Skoči na vsebino

Silvo Plut

Nordika

Recommended Posts

Mislim, halo! A je kle spet sodstvo zatajilo, al policija, al kwa pa jst vem!?! Vem samo to, da je tole eno tako sranje, da je lahko vse po vrsti sram, najbolj pa tiste kretene iz najbolj kretenske oddaje na tv E+, k grejo kretena clo intervjujat :O: .

Najvišja zagrožena kazen v Sloveniji, je očitno mnogo, mnogo prenizka, za nekatere ljudi, žal!!

Mogoče bi ga clo pomilostili, ker se je tko lepo obnašal v zaporu, kreteni.........mi je kr cverna zmanjkal.

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 159
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

In direktorca na Povsetovi mora zdaj baje odgovarjat, ker ni predvidela, da bi ga ubogega revcka lahko pretepli in ga ni poslala v samsko sobo. A tistim, ki so vedeli, da je nevaren in nic ukrepali, pa ni treba nic odgovarjat...kako smesno.

Celo en se je javil, ki mu je Plut napisal, da se bojo vidli v peklu in da bo naredil po svoje. IN zdaj se on kaze na TV, ces da si je on tocno mislil, da bo nekaj narobe...

Potem pa še Rugelj s svojimi...kako da se da psihopata prevzgojit...ampak na svobodi, ne v zaporu. No zakaj se ni ponudil, da bi poskusno prevzgojo opravil na Trobcu...

Gotovo bo kdo moje mnenje tudi obsodil, a mislim, da je za vse najboljš, da se ob prijetju tipov, kot sta Trobec in Plut, kakšnemu policaju ponesreči sproži pištola, strel pa pukim slučajem zadene glih v glavo. In to ene 28x. lalala

Kazni za morilce so seveda prenizke. Plut jo je za en umor že odsedel (in zaradi lepega obnašanja so ga ene dve leti prej spustili). Trobec je dobil za serijo umorov 20 let. In če v arestu nebi delal pizdarij, bi bil že zunaj in - sploh še ni toliko star; ožigosan je, kakšnega joba nebi dobil, torej - v kratkem bi mu počil film in bi še kakšno zakuril.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kam vse to pelje.....so res vsi totalno nesposobni? ravno sem gledala prispevek na Preverjeno, kjer so novinarji spraševali že 1. februarja, zakaj se Pluta ne nadzira in vsi po vrsti so odgovarjali, da ni nobenega suma, da bi bil nevaren, čeprav so vedeli, da je tip po 13h letiv v zaporu, po vsej verjetnosti umoril žensko v srbiji!!! In sedaj še eno! Če ne bo nihče odgovarjal za to je to taka svinjarija, da tudi jaz zgubim že tako razmajano vero va naše pravosodje in policijo! fuj fuj fuj in fuj ji bodi :xx!:

Nosko :palec: čeprav, nisem ravno za take ukrepe....ampak, mislim xrolleyesx kwa so to zdej ena jajca od kitajca??? Ni hotu...ponesreč...ok mal jih je zvezal...k je hotel, da mu povedo, kar je hotel... bla...whatever..... a to da se da prevzgojit?

Še dobr, da so Auerja dal na zaprti oddelek in Silvijo, se lahko mirno šeta...se počutim, veliko bolj varna. Pri nas imamo res zakone pisane, za varstvo lopovov. Pa sem se ene par let angležem smejala, da kok so debilni, k imajo zakon, ki ščiti vlomilce. Če ti nekdo vlomi in se braniš in ga slučajno s čem po buči kresneš, preden on tebe, te lopov lahko toži in iztoži visoko odškodnino.

Zdej vidim, da je to v bistvu ciciban zakon proti tem našim :vragec: grrrrrr :xx!:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

. Pa sem se ene par let angležem smejala, da kok so debilni, k imajo zakon, ki ščiti vlomilce. Če ti nekdo vlomi in se braniš in ga slučajno s čem po buči kresneš, preden on tebe, te lopov lahko toži in iztoži visoko odškodno

Da nauš mislna d je pri nas kaj drugač. Vzemimo, da imaš trgovino in da ti kdo notri krade:

- prodajalka ga sme le diskretno prositi, če stopi na stran da ugotovita, če ima kaj, česar ni plačal (če noče, ga mora pustiti)

- varnostnik ga sme le fizično zaustaviti, ne pa ppregledati

V vseh ostalih primerih te toži - npr. če bi ga prodajalka ali prodajalec fizično zaustavil(a), varnostnik pregledal ...

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

heh kot je ze nosorog omenu... sam mal bi se mogu upirat, pa bi ga lepo pospravl in bi blo konc... zdej bojo pa služl odvetniki, davkoplačevalci bodo pa plačval njegov bivanje v zaporu.. in čez ene 30 let (al pa še prej, zarad lepega vedenja) ga bodo spustil... :o|o: :vragec: lepo bi ga predal srbom pa bi se oni ukvarjal z njim... tm bi sigurn bol naje***, pa kao niso mogl ker nimajo urejenih nekih papirjev al kako je blo že, enga dogovora, ker Srbija ni v EU... neki je blo, ne spomnm se...

v glavnem kr neki... nekak sm mnenja da je treba človeško življenje spoštovat... ampak zame on tko al tko ni človek se prav o tem tle ne bi... in pol ti eni bluzijo da se ga da prevzgojit. ne me jeb**

aja pa se zanimivost... so ga pa najdl cist bliz, kjer smo se dostkrat te počitnce nahajale s kolegicami, in bi se verjetn tud v petk :eek: ce ne bi vedle da ga iscejo in d aje nekje bliz (tok polcajev na kup še nism vidla :eek: ) mal smo se usrale pa smo rekle da bomo raj doma xDDx ... je bla kr zanimiva debata v pondelk, so ble ene kolegice uzun, jim ni blo nč jasn zakaj je tok polcajev v šmartnem, so nasledn dan zvedle da so ga najdl mal čez polnoč tm nekje... prej pa nč vedle kaj je zdej to, in so mirno tm okol šetale.

Ampak včasih je pa pri nas blo drugač (sami ocenite, če boljš). Tole je čista resnica, povedal pa mi jo je pred enimi 16 leti en tip (bivši policaj), ki je bil zraven.

- V Lj je imela policija prostore za pridržanje med drugim tudi v nekih kletnih prostorih blizu Ljubljanice. Enga tipa so (se ne spomnim zakaj že) pretepli k psa, potem pa za noge vlekli v te prostore po stopnicah navzdol, tako, da je z glavo tolkel po štengah. Ko so ga privlekli v klet, so videli, da je mrtev. Kaj storiti - vrgli so ga v Ljubljanico in uradno je tip utonil.

lalala

Še ena zanimivost v zvezi z gostilno Gaberr, pred katero so Pluta dobili.

To je bila pred leti prav neverjetna beznica. Enkrat z enim frendom uletiva noter. Gostilna je bila polna lovcev, pijanih k svina. Puške naslonjene na steno ipd. Greva k šanku - za šankom je en lovec držal kelnerja za vrat in to tako, da je moral ta stati na prstih, medtem, ko mu je točil pivo. Čez čas moram odtočit. Na hodniku proti WCju totalna tema. Nobena luč ni delala. Tipam proti sekretu in roka mi zdrsi po nečem mastnem - vrata od WCja. Odprem jih, notri prižgem luč iun ugotovim, da so bila mastna od kozlanja. Kompletno cela pokozlana.

Lastnik od Gabra pa za hobi študira teologijo. Brez zajebancije.

Še ena zanimivost v zvezi z gostilno Gaberr, pred katero so Pluta dobili.

To je bila pred leti prav neverjetna beznica. Enkrat z enim frendom uletiva noter. Gostilna je bila polna lovcev, pijanih k svina. Puške naslonjene na steno ipd. Greva k šanku - za šankom je en lovec držal kelnerja za vrat in to tako, da je moral ta stati na prstih, medtem, ko mu je točil pivo. Čez čas moram odtočit. Na hodniku proti WCju totalna tema. Nobena luč ni delala. Tipam proti sekretu in roka mi zdrsi po nečem mastnem - vrata od WCja. Odprem jih, notri prižgem luč iun ugotovim, da so bila mastna od kozlanja. Kompletno cela pokozlana.

Lastnik od Gabra pa za hobi študira teologijo. Brez zajebancije.

brrrr bljek fuj :sick: :xx!: :xx!:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Mah, meni se zdi, da je bilo za varnost državljanov v prejšnji državi boljše poskrbljeno. Nasilneži, težaki, pijanci niso mogli kar tako brez posledic maltretirati folk okoli sebe.

Metode milice niso bile kaj prida ortodoksne, a bile so učinkovite :palec:

Razne 'hude primere' je milica tako občutno obravnavala, da se je folk včasih kar premislil, če bo še izvajal hudodelstva, da ne govorim, da so sodišča sproti folgala tekoče primere, ne pa to, kar je zdaj... :xx!:

Morda se vam bo zdelo, da sem kruta, pa nisem. Zakaj :vragec: nedolžni ljudje nimajo več pravice do učinkovite zaščite????

Onidan čitam na 24ur.com o tipu iz Karlovca, ga spustili iz prdekane nagradno na vikend domov. Sedel je zaradi posilstva. Pa ga je šla obiskat mladoletna hčerka iz Slovenije- in posilil je še njo :wOOt: :madpro:

Pri nas v Italiji, šajs od šajsa, kar se tiče varovanja državljanov s strani države. :xx!:

Štorija, ki je pognala v bes celo državo, potem pa je vse čez noč potihnilo... :vragec:

Tip posili 12 al 13 letno dekle. Ga z muko obsodijo :vragec: /(ker je bila punca mladoletna; do nedavnega je bilo posilstvo pri nas prekršek proti morali, ne kaznivo dejanje :wOOt: :xx!: ).

Tip ji je iz zapora vsa leta pošiljal grozilna pisma, da ko bo enkrat zunaj- jo bo pri priči ubil za kazen, ker ga je prijavila in je moral it sedet.

Punca je pisma nosila na policijo, kazala sms-je, kjer ji je prav tako grozil s smrtjo....in tipa so spustili iz zapora.

Punca je zaman jokala na policijski postaji v smrtnem strahu, nakar jo je tip končno našel in - ubil.

Zdraviti? Določenih ljudi -NE.

Za zid pa šus v čelo. :bomb:

@leeon

Razumem kaj si hotel povedat, ampak bi morala razmišljat na čisto drugačen način, da bi se strinjala. Po eni strani ti zavidam :inocent:

Globoko v sebi pa vem da so tudi taka dejanja del božjega načrta in se ne dogajajo brez razloga. Izkušnja morilca je verjetno ena težjih. Nakjučij ni, po moje so si njegove in vse ostale žrtve same izbrale to izkušnjo. In ponosen sem na njih.

..

Ne me basat! :bomb: :sniky: :madpro:

Hm, nekaj znotraj mene me sili da dodam svoj komentar, čeprav nočem. Fak!!

Prepričan sem da ne boste odobravali mojih besed..

Dejanja Pluta in podobnih ne odobravam, vendar v sebi ne čutim moči da bi jih obsojal. V bistvu se mi Plut na nek način smili. Zdaj boste začeli udrihati po meni češ, kako se ti lahko smili človek ki razkosava ljudi. Ne vem, še sanja se mi ne, vendar je to kar čutim. To me plaši, v bistvu se počutim grozno zaradi mojih občutkov. Globoko v sebi pa vem da so tudi taka dejanja del božjega načrta in se ne dogajajo brez razloga. Izkušnja morilca je verjetno ena težjih. Nakjučij ni, po moje so si njegove in vse ostale žrtve same izbrale to izkušnjo. In ponosen sem na njih. V trenutkih boleče in grozne smrti duša že prej zapusti telo in ji treba trpet bolečine. Zdaj so doma, v miru, v ljubezni.. Mnenje večine je da je smrt najslabše kar se ti lahko zgodi. Kaj pa če je smrt najlepša stvar v življenju? Kaj je potem Silvo Plut ? Vsi ga obsojate, s kakšno pravico? Ker se vam žrtve smilijo? Nosorog zelo spoštujem tvoje mnenje, vendar pišeš da bi ga bilo potrebno "po pomoti" ustreliti. A si s tem kaj boljši od njega? Si prepričan da v tebi ni izkušnje morilca ? Verjamem da je moje besede težko razumeti, tudi sam jih težko razumem. Umre oče od prijatelja in jaz sem na pogrebu žalosten, vendar sem globoko v sebi vesel. Vem, da je šel domov. Oproščam se če sem koga užalil, to ni bil moj namen. Lahko me obsojate, mogoče sem res čuden. Vendar vedite da vsem že vnaprej odpuščam vse..

Vse dobro..

Se strinjam, da je bilo nasilja dovolj. Ker pa je Plut nevarna oseba za okolico (beri ženske) ga je treba odstranit. Tako ali drugače.

Se pa s tvojimi trditvami, ali bolje rečeno razmišljanjem ne strinjam. On se ti smili. Dobro. Čutiš morda usmiljenje do žrtev, do nihovega trpljenja ob mučenju in nečloveškem umiranju??? Njihovi svojci..otroci zadnje žrtve..se ti nič ne smilijo? Me zanima, kako bi reagiral/a, če bi bil/a ti njegova žrtev? Halo....

Že v OŠ so me učili, da če razgrajam moram ven iz razreda. Živimo pač v kolikor toliko civilizirani družbi in se je nekim normam potrebno prilagoditi.

In če se bo po nesreči sprožila pištola, bom čisto mirno spala, brez kančka slabe vesti.

Dum spiro, spero.

Ženski je naredil uslugo, mož bo pa trpel.

Če bi bil Silvo Plut Cigan ali pa samoizbrisani, bi Hanžek že skakal do stropa, zdaj, ko so ga pretepli, tako pa nič.

Preveri, če ni član RKC-ja, se lahko zavzameš zanjga.... saj veš ljubi svojega bližnjega, pa itaq se je že pokesal, da ne bo več...no ok...pol je samo še eno žensko ubil....po pomoti, ampak saj se kesa....najbrž mu je že odpuščeno.

Leeon, ne štekam, kaj si želel povedat???? Ga ne obojaš, pač pa pomiluješ? Ok...tudi jaz sem pomislila, da ima najbrž hude travme iz otroštva....ampak, če se tip ne zna obnašat ni za med ljudi. Pač, povabi ga k sebi domov.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

JSt pa vem, kaj je leeon mislu. Čist. Ja, sej se čudn sliš....jst nism tolk dobrohotna, da bi mu to odpustila, ampak bi ga z veseljem premlatla....zbila bi hudiča iz njega...tko nekak je ta prava fraza, ne? :vragec: Kok ne maram takih gnilih ljudi, res, ej. :xx!:

Hm, nekaj znotraj mene me sili da dodam svoj komentar, čeprav nočem. Fak!!

Prepričan sem da ne boste odobravali mojih besed..

Dejanja Pluta in podobnih ne odobravam, vendar v sebi ne čutim moči da bi jih obsojal. V bistvu se mi Plut na nek način smili. Zdaj boste začeli udrihati po meni češ, kako se ti lahko smili človek ki razkosava ljudi. Ne vem, še sanja se mi ne, vendar je to kar čutim. To me plaši, v bistvu se počutim grozno zaradi mojih občutkov. Globoko v sebi pa vem da so tudi taka dejanja del božjega načrta in se ne dogajajo brez razloga. Izkušnja morilca je verjetno ena težjih. Nakjučij ni, po moje so si njegove in vse ostale žrtve same izbrale to izkušnjo. In ponosen sem na njih. V trenutkih boleče in grozne smrti duša že prej zapusti telo in ji treba trpet bolečine. Zdaj so doma, v miru, v ljubezni.. Mnenje večine je da je smrt najslabše kar se ti lahko zgodi. Kaj pa če je smrt najlepša stvar v življenju? Kaj je potem Silvo Plut ? Vsi ga obsojate, s kakšno pravico? Ker se vam žrtve smilijo? Nosorog zelo spoštujem tvoje mnenje, vendar pišeš da bi ga bilo potrebno "po pomoti" ustreliti. A si s tem kaj boljši od njega? Si prepričan da v tebi ni izkušnje morilca ? Verjamem da je moje besede težko razumeti, tudi sam jih težko razumem. Umre oče od prijatelja in jaz sem na pogrebu žalosten, vendar sem globoko v sebi vesel. Vem, da je šel domov. Oproščam se če sem koga užalil, to ni bil moj namen. Lahko me obsojate, mogoče sem res čuden. Vendar vedite da vsem že vnaprej odpuščam vse..

Vse dobro..

Če bi se pištola "po pomoti" sprožila potem bi bil tudi on "doma", v miru in ljubezni, Leeon?

Nisem za tako rešitev, za maščevanje v bistvu.

Ampak ne enači tistega ki bi to storil kaj takega in pa Pluta

Meni se ne smili

Sem zato da se ga odstrani iz družbe za vedno

Božji načrt verjetno ne predvideva da kot ovce čakamo na zakol

Ti lahko, če hočeš

Jaz ne, verjetno tudi precej drugih

Aja, mi je prišlo na misel da ta "kiks" s skupinsko celico morda ni bil kiks... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Nakjučij ni, po moje so si njegove in vse ostale žrtve same izbrale to izkušnjo. In ponosen sem na njih. V trenutkih boleče in grozne smrti duša že prej zapusti telo in ji treba trpet bolečine.

Se ti ne zdi, da se sam tolažiš s tvojim prepričanjem, da so si žrtve same to izbrale?

Kaj pa, če duša ne zapusti telesa pred smrtjo in trpi grozne bolečine in travme? Razn tega je to ne smisu. Duša je tista, ki oživlja mrtvo materijo, če zapusti meseno telo, je to že mrtvo.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Vsi ga obsojate, s kakšno pravico? Ker se vam žrtve smilijo? Nosorog zelo spoštujem tvoje mnenje, vendar pišeš da bi ga bilo potrebno "po pomoti" ustreliti. A si s tem kaj boljši od njega? Si prepričan da v tebi ni izkušnje morilca ?

Po moje je ena najbol zlaganih "kao vrednot" ukinitev smrtne kazni. Kvazi humanost. A je bla ta "humana" družba humana do žrtve, ki jo je Plut razrezu? A ni to sam farsa, ko imamo sami sebe zlo za humane, ko nasprotujemo smrtni kazni?

Pa ti res ne ločiš med tem, da se likvidira nevarnega krvoločnega psihopatskega množičnega morilca; in uboji, ki jih tak človek počne?

Globoko v sebi pa vem da so tudi taka dejanja del božjega načrta in se ne dogajajo brez razloga. Izkušnja morilca je verjetno ena težjih. Nakjučij ni, po moje so si njegove in vse ostale žrtve same izbrale to izkušnjo.

Plut bi moral dobiti za svoja dejanja več kot 30 let zapora. Ljudje kot je on, bi morali biti zaprti dosmrtno.

S tabo Leeon se ne strinjam v tvoji trditvi, da si serijski morilci izberejo takšno življenjsko pot...pejt še enkrat prebrat kakšno knjigo o teh zadevah. Ubijanje sigurno ni del božjega načrta in se nikakor ne more upravičevati s tem ali z izmikanjem v nedoumljivost le-tega.

Ja nihče se ne ukvarja z žrtvami kriminalnih dejanj in njihovimi posledicami, npr. le kako bosta živela in odraščala otroka zadnje žrtve?

Ampak včasih je pa pri nas blo drugač (sami ocenite, če boljš). Tole je čista resnica, povedal pa mi jo je pred enimi 16 leti en tip (bivši policaj), ki je bil zraven.

- V Lj je imela policija prostore za pridržanje med drugim tudi v nekih kletnih prostorih blizu Ljubljanice. Enga tipa so (se ne spomnim zakaj že) pretepli k psa, potem pa za noge vlekli v te prostore po stopnicah navzdol, tako, da je z glavo tolkel po štengah. Ko so ga privlekli v klet, so videli, da je mrtev. Kaj storiti - vrgli so ga v Ljubljanico in uradno je tip utonil.

lalala

Vsaka medalja ima dve plati.

Če daš ljudem več pooblastil, jih zlorabljajo.

Če pa policija nima velikih pooblastil, je pa spet raj za barabune. Enemo delovnemu človeku, ki prevoz rumeno luč, bo policaj pisu kazen. Ko pa kakšen psiho prevoz rdečo, se raje obrne stran, ma same sitnosti lahko.

S kupom birokratskih pravil se družbe ne da urejat.

Preiskava bo pokazala da je sam padel s postelje x;)x je pač gužva pa imajo pograde na tri štuke

Najbolje da ga dajo v sobo s Trobcem :vragec: tisti, ki preživi dobi še nadaljnjih 25 let polnega pansiona

PS:

A ni en Plut punco umoril prbl. 20 let nazaj? Pri poskusu aretacije so malček streljali, čez 300 nabojev v njegov avto, skoraj 100 v njegovem telesu

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...