Skoči na vsebino

Knjige, ki so nam vsec

Marsa

Recommended Posts

Pa kwa se sploh utrujaš s takimi. Glede na to, da imaš verjetno nekje v predelu riti tajno vgrajen motorček, so zate bl ekšn zadeve. Probi npr. kakšno knjigo od Alistaira McLeana. Zame je najboljši action avtor.

lalala

Z leposlovjem sem zadnje čase bl na pas mater. Zdele berem od Russelovega Perota - Od znanosti do boga

lalala

x:Dx x:Dx ma sej pravm......morm prebrat do konca x:Ix drgač bo greh x:Dx mam pa že parajt kavelj 22.....sm že kuknla not mal.....bom vzporedno brala, da bo una lažji tekla x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Probi npr. kakšno knjigo od Alistaira McLeana. Zame je najboljši action avtor.

lalala

lalala

bom probala ubost x^x drgač pa maram zlo kake zgodovinske....tko...šogun mi je bil carski....pa đingiskan in tako...pa podganji kralj...pa vse od irvina shawa x:Dx pa itak, ja, trilogy otroci zemle( rod jamskega medeveda, dolina konj in lovci na mamute :2src: ) prebrala miljonkrat x:Dx

mah včas sm šla vsak tedn u knjižnco in prvlekla 7 al 8 knjig....pa prebrala tud valda......zdej mi pa nekak ne shodi več....in pol v obupu se takega sranja lotim tud :o|o:

Bora

Prebrala Seznam želja (Colfer Eoin) - OK

Trije tedni z mojim bratom (Sparks) - tudi še kar OK

Pripravljeno imam Digitalno trdnjavo (ne vem OK ?)

xbookx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Jaz pe trenutno berem A. Clarke - Vrt Rame.

Tretji del quadrologije Rama.

Drugič, zdaj malo bolj počasi...in pozorno.

Zanimive ideje, zanimive misli.

Kakšno tud tu gor spravim. x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:px Kok sm psiho...sm šla eni kolegici neki nest in se glih mim knjižnce pekel, vidm, da je še 10 min odprta in uletim...vzela Ples bogov...če je ista, k tvoja, pol je res bl za en k.... vidt, Todi... bl en sodobnejši roma, neka uspešna novinarka al kaj...to je bul šit....dober ljubavni roman ma Woodiwissova...to ber, garant novš popenla.

No, pol sm si sposodla še Kavelj 22 (tud tebi ba čast, Todi), pa še v čast našmu Noskotu enga Alistaireta... Križarka Ulysses, če se ne motim. x:o)x Pridna, a ne?

Pa še eno pohujšljivo, zame. :lol: x;)x

No, da zdej vidmo, ker od vaju ma bolš okus, če ga sploh ma. x^x

Sem dobu Mein Kampf na pdf-ju, pa berem tri knjige vzporedno, pa še nobenga cajta :xx!: :xx!: :xx!:

Ko bi pa moral brat pa tule bedarije pišem x:px x;)x

xrainbowx

Pikica, dej komentiri Ulysses, ko ga boš prebrala... ga mam tut že nekaj časa naciljanega... x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kuuuul... take mam rad x:px x;)x

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Prebrala Pride and Prejudice...oziroma Prevzetnost in pristranost Jane Austen. Najprej mi je bla kul, pol se je že mal vlekla in bla dolgočasna, na koncu pa tud finiš hud...sam, lohk bi jo vsaj kušnu, če je že nabrisu ni. x:Dx :inocent: xnckrivx

Sem brala še eno njeno knjigo: Emma. pa mi jo ni ratal do konca prebrat, mi je bila preveč dolgočasna.

Prevzetnost in pristranost pa je bila luštna.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pikica, dej komentiri Ulysses, ko ga boš prebrala... ga mam tut že nekaj časa naciljanega... x;)x

ja, bo figo to prebrala :eek: ...to je nočna mora :xx!: ...seveda, če mislimo tistega od Joycea x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja, bo figo to prebrala :eek: ...to je nočna mora :xx!: ...seveda, če mislimo tistega od Joycea x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Sej zato... mogoče pa preseneti x;)x

Dajmo piki, ne me razočarat zdej x:px x:Dx

x;)x

Fernando Pessoa

Thoreau - Walden

Coelho - Alkimist

Coelho - 11 minut

Celestinska

Aristotel - Etika

Machiavelli- spisi

Bulgakov - Mojster in Margareta

Marko Pavcek- pesmi

Biblija

tko na hitr..

velike sanje malega vesolcka

x:px Kok sm psiho...sm šla eni kolegici neki nest in se glih mim knjižnce pekel, vidm, da je še 10 min odprta in uletim...vzela Ples bogov...če je ista, k tvoja, pol je res bl za en k.... vidt, Todi... bl en sodobnejši roma, neka uspešna novinarka al kaj...to je bul šit....dober ljubavni roman ma Woodiwissova...to ber, garant novš popenla.

No, pol sm si sposodla še Kavelj 22 (tud tebi ba čast, Todi), pa še v čast našmu Noskotu enga Alistaireta... Križarka Ulysses, če se ne motim. x:o)x Pridna, a ne?

Pa še eno pohujšljivo, zame. :lol: x;)x

No, da zdej vidmo, ker od vaju ma bolš okus, če ga sploh ma. x^x

x:Dx x:Dx kavelj 22 ne vem č ti bo všeč....al pa tud....je ena taka parodija u bistvu x:)x men majo dobre fore x8Dx

Bora

Thoreau - Walden

Coelho - Alkimist

Coelho - 11 minut

Celestinska

Aristotel - Etika

Machiavelli- spisi

Bulgakov - Mojster in Margareta

Marko Pavcek- pesmi

Biblija

tko na hitr..

Če znaš kej povedat od Bulgakova... x;)x anything Me tut še čaka :palec:

Fernando Pessoa

Hm, a m povedala, da berem knjigo, kjer se začne ženska spremijat v pujsa/prasico/svinjo....dobesedno? Pa kako folk skoz celo knjigo dela z njo. :eek: Me je kr mal minil za brat, k je bl taka, depresivna, no. Sam, me kr firbec matra, kaj bo. Bom še vidla.

Ples bogov pa tud vzporedno berem. Še kr, ni pa božanska...Todika, kr neki bluziš...si rekla, da če ma kdo rad osladne romane....to še ni NIČ! x:px x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...