Skoči na vsebino

Knjige, ki so nam vsec

Marsa

Recommended Posts

Judy Blume -Poletni sestri lahkotno, berljivo

Mineko Iwasaki-Jaz Gejša x^x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Vix in Caitlin

Sem jo danes ponoči prebrala xbookx...in sem zdaj kot :eek:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 2 weeks later...

Poletni sestri... :o|o:

A je to taka velika, rumeno modra?

Jaz tega sploh nisem mogla brat, se mi je zdelo tako za lase privleceno... Se poleti ne (kao lahkotna scena in to)...

Kao nekaj... hoteti biti 'moderno' nekaj, sojina omaka in to kao scena... :o|o:

Pac pa mi je bila ful vsec knjiga Vse o fantu (a sem ze povedala, najbrz, ne)... - av. Nick (ali Mick) Hornby. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čeprav pravijo, da je Harry Potter bolj za otroke, sem prebrala peto knjigo Feniksov red in že komaj čakam naslednjo!  

:xx!: :xx!: :xx!:

harry potter, absolutno ne, preveč prvlečeno, nekaj sem bral listal, pol pa se mi je kar na enkrat zagabilo... to je tam za tehtnice in take.... dvojčke pa to, mularijo, za bolj resne ljudi je zločin in kazen, pa vojna in mir, pa kako je že tista, T.L. Rampa napisal, mislim da je naslov kar Tibet, pol pa še Quo Vadis, izganjalec hudiča.... hehja pa še tista od dalajlame pot do sreče, tista je pa res the best... ajd pol pa še Hamlet, Romeo in Julija za poleti in spomladi, drugo se že dobi, ampak fajn je da je knjiga stara... pol je skor zicer dobra

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Poletni sestri, je taka limonadica...laganica za na plažo ampak, konec koncev ni tako **butasta** opisuje odnos dveh deklet, ki sta skupaj odraščali pa potem se njune poti ločijo in se srečujeta še samo ob poletjih...potem pa še to ne...nekak life varijanta, čeprav malce sugar scena.

Me pa navdušuje trenutno berem Mama Leone-Miljenka Jergoviča duhovita, berljiva, polna simbolike knjiga.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

• 2 weeks later...
x;)x Čeprav pravijo, da je Harry Potter bolj za otroke, sem prebrala peto knjigo Feniksov red in že komaj čakam naslednjo! xbookx

x:)x lih berem herija poterja v angleščini

Harry Potter and the Order of the Pheonix xwizardx

v ponedeljek sem bla v knjižnici. sem si še hanibala sposodla( komaj čakam, da ga preberem. pol bom pa še film pogledala :vragec: )

mejte se radi....

Prebrala knjigco Nicholasova zgodba, fantičev dar svetu - Reg Green

Krasna knjigica, po resničnih dogodkih. In sicer je bila neka ameriška družinica na dopustu v Italiji, ko po pomoti med vožnjo po avtocesti ustrelijo spečega fantička.

Ta dogodek življenje celi družini postavi na glavo, odločijo se darovati njegove organe in ves način življenja se prilagodi ozaveščanju ljudi o darovanju, kljub temu pa ves čas skrbita za normalno življenje hčerke, dobita še dvojčke. Krasno, nobene maščevalnosti, ljubezen, čista ljubezen v praksi...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 4 weeks later...
Časovna past, me je spomnila Contesa, danes, to je dabest knjiga, neki Michael Keating, al kako že hm sem pozabil avtorja, no vsekakor kul knnjiga in zdaj so posneli še film po tem, ki pa ni tako dober....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

..že kar nekaj časa berem samo "zdrave knjige" x;)x

recimo:

- Walker - Sveži sadni in zelenjavni sokovi (tabolša!!!!)

- Vicki Edgson, Ian marber - HRANA zdravilo za

dušo in telo

LP AYA

:detelca:

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...