mateja, je pol sprememba se zgodila - namest Puscavske rozhe berem Budo iz predmestja (nekAk mi ni blo do zalostnih zgodb, sem prebrala uvod, nekaksno pismo mami, pa me je zacel stiskat in sem postekala, da bo zlo zalostna knjiga in si izbrala tole Budo).

ampak jo bom cez kak dan ze, ker sem tole ponoc ze do 1/2 prebrala.

Fajn knjiga! xyesx :palec:

Mi je kar zlo vsec, sam pac, sem sele na pribl. 1/2.

Porocam. xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem pa ponoc do konca prebrala Predmestnega Budo (by Hanif Kureishi).

Mi je bila zelo vsec. x8Dx :palec:

(*motil me je mal prevod pa ful napak, ocitno pomanjkanje lektorjev al pa pomanjkanje casha za slednje, pa ocitno niso korekcij delal al pa sam 1x, zlo na hitrico)

Picasso

spet se bom vrgla v tiste knjige, ki razlagajo kako govorit z moškimi, da te razumejo... x:Dx k z mojim je komunikacija že na psu... jez rečem belo...on men baba, ni belo, ampak belo... kao...jez (on) mam prou... x^x

A nisem rekla jez tut belo...? :o|o:

(on) NE! xcivx

Kdo bi jih razumel xcivx xrolleyesx :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xnckrivx zakaj že bi te morali razumet....

za komunikacijo z moškimi ti bodo najbolj pomagale Fountainove Basni x;)x xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

v soboto sem bla na šihtu...komi čakam, da bo konc (lačna, zmatrana, neprespana, vsa PMS-jevska) da se vsedem k njemu v avto pa greva na kavico pa dam... pa po šihtu dobim sms... Mici, midva z Mihijem sva se šla mal z motorčkom vozit... ne bit jezna... RTM

Ta "ne bit jezna RTM" me je čist :mad2: razkuru... zato, ker ve, da me je razkuru...on se gre pa :fiju: z 'motorčkom' fijakat... :o|o:

Fountainove basni? :inocent: Nikol slišala... Povej...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>spet se bom vrgla v tiste knjige, ki razlagajo kako govorit z moškimi, da te razumejo... x:Dx  k z mojim je komunikacija že na psu... jez rečem belo...on men baba, ni belo, ampak belo... kao...jez (on) mam prou... x^x

A nisem rekla jez tut belo...? :o|o:

(on) NE! xcivx

Kdo bi jih razumel xcivx  xrolleyesx  :o|o:

x:Dx

kolk to meni znano xrolleyesx

Fountain?... se mi zdi, da je Lia mislila La Fontaine xscratchx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:inocent: mhm, tega ja Basni Jean La Fontaine

*Kdor ne uspe opraviti zadane naloge,se potolaži tako, da se zanjo več ne zmeni.

*Kdor ustreže nepridipravom, je sam kriv svoje nesreče x;)x

*Nekateri se hvalijo , da znajo marsikaj , nazadnje pa se izkaže, da sploh ni tako. x:o)x

*Basen uči, da moramo biti previdni in da ne smemo nikoli zaupati zgolj zunanjemu videzu x^x

S kamoto uporabni napotki za zveze : fant- dekle , mož-žena, fant- fant, dekle -dekle xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
Zdaj sem se pa spomnila enega romana - Jean Paul Christophe - pa ne vem avtorja, ampak bila je nadaljevanka ene 3 leta nazaj in mi je bila tako všeč, da sem navalila na knjigo - mislim, da je bilo kar enih pet knjih po 300 strani. Zadnjih 50 se mi ni več dalo prebrati. :inocent: x:Dx Ker drugače šizim na dolge romane z neskončnimi opisovanji in popisovanji in zapleti in zgodbami različnih ljudi. Kdaj pa kdaj poskusim tudi s poezijo, a če ni pravi moment, kar odneham z branjem.

<{POST_SNAPBACK}>... sem v dnevniku zasledila, da se Marsa loteva tega branja (*Puscavska roza) in sem mal preverila, kako mi kaj spomin dela (a se mi je sam zdelo, da sem 1x nekam nekaj pisala o tem)  xzobkox  x:px

:palec: Mateja, x8Dx, ponoc sem jo zacela brat, pa sem je vec kot pol prebrala, se morala prisilit, da sem nehala, ker nisem bla cist nic zaspana, sam je blo ze tolk ura. xDDx

Ful mi je vsec, cisto nekaj druzga kot kake druge 'podobne' knjige, tud lepo je napisano, preprosto, a s filingom in ima tudi literarno vrednost (no pac, zame, men se tko zdi)...

Ko je duh teh ljudi not... v vsakem stavku... pa nic pritozevalno ne pise, s srdom, sovrastvom (kar me je odbilo v knjigi... ne brez moje hcere, no to je bil film, ampak ta zgo0dba, kako je ona mat skoz sinfala otroku fotra, pa se nad cist vsem pritozevala, zviska gledala na vse, torej kaj veje iz onega napisanega :xx!:, no tle pa cist drugac... pa vse tko... lepo, da je kar ganljivo....)...

Tud je fajn napisano, dinamicno, kako zacne ze s tistim levom, takoj not pades in vidis da ti bo vsec.

Pa ko so se veselili dezja... xsrcx :C:

kaj je voda (kaj pomeni)??? in taksno....

zlo lepo, bom dons do konca najbrz prebrala.

ful vsec, hvala vsem puncam za priporocilo. :palec: x^x

Picasso

...vceri sem prebral Klovnove poglede od Heinricha Bolla... model ma zlo podobn smisu za humor kot jaz in sem se rezal zraven po dolgem in pocez... :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Alkimista prenašam sabo kamorkoli grem :D hihi nekomu bi ga rad posodil ;) torej knjiga, ki mi je najbolj všeč - Alkimist (Paulo Coelho)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tud midva, Nino. :palec:

vsakic ga mamo na morje s sabo, recimo, vsem zivim sva ga posodla (se dobr da ga mava se, aja ne x:o)x x:Dx, ta je ze drugi... seveda... *sem dost knjig skompenzirala za LKje, s temi zalozbami raznimi, pa ni bil tak problem)..

No sem prebrala Puscavsko rozo do konca. Blazno lepa knjiga, ceprav sporocilo nedvomno mocno ven tolce, vendar je velik vec kot to v tej knjigi..... zlo mi je bla vsec, v glavnem, predvsem zarad duha te bejbe. x^x

svaka cast.... si jo kar predstavljam - taka gazelica, ki skoz skoz skoz laufa. xDDx

sem pa jokala na konc in se zalotla, da sem pomislila prasci tipi.

ne mores verjet, da je to in tako.... me kar vse boli, ko sam pomislim, tam pa umirajo zarad tega.... :C:

grozno, kaj je vse....

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...