Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Pa kwa se sploh utrujaš s takimi. Glede na to, da imaš verjetno nekje v predelu riti tajno vgrajen motorček, so zate bl ekšn zadeve. Probi npr. kakšno knjigo od Alistaira McLeana. Zame je najboljši action avtor. lalala Z leposlovjem sem zadnje čase bl na pas mater. Zdele berem od Russelovega Perota - Od znanosti do boga lalala ma sej pravm......morm prebrat do konca drgač bo greh mam pa že parajt kavelj 22.....sm že kuknla not mal.....bom vzporedno brala, da bo una lažji tekla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Probi npr. kakšno knjigo od Alistaira McLeana. Zame je najboljši action avtor. lalala lalala bom probala ubost drgač pa maram zlo kake zgodovinske....tko...šogun mi je bil carski....pa đingiskan in tako...pa podganji kralj...pa vse od irvina shawa pa itak, ja, trilogy otroci zemle( rod jamskega medeveda, dolina konj in lovci na mamute ) prebrala miljonkrat mah včas sm šla vsak tedn u knjižnco in prvlekla 7 al 8 knjig....pa prebrala tud valda......zdej mi pa nekak ne shodi več....in pol v obupu se takega sranja lotim tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Zaključila knjigo od Križnarja Nube-čisti ljudje. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Sn mislu, da ti sam Cosmopolitan pa to bereš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Prebrala Seznam želja (Colfer Eoin) - OKTrije tedni z mojim bratom (Sparks) - tudi še kar OKPripravljeno imam Digitalno trdnjavo (ne vem OK ?) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Joj, kumi čakam, da bo konc izpitov, da še jst kej fajnga preberem...je ful dobr, k sam sm pridem in mal ščekiram, kaj ste napisal in že mam kako idejo. Super. Ampak res bom ta softič prebrala, Todi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jaz pe trenutno berem A. Clarke - Vrt Rame.Tretji del quadrologije Rama.Drugič, zdaj malo bolj počasi...in pozorno.Zanimive ideje, zanimive misli.Kakšno tud tu gor spravim. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kok sm psiho...sm šla eni kolegici neki nest in se glih mim knjižnce pekel, vidm, da je še 10 min odprta in uletim...vzela Ples bogov...če je ista, k tvoja, pol je res bl za en k.... vidt, Todi... bl en sodobnejši roma, neka uspešna novinarka al kaj...to je bul šit....dober ljubavni roman ma Woodiwissova...to ber, garant novš popenla. No, pol sm si sposodla še Kavelj 22 (tud tebi ba čast, Todi), pa še v čast našmu Noskotu enga Alistaireta... Križarka Ulysses, če se ne motim. Pridna, a ne? Pa še eno pohujšljivo, zame. No, da zdej vidmo, ker od vaju ma bolš okus, če ga sploh ma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Sem dobu Mein Kampf na pdf-ju, pa berem tri knjige vzporedno, pa še nobenga cajta :xx!: :xx!: :xx!: Ko bi pa moral brat pa tule bedarije pišem Pikica, dej komentiri Ulysses, ko ga boš prebrala... ga mam tut že nekaj časa naciljanega... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Vejšde, poba, zate vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kuuuul... take mam rad Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Prebrala Pride and Prejudice...oziroma Prevzetnost in pristranost Jane Austen. Najprej mi je bla kul, pol se je že mal vlekla in bla dolgočasna, na koncu pa tud finiš hud...sam, lohk bi jo vsaj kušnu, če je že nabrisu ni. Sem brala še eno njeno knjigo: Emma. pa mi jo ni ratal do konca prebrat, mi je bila preveč dolgočasna.Prevzetnost in pristranost pa je bila luštna. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ja, jst sm pol še film obvezno zloadala dol....najs. Sam, knjiga se je pa v sredini mal vlekla, k se ni nč dogajal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Men je pa uiber med drugimi tud novela z naslovom 37.2 stopinje zjutraj od Philippeja Djiana. Taka direktna zgodba. Po njej je bil posnet tud francoski filem Betty Blue. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Pikica, dej komentiri Ulysses, ko ga boš prebrala... ga mam tut že nekaj časa naciljanega... ja, bo figo to prebrala ...to je nočna mora :xx!: ...seveda, če mislimo tistega od Joycea Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ja, bo figo to prebrala ...to je nočna mora :xx!: ...seveda, če mislimo tistega od Joycea Sej zato... mogoče pa preseneti Dajmo piki, ne me razočarat zdej Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Sn mislu, da ti sam Cosmopolitan pa to bereš..... Sem mislila, da samo Playboya listaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Thoreau - WaldenCoelho - AlkimistCoelho - 11 minutCelestinskaAristotel - EtikaMachiavelli- spisiBulgakov - Mojster in MargaretaMarko Pavcek- pesmiBiblija tko na hitr.. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kok sm psiho...sm šla eni kolegici neki nest in se glih mim knjižnce pekel, vidm, da je še 10 min odprta in uletim...vzela Ples bogov...če je ista, k tvoja, pol je res bl za en k.... vidt, Todi... bl en sodobnejši roma, neka uspešna novinarka al kaj...to je bul šit....dober ljubavni roman ma Woodiwissova...to ber, garant novš popenla. No, pol sm si sposodla še Kavelj 22 (tud tebi ba čast, Todi), pa še v čast našmu Noskotu enga Alistaireta... Križarka Ulysses, če se ne motim. Pridna, a ne? Pa še eno pohujšljivo, zame. No, da zdej vidmo, ker od vaju ma bolš okus, če ga sploh ma. kavelj 22 ne vem č ti bo všeč....al pa tud....je ena taka parodija u bistvu men majo dobre fore Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vse po vrsti od Milana Kundere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Sem mislila, da samo Playboya listaš! Ja, to, fajn, lohk slikice gledam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Thoreau - WaldenCoelho - AlkimistCoelho - 11 minutCelestinskaAristotel - EtikaMachiavelli- spisiBulgakov - Mojster in MargaretaMarko Pavcek- pesmiBiblija tko na hitr.. Če znaš kej povedat od Bulgakova... anything Me tut še čaka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, to, fajn, lohk slikice gledam...... Ja saj, samo gledaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Hm, a m povedala, da berem knjigo, kjer se začne ženska spremijat v pujsa/prasico/svinjo....dobesedno? Pa kako folk skoz celo knjigo dela z njo. Me je kr mal minil za brat, k je bl taka, depresivna, no. Sam, me kr firbec matra, kaj bo. Bom še vidla. Ples bogov pa tud vzporedno berem. Še kr, ni pa božanska...Todika, kr neki bluziš...si rekla, da če ma kdo rad osladne romane....to še ni NIČ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dana Browna Digitalna trdnjava je dokaj v redu. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.