nataly 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 Ja pa res. Komot se lahko zabubim tam in listam po knjigah. In za vse kar v roke primem se mi zdi, da moram prebrat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Spet (že ene petič) prebiram Norega moža od Gibrana... lucidno in zavest razširjajoče, zmeri znova... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Berem knjigo Zgidbe Orijenta ki obsega arabske, turske, indijske in kitajske zgodbe. Še sem na samem začetku, ampak zgodbe sem do zdaj prebrala, su mi všeč. Priporočam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Berem knjigo Zgidbe Orijenta ki obsega arabske, turske, indijske in kitajske zgodbe. Še sem na samem začetku, ampak zgodbe sem do zdaj prebrala, su mi všeč. Priporočam! jaz pa imam še od lanskega božička nedotaknjene židovske pravljice Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 jaz pa imam še od lanskega božička nedotaknjene židovske pravljice Ja, ja... Knjigo z židovskim zgodbama sem tudi videla v knjižnici, nameravala sem ju posoditi kdaj ovu preberem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Ja, ja... Knjigo z židovskim zgodbama sem tudi videla v knjižnici, nameravala sem ju posoditi kdaj ovu preberem. Lahko ti jo pa jaz posodim, da mi je ne bo treba še takoj prebrati Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Lahko ti jo pa jaz posodim, da mi je ne bo treba še takoj prebrati Ti buš pa res Nobela dobil. Dobro ti je Strelka povedala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Ti buš pa res Nobela dobil. Dobro ti je Strelka povedala. Za mir, ali za književnost?Kategorije "ircanje po forumih" še ni, kolikor mi je znano. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Za mir, ali za književnost?Kategorije "ircanje po forumih" še ni, kolikor mi je znano. Ovu kategoriju zagnat čemo samo za te. Pravzaprav, kaj bi rajše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Ovu kategoriju zagnat čemo samo za te. Pravzaprav, kaj bi rajše? Pst. V tej temi so sami "piflarji" in tukaj se ne irca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Pst. V tej temi so sami "piflarji" in tukaj se ne irca Ma, seveda. Vseeno, držim te za besedo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Ma, seveda. Vseeno, držim te za besedo. Če bi se tega bal, potem besede ne bi dal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Irving Stone piše extra super romansirane življenopise znamenitih zgodovinskih osebnosti. Ja sem brala o Michelangelu, Van Goghu, Charlesu Darwinu i Abrahamu Lincolnu. Tudi me še čaka Sigmund Freud in Jack London (obstajajo še knjige o Schliemannu in Pissarou). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Irving Stone piše extra super romansirane življenopise znamenitih zgodovinskih osebnosti. Ja sem brala o Michelangelu, Van Goghu, Charlesu Darwinu i Abrahamu Lincolnu. Tudi me še čaka Sigmund Freud in Jack London (obstajajo še knjige o Schliemannu in Pissarou). Ja, izjemen biograf je, zame najboljši . Brala sem njegove biografije Schliemanna, Pissarra in Darwina. Morda sledi še kakšna. Me veseli, da še kdo to bere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Ja, izjemen biograf je, zame najboljši . Brala sem njegove biografije Schliemanna, Pissarra in Darwina. Morda sledi še kakšna. Me veseli, da še kdo to bere. Odkrila sem ga slučajno - vidla sem prijateljivu da ga bere pa mi je rekla da joj je všeč. Tudi sema jaz sledila njen primer in mi nije žal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FannyRae 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 Oj! Vabljeni, da si priporočila za najljubše knjige preberete na naj knjige in dodate svoje predloge Read'n'roll! Citiraj Naj knjige | Knjige forum Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Oj! Vabljeni, da si priporočila za najljubše knjige preberete na naj knjige in dodate svoje predloge Read'n'roll! Knjige ki so nam všeč http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/neujahr_76.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 samo prepisujete naslove z Googla Ne, od tukaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 8. januar 2010 Prijavi Deli 8. januar 2010 Biblia sacra začetni odlomek, genesis.. http://www.vatican.va/img/vuoto.gif 1 In principio creavit Deus caelum et terram. 2 Terra autem erat inanis et vacua, et tenebrae super faciem abyssi, et spiritus Dei ferebatur super aquas. 3 Dixitque Deus: "Fiat lux". Et facta est lux. 4 Et vidit Deus lucem quod esset bona et divisit Deus lucem ac tenebras. 5 Appellavitque Deus lucem Diem et tenebras Noctem. Factumque est vespere et mane, dies unus. 6 Dixit quoque Deus: "Fiat firmamentum in medio aquarum et dividat aquas ab aquis". 7 Et fecit Deus firmamentum divisitque aquas, quae erant sub firmamento, ab his, quae erant super firmamentum. Et factum est ita. 8 Vocavitque Deus firmamentum Caelum. Et factum est vespere et mane, dies secundus. 9 Dixit vero Deus: "Congregentur aquae, quae sub caelo sunt, in locum unum, et appareat arida". Factumque est ita. 10 Et vocavit Deus aridam Terram congregationesque aquarum appellavit Maria. Et vidit Deus quod esset bonum. 11 Et ait Deus: "Germinet terra herbam virentem et herbam facientem semen et lignum pomiferum faciens fructum iuxta genus suum, cuius semen in semetipso sit super terram". Et factum est ita. 12 Et protulit terra herbam virentem et herbam afferentem semen iuxta genus suum lignumque faciens fructum, qui habet in semetipso sementem secundum speciem suam. Et vidit Deus quod esset bonum. 13 Et factum est vespere et mane, dies tertius. 14 Dixit autem Deus: "Fiant luminaria in firmamento caeli, ut dividant diem ac noctem et sint in signa et tempora et dies et annos, 15 ut luceant in firmamento caeli et illuminent terram. Et factum est ita. 16 Fecitque Deus duo magna luminaria: luminare maius, ut praeesset diei, et luminare minus, ut praeesset nocti, et stellas. 17 Et posuit eas Deus in firmamento caeli, ut lucerent super terram 18 et praeessent diei ac nocti et dividerent lucem ac tenebras. Et vidit Deus quod esset bonum. 19 Et factum est vespere et mane, dies quartus. 20 Dixit etiam Deus: "Pullulent aquae reptile animae viventis, et volatile volet super terram sub firmamento caeli". 21 Creavitque Deus cete grandia et omnem animam viventem atque motabilem, quam pullulant aquae secundum species suas, et omne volatile secundum genus suum. Et vidit Deus quod esset bonum; 22 benedixitque eis Deus dicens: "Crescite et multiplicamini et replete aquas maris, avesque multiplicentur super terram ". 23 Et factum est vespere et mane, dies quintus. 24 Dixit quoque Deus: "Producat terra animam viventem in genere suo, iumenta et reptilia et bestias terrae secundum species suas". Factumque est ita. 25 Et fecit Deus bestias terrae iuxta species suas et iumenta secundum species suas et omne reptile terrae in genere suo. Et vidit Deus quod esset bonum. 26 Et ait Deus: "Faciamus hominem ad imaginem et similitudinem nostram; et praesint piscibus maris et volatilibus caeli et bestiis universaeque terrae omnique reptili, quod movetur in terra". 27 Et creavit Deus hominem ad imaginem suam; ad imaginem Dei creavit illum; masculum et feminam creavit eos. 28 Benedixitque illis Deus et ait illis Deus: "Crescite et multiplicamini et replete terram et subicite eam et dominamini piscibus maris et volatilibus caeli et universis animantibus, quae moventur super terram". 29 Dixitque Deus: "Ecce dedi vobis omnem herbam afferentem semen super terram et universa ligna, quae habent in semetipsis fructum ligni portantem sementem, ut sint vobis in escam 30 et cunctis animantibus terrae omnique volucri caeli et universis, quae moventur in terra et in quibus est anima vivens, omnem herbam virentem ad vescendum". Et factum est ita. 31 Viditque Deus cuncta, quae fecit, et ecce erant valde bona. Et factum est vespere et mane, dies sextus. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Dobila opomin saj ni čudno. Sem pa si vzela Čudovito vesolje - Brian Greene. Pa klasiko Umor v Orient expresu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 George Orwell - 1984. Čini se da je Orwell bio pravi vizionar... Aldous Huxley - Vrli novi svijet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 George Orwell - 1984. Čini se da je Orwell bio pravi vizionar...Saj je samo v Rusijo in druge komunistične države pogledal in mu je bilo vse jasno ... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 sodobna kuhinja-več kot tisoč receptov in nasvetov...prav simpatična knjigica....slikice boljše kot v stripu....in zelo nezahtevni in ne predolgi teksti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Saj je samo v Rusijo in druge komunistične države pogledal in mu je bilo vse jasno ... Vjerojatno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 Colleen McCullough - Ptice umiru pjevajućiPretpostavljam da ste gledali seriju, barem većina vas, i da znate o čemu se radi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.