Mana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 no ja, si mi pa dala fajn idejo, men tud Almódovar ful , tko da mogoč se pa res enkrat lotim... Pa obljubim, da prva dobiš v branje ok...te držim za besedo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Očetje in sinovi od Turgenjeva. pač šizim na klasiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ATLAS Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ginejsova(nevem kuk se napiše) knjiga rekordov Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ginejsova(nevem kuk se napiše) knjiga rekordov Ja, jest razum'm, pol je prou! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja sam da ti razumeš pa je vse v redi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ponovno sem se vpisala v Kp v knjžnjico, ker v Italiji ne poznamo knjižnic v takem smislu kot v Slovenji. In ker sem opazila, da ne berem več v slovenskem jeziku, kar me zelo žalosti V glavnem berem v italijanščini, pa vse moje astrološke knjige so po večini v srbščini. No, lotila sem se Panike Dese Muck. Uau, fantastično dobro obeta sicer pa sem specifični bralec; obožujem priročnike, vsako leto(!) tik pred morsko sezono preberem 'Žrelo' in obvezno enkrat na leto 'Botra' Na nočni omarici imam vedno Piko za vsak slučaj in ' Sam svoj mojster'. . Tam imam še nekaj strokovnih knjig, pa kakšno knjigico v A4 formatu od Mladinske knjige-pravljice, talmud in kakšen duat papirjev, ki so priloga v pakungi in pričajo o fenomenalosti raznih kozmetičnih zvarkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Kaj vam bodo knjige? Prelistajte malo tale Forum pa boste videli opisane taksne zivljenjske izkusnje, ki jih ena knjiga ne more vsebovati! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...evo, zdaj pa ne odprem knjige vsaj do novga leta!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...evo, zdaj pa ne odprem knjige vsaj do novga leta!!! Aja, a si pol zaceu delat? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Dostojevski-Bratje Karamazovi - ena najbolj bednih knjig, kar sem jih imela v rokah! Berem in berem, pridem tam do 100 strani, pa si rečem, da mi ni treba brati tega sranja, bom raje kakega Čehova zbrala s seznama obveznega čtiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Babe ne jamrajo Jean Shinoda Bolen gestalt po Youngu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 SERGEJ VERC Skrivnost turkizne meduze KRATKO + JEDRNATO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Se spravljam k knijgi Merjenje čustvene intelegence .....Steve&John C. Simmons. Mich, se mi zdi, da sva se 1x menla o tej knjigi, pa nism vedu čist naslova......eko, to je to. Podnaslova ......Tehnike za osebni razvoj.........Vodnik za razumevanje načel čustvene intelegence v vsakdanjem življenju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 wiii, velika šola astrologije - super knjiga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Se spravljam k knijgi Merjenje čustvene intelegence .....Steve&John C. Simmons. Mich, se mi zdi, da sva se 1x menla o tej knjigi, pa nism vedu čist naslova......eko, to je to. Podnaslova ......Tehnike za osebni razvoj.........Vodnik za razumevanje načel čustvene intelegence v vsakdanjem življenju. A si preprican, da sva bila midva? Ker jaz se ne spomnem Ne ne, menila sva se o tecaju custvene inteligence, kjer je bilo obupno Tam so namrec podkupovanje otrok tolerirajo in mi je slo na zivce. Sicer pa porocaj o tej knjigi, jaz nimam casa zdaj to brat. Se morem konte naucit delat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nisn. Ja, tist se spomnim.....no, za1x jo sam listam mal. Hahaha, konti pa to....debet, kredit, bljak.....grrr, nkol maral Uspešno kontiranje ti želim Sam skor rajš posodo pomijem....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Sem ravno sredi prebiranja knjige z naslovom Živa zažgana ne morem verjeti .... Knjiga je za prebrat, vsebina je pa zelo žalostna za današnje čase, pa ne samo za današnje čase, tudi če bi se to dogajalo pred 1000 leti bi zvenelo enako....kaj smo ljudje??? O sebi imamo tako superiorno mnenje v bistvu smo pa najslabši od vseh živih bitij :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 JANEZ VIDMAJER BINGA Ljubljanski pisatelj, moj dolgoletni prijatelj, priznani zeliscar, mogotec, vsevednik, avanturist, izdal letos knjigo z naslovom PROMENADA vredna branja. Opisuje zivljenje ljubljancanov in ljubljanskih lokalov. Napisal je se drugi dve knjigi o lepoticenju in zdravilnih zeliscih. Aja, zakaj pisem z rjavo in s temi crkami? Zato ker je knjiga tako pisana, prijetno za oci! Knjigo je oblikoval znani ljubljanski slikar FRANCL NEMEC najbrz kar ob spremljavi Benceve glasbe (oba moja velika prijatelja). Njegovi slikarski uspehi so pohvalni, rise vsemogoce Za zakljucek pa se Platanska spominska slika z najboljsim slovenskim pevcem: JANEZ BONCINA BENC! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Zadnje čase sem se kar vrgla v branje, dost imam televizije, pa filmov, tko da sem se zdaj lotila knjige od Paasiliana: Zajčje leto, na polici pa me čaka še knjiga Zelena kobila (M. Ayme) Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Za zakljucek pa se Platanska spominska slika xsuperx z najboljsim slovenskim pevcem: JANEZ BONCINA BENC! [/color][/b][/color] ..Benc je ze OK, sam nikakor pa ni najboljsi slovenski pevec... je Kreslin vsaj za razred pred vsemi!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 No, Samsoncek, ne bom rekla,da je Kreslin slab! Nekaj me moti v njegovem glasu, medtem ko Benc je moj prijatelj in jaz vedno cenim, da je nekdo od mojih uspesen in ga branim in hvalim na vse kriplje. Sploh pa cenim pevce/pevke, ce pojejo v bilo katerem jeziku, da ga takoj prepoznas. Redki so, Benc je ze edn od tistih, medtem ko Kreslin, ce bi pel v anglescini, bi bil neopazen, zato ker kopira Kokerja. Benc pa poje ze vec kot 40 let, vedno s svojim stilom, svojim glasom, svojo originalno mimiko (Strelec) itd.... Pozdrav Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ..Kreslin kopira Cockerja??? ...itak, da ma tut on elemente bluesa v svojem petju (kokr jih ma vsa dober rock pevec, tut Benc)... samo dalec od tega da bi kogarkoli kopiral... sploh ko zacne cist na soft in pol preide v distorzijo... to mi je pr njemu genialno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 uf sem pa rabla skor 14 dni, da sem prebrala tole.. ampak samo zato, ker res ni bilo časa in sem se ful prisilila vsak večer ob 1h nehat brat.. Terry Pratchet & Neil Gaiman: Good Omens.. Odštek, od vseh možnih bitij iz nebes in pekla, do tibetancev, pa kitov, pa čarovnic.. pa konec sveta bo v nedeljo. Naslednjo nedeljo v bistvu. Takoj po čaju... Enkrat, ko bom imela ogromno časa, se bom spravla celo serijo Discworlda prebrat.. Mi je od vse te množice pisateljev, ki vsak teden novo fantazijsko knjigo napišejo, Pratchet eden redkih kvalitetnih.. Zdaj me pa čaka Vitan Mal, Baronov mlajši brat... nimam pojma, sam naslovnica mi je bla všeč Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 prebral Zbogom, sramežljivost! hihi luštna preprosta knjigica, polna starih preizkušenih in prežvečenih nasvetov berem tudi Ustvarjalno mišljenje nekega hrvaškega akademika, krasna knjigica, malo težka, a bo že... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.