girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sem ravno zadnjič gledala te klasike v Vale Novaku. Takšna čisto majhna izdaja je ven prišla, pa robovi papirja so zlati in ko zaprto knjižico pogledaš, malo sliči na kako cerkveno bukvico. Lušno še pa še. PS: Ante bo poleti delal v antikvariatu, sem si že rezervirala kuharske bukve, ki jih bo našel, pa ruske klasike. Predlagam, da posnemaš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hahaha, kak so me......je samo 2. del, pa nisn opazo :xx!: Sn v trafiki kupu, bom ji glavo vtrgal Brez veze, pa sem se je veselil, no mogoč mi pove kako še do 1. dela prit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sem se prav narežala. No, meni se to včasih v knjižnici zgodi, ampak takrat je škoda manjša. Poglej, kdo je knjigo izdal. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Intelego....Študentska Založba.....pa na zadnji strani se pojavljajo Delo, Večer, Slovenske novice .....pa na ovitku, da mi napeto branje omogoča kao Ujemi svet...Simobil .....Si bom 1. del lohk samo narisal, se mi zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hahaha, kak so me......je samo 2. del, pa nisn opazo :xx!: Sn v trafiki kupu, bom ji glavo vtrgal Brez veze, pa sem se je veselil, no mogoč mi pove kako še do 1. dela prit....Tole je blo pa na suh, a ne, Mickeni. JSt mam pa ene 5 knjig, k me čakajo, pa se kr ne spravm brat. Sej boooooooom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ja. Reklamacija?! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Intelego....Študentska Založba.....pa na zadnji strani se pojavljajo Delo, Večer, Slovenske novice .....pa na ovitku, da mi napeto branje omogoča kao Ujemi svet...Simobil .....Si bom 1. del lohk samo narisal, se mi zdi Hm. Torej so se v vseh teh cajtngih te knjige prodajale. V Konzorciju v LJ prodajajo ful Mladininih filmov (zgornje nadstropje, skrajno levo), po moje bi se tudi to našlo. Drugače pa sem zadnjič v antikvariatu videla eno tako zbirko ... Ki je po moje pred dokaj nedavnim izšla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Mhm. Bom zdej najprej trafikantko mav natulu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Aha, sem preverila. V zbirki Domača branja (Delo) je izšla. Te knjige prodajajo tudi na bencinskih. Malo poglej, ko boš šel naslednjič tankat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, Domača branja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Glej te knjige bodo izhajale še do marca 2007, kar pomeni, da je zbirka še zelo aktualna. Pošlji boljšo polovico v Konzorcij, pa naj ti 1. del nabavi. Ali pa se sam tja spravi naslednjič, ko boš v LJ (pa da naju ne boš spet s Piko "prepozno" mislil na kavo povabit ) (zdaj še itak ima, da tortico zraven dobiva - obresti) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Mhm. Bom vidu kaj se v trafiki zmenim. Tortica pa velja ...no, pa kava tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Mhm. Bom vidu kaj se v trafiki zmenim. Tortica pa velja ...no, pa kava tud A lohk jst rajš sok? Neki sm končno začela brat. Nek roman. Ne vem naslova. Če bo dober, povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Veš, da lohk? Kak sok? Nič......mi je dala cifro kam lahko pokličem še za 1. del........v lj. Ker je ne more nazaj vzet, ker sem jo odvil.......pa saj jo bi vzela nazaj, če bi se mal potrudil , sam bi jo rad mel, tko da upam, da jo dobim........Pokličem jutri, pol pa pikico angažiram Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hja jaz pa bi raje kokakolo poleg tortice. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Cokta al Pepsi al pa nič...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne vem, ne vem......2 dcl vode....k vaju ne rabim za knjigo Sem poklical dans na Delo in mi bodo jutr poslal 1. del v to trafiko.......kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Cokta al Pepsi al pa nič...... :xx!: Nobeno od tega mi ni dobro. Me po okusu spominja na topli rum. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Foucaultovo nihalo je zanihalo. Dobra je. Me spominja na lunin forum. Zdaj pa tisoče let nazaj v Uruk -- Ep o Gilgamešu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 :xx!: Nobeno od tega mi ni dobro. Me po okusu spominja na topli rum. :xx!:Ne teži k boš sam rum dobla Dober, te pa coca-cola No, torej, so mi poslal 1. del.......mam zaj komplet......pa par deset let časa, da to prečitam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Palača vetrov - 4 knjige, dobro za preganjanje dogločasja že drugi teden v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ne teži k boš sam rum dobla Dober, te pa coca-cola No, torej, so mi poslal 1. del.......mam zaj komplet......pa par deset let časa, da to prečitam Pa ne pozabi obnove zraven pisat! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 a pol sva spet zvisele? eh, toti štajerci... jst pa berem Holistično radiestezijo od enga desca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Foucaultovo nihalo je zanihalo. Dobra je. Me spominja na lunin forum. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Zdaj pa tisoče let nazaj v Uruk -- Ep o Gilgamešu. Priporočam v kombinaciji z Iliado - poudarek Gilgameš/Ahil. Obravnavali na faksu in je bilo kar zanimivo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.