emmzi 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Siddharta - Plastika Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Živjo Marsa, živjo Mačona! Ja Poirot je itak zakon! Pa Victoria Holt za romane. Kaj mi priporočaš za romane o francoskih in angleških gradovih? Pod svobodnim soncem mi je pa všeč ker piše o Slovencih pred pokristjanjevanjem, pa o njihovi bitki za svoje pravice, kajti vsaka nasilna in prisilna dejanja me zelo motijo, in med njih štejem tudi pokristjanjevanje. Kdor se hoče krstit, naj se po svoji svobodni volji, ostale pa naj pusti pri miru živet tako kot njim paše. Slovencem ni čisto nič manjkalo pred prihodom Cerkve, in so znali bolj živet v sozvočju z naravo kot pa danes. Tako kot Indijanci. In ostala plemena pred prihodom belcev. Zelo mi je tudi všeč Krst pri Savici, prav zaradi tega, pa čeprav se konča žalostno. So mi bili pa tudi Bobri všeč. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2007 a ne!!!pravzaprav bi si lahko bila mislila!!!! k mas rada jezik in kako so podane tud razne psihologije.... da si nic ne napreza biti duhovit/moder/jack/vseobvladator, pac preprost in naraven (tko pa jaz vidim skandinavce in shizim! ), hkrati da je lik zelo iskren, nic macho, nic pusi, preprosto je... pa nek tak zemeljski trden trmast ponos ima in pa hkrati blazno rahlocutnost... bolj robato, morda.. in je zlo samoiskren...skratka, res mega! na morju sem eno (pozabla naslov, blo iz frendicine bere, kot tudi ta, ki jo zdaj berem ki sem si jo izprosila tedaj, jo je pa se ona brala, ko sem odsla)..In morda se eno dobim... jaz sem vcas tok bedasto nekak 'sistematicna'. pa ne iz neobcutka, matematicnosti... ces, ajde da zdej progutamo agato. pac pa, sme se navdusla... pa sem poleg avtorja samega... si zazelela se... stila, podrocja, zanra, obmocja.......in sem brala: vse italijane... celga moravio... vso agato po dolgem, diagonalno, pocez, 100x, 1000000x, vse vse vse..in tolk vsega ze zgoltala, da sem mislila, da skoda... k sem ze *VSE* prebrala. in zato vedno znova recem, kok dbest, da so knjige. ja, mega k je internet...ampak ni primerjave vcas z "vzeti pravo debelo buklo v roke". in zato bodo vedno knjige. dokler nas noujo zazgal. al zalil.. al pac whatever. aja.. ce se nisi, beri: Carodejev klobuk (Tove jansen) - jaz cist shizim. zakon, med 10 mladinskimi ziher.... cist nekaj posebnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 sanja rozman: zaljubljeni v sanjetralalapick me, me,me... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 to sanjo sem enkrat celo prebral... sploh ne vem kaj mi je blo... zjeban sem biu ... ziher ma, pocukrana je Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Edgar Allan Poe - Konec Usherjeve hiše Pa še katera njegova... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 (popravljeno) a ne!!!pravzaprav bi si lahko bila mislila!!!! k mas rada jezik in kako so podane tud razne psihologije.... da si nic ne napreza biti duhovit/moder/jack/vseobvladator, pac preprost in naraven (tko pa jaz vidim skandinavce in shizim! ), hkrati da je lik zelo iskren, nic macho, nic pusi, preprosto je... pa nek tak zemeljski trden trmast ponos ima in pa hkrati blazno rahlocutnost... bolj robato, morda.. in je zlo samoiskren... Živjo! A si mogoče psihologinja? Ker če nisi, ta dar vsekakor imaš. S tem opisom si zadela žebelj na glavico glede moje osebnosti. Popravljeno 10. avgust 2007 -> Marsa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 ampak sej nisem tebe opisovala... pac en opis ene osebnosti...ne, nisem - psihologinja, res pa je, da dar pa imam. ampak ce si ti tak, potem si mi vsec. (*aja, citat mors zaklucit, in sicer takole [/citat] - le da namesto slovenskega citat-a uporabis angleskega: quote.Oglati oklepaji so na tipkah F in G (+ alt) - ce slucajno ne ves, glede na to, da si novejsi clan, zdajle bom pa itak jaz popravla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 A... se mi je potem samo zdelo... ja, taka, pa še kaj zraven P.S. hvala za navodilo glede citatov. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Ales, sej morda bi te po vec postih tud lohk kr kksno napisala tud o teb....tko da, zdej pa le pazi. za onole: malenkost! Mystica, a ne! aja Carodejevga.. morda clo jaz, ker ga nisem prvic omenla... cist nekaj posebnega pa avtorica je sama ilustrirala ful dobr (ce ti pravm da se je tamal bal More )Pa Tamslan pa Zivslan! sej res!ma hudo, nujno brat!en svetek svoj..joj morm si prnest iz StVida in jo se sama ponovno spet prebrat, je ze zlo dolg nisem.kaksne knjige lohk 100x berem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 to sanjo sem enkrat celo prebral... sploh ne vem kaj mi je blo... zjeban sem biu ... ziher ma, pocukrana je ojla ljubavi, nc ni pocukrana, mal spustis njene opise odnosov, pa sam spoznanja beres.mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Ja... to spoznanje pa je, da ženska, ki preveč ljubi ne more živeti brez tipa, ne da bi že zjutraj tekla prav na triglav in predno bi se dragi zbudu, bi mu spekla še/že štrudelj jao, jao... where the f*** is metaphysics He he... Mystica... če pa kriminalke bereš... itak, da je dolgcajt... knjiga te more zrukat, mora pretrest tvoja prepričanja, mora slečt vse dosedanje iluzije in te nagega pahnit v brezno negotovosti... vse ostalo so španske nadaljevanke, zato v knjižnic ne jebem polic ki nimajo številke 1 al pa 1A Emil Cioran: O nevšečnosti biti rojen... mislem, če ta tip ni bil opulen pol res ne vem... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 naked lunch.william burroughs. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Aghata Christie - Nemesismah Se čist strinjam, hočem se pripravit spet k braju z easy knjigami, ker drugače sam še štrik za vrat, da začnem brati, ne vem, ... Vojno in mir na primer. Pa ne gre in ne gre. Probaj z zbirko Krimi. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Ti nič ne verjamem... sej ni keč v dolžini... razmišlat pa itak znaš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Živjo! pa razni romani o dogajanju na francoskih in angleških dvorcih.a loh priporočaš kšne konkretne avtorje pa naslove plis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Ej, razmišljam pa baje še preveč. ne wem, zakwa se pa men zdi, da spljoh nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2007 Janko: a si kaksno knjigo v kratkem prebral?bos morda o TEM kej se povedal tud? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Janko: a si kaksno knjigo v kratkem prebral?bos morda o TEM kej se povedal tud? a ti jes delujem ko da kej berem? kšno kurjo juhico za najstniško dušo še učas, k se cele dneve valjam po plaži, drgač pa sm bl na direkt kanale prkloplen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Če ni bila celo Zasavka. Ne vem. Ja, vem ... ej tole obdobje ne-branja sem najprej povezala s končanjem faksa, da sem se prenasičila knjig, zdaj pa povezujem z osebno stisko ... ker ne gre in ne gre, odplavam stran v mislih. Groza.Pa mam zdej ene 3 knjige doma, od tega dve čisti šund na easy kriminalke, baje tud fajn ... ampak ne gre. mater. pri men tud ne... sam pojma nimam zakaj ne - na morju sploh ni bilo problema, doma pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2007 a ti jes delujem ko da kej berem? ne, sam te vidim v temi Knjige, ki so nam vsec. In ce torej ne beres, lohk sklepam, da SE ne beres. In da se bos. Ker te lohk recimo zanima, kere knjige so folku kej vsec.Prosim? Aha. Thanx. Via knjiznica.In pol gres in preberes in prides sem napisat: una knjiga je pa nadmega, una pa sucks. Vmes pa se spokaj v irc.com (al v druge cvekaske teme)!In tud pod razno mi ne pade na pamet, da bi gospodu janku jo jaz iskala.Nauc se uporabljat iskalnik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 (popravljeno) a loh priporočaš kšne konkretne avtorje pa naslove plis Janko, sicer sem že enkrat napisala, ampak naj ti bo za prvič - VICTORIA HOLT - vse so dobre Drugače se pa strinjam z Marso, da se boš moral sam malo potrudit iskat. Glede na to da si "lunin odvisnik", moraš kar veliko presedet pred računalnikom. Lahko se torej malo sprehodiš do knjižnice pa malo povprašaš knjižničarke ali pa še boljše - malo prelistaš po knjigah. Ne podpiram lenobe. Lep pozdrav! Popravljeno 12. avgust 2007 -> ale`74 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Se čist strinjam, hočem se pripravit spet k braju z easy knjigami, ker drugače sam še štrik za vrat, da začnem brati, ne vem, ... Vojno in mir na primer. Pa ne gre in ne gre. Jaz pa ... Bolj sem blizu temu, da resnično študiram, ne zgolj sprejemam in premlevam, čutim veliko željo, nanaditi "nenadoknadljivo". Klasiki me kar sami kličejo. Povsod se da najti smisel če želiš. Razen kadar bereš Ulikses. Berem pa trenutno "Ozri se v gnevu" Johna Osborna ... Tako lepo je neka slovenska strokovnjainja za nevemkaj razložila čustvo jeze v tem gledališkem listu MGL ... Drugače pa treutno raa berem o sanjah ... Kmalu se vržem v Jungova dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 eno knjigo sem začela brat, od nekega francoza.. Motoristka.. sej zgodba zna bit čist simpatična, pa 19letnica Harleya vozi (ki ji ga je kupil lover pred poroko, da lahk k njemu na obisk pride), sam me čist živčno nardijo vsi tisti detajlni opisi pa vleče se nakladanje v tri krasne.. men to ni, pol zvodeni cela zgodba, ker avtomatično preskakujem vrstice... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Sabine Kuegler - Otrok džungle Sem jo začela brat, pa je ne morem nehat. Je ful zanimiva knjiga, bi pa rada bila na njenem mestu ko je uživala kot otrok med domorodci. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.