Skoči na vsebino

Knjige, ki so nam vsec

Marsa

Recommended Posts

ljubezen v času osamljenosti od paula verhaegheja :palec:

v terapijo vsem nesrečnikom v partnerskih odnosih in v hudomušno zabavo v prostem času za tiste, ki jim partnerstvo dol visi.

js furam terapijo. x:Dx

xrainbowx

:palec: The best, itak se o tem pogovarjava v eni drugi temi. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

John Grogan: Marley & jaz.... zlo lustna zadevca o psu in familiji... na koncu sem se razjokal... po cca. desetih letih... me je ze skrbelo da mam solznice zakrnele...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz zdajle berem in moram hitr obdelat, da grem potem gledat film v kino x:o)x

a ze predvajajo film v Sloveniji??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

imam 1001 noč nekje, sam gor je pašta kon šalša posušena, pa Eurocrem, pa majoneza , mogoč kak kos sira še kje, je pa iz 70ih let zagotovo vem.

Ku najdeš, se rakkomandam

Sicer pa dalje iščem Perzijske pravljice :sori:

Guest lara7

a se ne vrti zdaj film v koloseju?

jaz vam priporočam knjigo "imenovali so jo dvoje src"..hm.. avtorica pa mi je zginila iz glave..super knjiga..kdor je še ni prebral..

Življenje po življenju, Dr. Raymond Moody

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

uvod v politično filozofijo... kymlicka x:px x:Dx

če bi biu jaz marsa bi bila ta bukva nujni pogoja za postanje v političnih temah. besede rdeči, črni, beli in zeleni bi bile pa cenzurirane. x:Dx

sicer pa kukam tut v antologijo ameriške poezije. to so bukowski and company. x:px tiči, nage riti, joški... pa nekatere tudi bolj metafizične in teleološke. v eni pesmi tip na dveh straneh poetično razmišlja zakaj se ne bo poroču. ma to je glih za mene. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zadnje čase hodim spat x;)x z Guidom Brunettijem - nekaj ala Barnaby iz Umorov na podeželju. Le, da še zraven kaj izvem o Benetkah, pa italijanskih političnih zdrahah, pa prehrambenih navadah. Do zdaj prišla do trinajstega umora.

Potem imam pripravljenega še Michaela Crightona z Naslednjim genom poleg postelje.(a jaz se čudim, zakaj ni več tistih veselih priprav k ljubljenju in takih fajnih zadev).

bo treba knjižne zadeve prenesti stran iz spalnice.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Prebrala Naslednji gen. Oz. se prebila skozi genetski inženiring.

Vsake toliko preverjala zadeve na netu.

Škoda, da je Craighton pokojni.

Zdaj imam Ledeno prevaro na delu. Na prvih straneh komaj. (bralna mrzlica, kaj češ)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Imam vse Jadrane Krte v 4 različnih jezikih- :palec: :palec: :palec

Celo pri postelji. Totalen fun Adriana Moleja :2src:

Jaz sem osamljena tuna... x:Dx

malo je trajalo. ti pošiljam že celo večnost kontakt antikvarjata od mladinske knjige: antikvariat@mk-trgovina.si. sem zelo hitro dobila tiste knjige, ki sem jih iskala. niso bile kake hude raritete, samo se jih pa že več let ni dobilo v knjigarnah. torej za tisočinenenoči in podobno.

jaz razmišljam, da bi se pozanimala o stari izdaji mary poopins, ko sta oba dela izšla v eni knjigi.

sicer me pa zanima v katerih jezikih vse imaš jadrane krte?

• 2 weeks later...

iščem kje bi lahko nabavu knjigo od eckharta tollera "A new earth" x?x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

iščem kje bi lahko nabavu knjigo od eckharta tollera "A new earth" x?x

xrainbowx

echart tolle......brez r !!!!!!!

če imaš skype ti jo pošljem... moje skype ime: v-13.exe

pokliči ok. 14h

če pa nimaš pa ti povej kako.

:devil:

ni ga problema na tem svetu, ki ga dober šus na gobec ne bi mogel rešiti

http://img118.imageshack.us/img118/2594/antifajd7.gifhttp://img81.imageshack.us/img81/9158/anarchy02mw8.gif

Kmal 5 dni lenobnega uživanja, dovolj časa tud za kako res dobro knjigo. Srednje zahtevno. Maram popotniške, kriminalke, tud dobre, fak se ne morm spomnit, rečmo življenske zgodbe znanih ljudi, zgodovino, šport, muziko, politiko, (notranjo sn večinoma prebral, z Janšini Premiki vred x:px x:o)x ' mogoč kaj zlo novejšega, pa ne Bučarja, to sn......). Kak pa so Obamine? Recimo Oriana Falacci mi je tud zlo zlo pasala, čeprav nisn vseh njenih misli prijatelj.......ampak mi je zlo zlo všeč :palec: Kake druge vplivnih politikov? Gora npr. mi ni za brat, ker mi bo še bl muka, k se jih ne sliši :xx!: , nekaj res dobrega pač. Predlogi?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

@v13: thx. tole je blo čist nepričakovano a nadvse priročno. x;)x

@antoninus: ja, zdej že pdf-je drgnem. ta tip je men dasa. res, brez primere. ko govori o primerih, ma, na način kako govori in vse... jaz se tolko nasmejim. zdej me pa zanima kako vidi vizijo sveta. x:)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

@antoninus: ja, zdej že pdf-je drgnem. ta tip je men dasa. res, brez primere. ko govori o primerih, ma, na način kako govori in vse... jaz se tolko nasmejim. zdej me pa zanima kako vidi vizijo sveta. x:)x

xrainbowx

Meni je tudi zelo dopadljiv. Sploh pa njegov lifestyle. Od depresije do nirvane..nekak tako.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

morda kdo pozna kaksno dobro knjigo o opisovanju izkusenj na lsd,dmt itd...

hahaha
to ti lahk opišem iz izkušenj.........
enkrat (leta 1989) se mi je po večmesečnem uživanju lsd-ja olupila vsa koža z dlani....
za popizdit.... s tem, da sem zraven še pokal od smeha.
ma to so droge za dojenčke....
na nekih tabletah proti parkinsonovi bolezni smo imeli s klapo skupinske halucinacije in to večdnevne.
hi hi hi, ko sam pomislim kaj vse smo žrli......
dej dej dej

:devil:

ni ga problema na tem svetu, ki ga dober šus na gobec ne bi mogel rešiti

http://img118.imageshack.us/img118/2594/antifajd7.gifhttp://img81.imageshack.us/img81/9158/anarchy02mw8.gif

ja, nam je pa zmanjkal pirou in smo se ga pol s kolonjsko nažgal x:Dx

lej, tukile mal prebrski. na desni strani imaš kategorije. vem, da sem enkrat zasledil tut en doku od lsdja. drugače pa... čisto mim grede... veliko zanimivga materjala tut glede tega kam bi šou na faks in kaj te zanima. real stuff. matematika, fizika... x:px x:Dx x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...