cosma 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Judy Blume -Poletni sestri lahkotno, berljivo Mineko Iwasaki-Jaz Gejša Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Judy Blume -Poletni sestri lahkotno, berljivoPrebrala, Victoria (Vix, pa kera deklica je še bla) ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Vix in Caitlin Sem jo danes ponoči prebrala ...in sem zdaj kot Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ryszard Kapuscinski EBENOVINA Knjiga, ki da misliti...odločila sem se, da si jo bom kupila, ker bi jo rada še večkrat prebirala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Poletni sestri... :o|o: A je to taka velika, rumeno modra?Jaz tega sploh nisem mogla brat, se mi je zdelo tako za lase privleceno... Se poleti ne (kao lahkotna scena in to)...Kao nekaj... hoteti biti 'moderno' nekaj, sojina omaka in to kao scena... :o|o: Pac pa mi je bila ful vsec knjiga Vse o fantu (a sem ze povedala, najbrz, ne)... - av. Nick (ali Mick) Hornby. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Čeprav pravijo, da je Harry Potter bolj za otroke, sem prebrala peto knjigo Feniksov red in že komaj čakam naslednjo! :xx!: :xx!: :xx!: harry potter, absolutno ne, preveč prvlečeno, nekaj sem bral listal, pol pa se mi je kar na enkrat zagabilo... to je tam za tehtnice in take.... dvojčke pa to, mularijo, za bolj resne ljudi je zločin in kazen, pa vojna in mir, pa kako je že tista, T.L. Rampa napisal, mislim da je naslov kar Tibet, pol pa še Quo Vadis, izganjalec hudiča.... hehja pa še tista od dalajlame pot do sreče, tista je pa res the best... ajd pol pa še Hamlet, Romeo in Julija za poleti in spomladi, drugo se že dobi, ampak fajn je da je knjiga stara... pol je skor zicer dobra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Poletni sestri, je taka limonadica...laganica za na plažo ampak, konec koncev ni tako **butasta** opisuje odnos dveh deklet, ki sta skupaj odraščali pa potem se njune poti ločijo in se srečujeta še samo ob poletjih...potem pa še to ne...nekak life varijanta, čeprav malce sugar scena. Me pa navdušuje trenutno berem Mama Leone-Miljenka Jergoviča duhovita, berljiva, polna simbolike knjiga. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 alkimija čustev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 enciklopedijanepojasnjenega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 SALESALUTE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Hmmmmmmmm, kako je pa tole tebi v roke prišlo ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 "Prvi požirek piva" od nekga francoza.Kratke,ločene zgodbice med seboj,največ na dveh straneh nabite z deja-vu;vsaj zame.Že dolgo nisem prebral tako prisrčne knjigice. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Čeprav pravijo, da je Harry Potter bolj za otroke, sem prebrala peto knjigo Feniksov red in že komaj čakam naslednjo! lih berem herija poterja v angleščini Harry Potter and the Order of the Pheonix v ponedeljek sem bla v knjižnici. sem si še hanibala sposodla( komaj čakam, da ga preberem. pol bom pa še film pogledala ) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Uh, potem pa tudi ni zame, hvala za opozorila! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 jaz mam rada take filme Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Contesa, kaj vse ti obožuješ, saj vem fantazija, eh, jaz imam raje realnost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Prebrala knjigco Nicholasova zgodba, fantičev dar svetu - Reg Green Krasna knjigica, po resničnih dogodkih. In sicer je bila neka ameriška družinica na dopustu v Italiji, ko po pomoti med vožnjo po avtocesti ustrelijo spečega fantička. Ta dogodek življenje celi družini postavi na glavo, odločijo se darovati njegove organe in ves način življenja se prilagodi ozaveščanju ljudi o darovanju, kljub temu pa ves čas skrbita za normalno življenje hčerke, dobita še dvojčke. Krasno, nobene maščevalnosti, ljubezen, čista ljubezen v praksi... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Knjig nimamo radi, tako da jih spoštujemo,marveč tako, da jih beremo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 MAH NE, NE to je premalo, knjigo cenim takrat, ko mi nekaj poda, nauči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Še enkrat po dolgem času berem zgodovinski roman Izgubljena Legija...Munn. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Časovna past, me je spomnila Contesa, danes, to je dabest knjiga, neki Michael Keating, al kako že hm sem pozabil avtorja, no vsekakor kul knnjiga in zdaj so posneli še film po tem, ki pa ni tako dober.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Uf, bog ne daj da pride človek Contesi v roke, ko tole naštudira , a za parkeljčke imaš tudi razlage Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ..že kar nekaj časa berem samo "zdrave knjige" recimo: - Walker - Sveži sadni in zelenjavni sokovi (tabolša!!!!) - Vicki Edgson, Ian marber - HRANA zdravilo za dušo in telo LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kai meyer: tekoča kraljica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 DROBTINICEMiha mazzini-še kar zabavno!Je kar faca. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.