cvickar 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 A vodiš evidenco? tako pač je in nč drgač. ti kar cajtnge ber, pa me demantiraj, če me lahko hahahha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 (popravljeno) tako pač je in nč drgač. ti kar cajtnge ber, pa me demantiraj, če me lahko hahahha Ne bom. Mam več drugih bolj prijetnih stvari za počet kot zavračati tvoje trditve. Popravljeno 15. marec 2006 -> ID-ka Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ne bom. Mam več drugih bolj prijetnih stvari za počet kot zavračati tvoje trditve. maš prav, bab ne posiljujejo več, ker vse same prej dajo. in to je prav, zato pa mamo enakopravnost pa demokracijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
G.R.O.M. 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Živjo tema sicer ni več aktualna, ampak spravila sem se brati komentarje in naletela na nekaj stvari, mimo katerih res ne morem iti. Vsem, ki verjamejo v božji načrt, zastavljam dve vprašanji: Kje so videli ta načrt? in Ali velja tudi za ateiste? Sorry, ampak ne mi prodajati takih zgodbic.Pri vsesplošnem odpuščanju in ljubezni pa me malce boli to, kako ste nekateri sočutni in prizanesljivi (hm, na kaj me že to spominja?... Aha, na naše zakone!) do MORILCA, o ŽRTVI oz. o njenih SVOJCIH (otrokih) pa niti besedice. Kaj, če bi še njim kdo poslal kaj ljubezni ali je je že zmanjkalo?Deklica, ki pravi, da bi sociopata zdravila z ljubeznijo, pa se naj čimprej kot prostovoljka zglasi v zaporu in kar poskusi. Živeli idealisti!!! Po prestani kazni pa lahko najbolje preveri učinkovitost svoje ljubezni tako, da ga povabi v svoj dom.Mislim, saj ne moreš verjeti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Živjo tema sicer ni več aktualna, ampak spravila sem se brati komentarje in naletela na nekaj stvari, mimo katerih res ne morem iti. Vsem, ki verjamejo v božji načrt, zastavljam dve vprašanji: Kje so videli ta načrt? in Ali velja tudi za ateiste? Sorry, ampak ne mi prodajati takih zgodbic.Pri vsesplošnem odpuščanju in ljubezni pa me malce boli to, kako ste nekateri sočutni in prizanesljivi (hm, na kaj me že to spominja?... Aha, na naše zakone!) do MORILCA, o ŽRTVI oz. o njenih SVOJCIH (otrokih) pa niti besedice. Kaj, če bi še njim kdo poslal kaj ljubezni ali je je že zmanjkalo?Deklica, ki pravi, da bi sociopata zdravila z ljubeznijo, pa se naj čimprej kot prostovoljka zglasi v zaporu in kar poskusi. Živeli idealisti!!! Po prestani kazni pa lahko najbolje preveri učinkovitost svoje ljubezni tako, da ga povabi v svoj dom.Mislim, saj ne moreš verjeti... Bravo G.R.O.M..Sem že čist obupal nad babami, ampak vidim, da se tam pa tam še najde kakšna, ki ima kakšen kolešček več u glav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 SILVO PLUT NAREDIL SAMOMOR Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Plut je torej že najdel eno pot, da je odšel iz tega sveta, je hudo tole ždenje v zaporu. Tako dolga kazen naredi človeka apatičnega in uniči še tisto kar je človeškega. ( to je bla za njega odrešitev, ker itak je bil tako in tako totalno izločen). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Sramota :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Mislim, halo! A je kle spet sodstvo zatajilo, al policija, al kwa pa jst vem!?! Vem samo to, da je tole eno tako sranje, da je lahko vse po vrsti sram, najbolj pa tiste kretene iz najbolj kretenske oddaje na tv E+, k grejo kretena clo intervjujat .Najvišja zagrožena kazen v Sloveniji, je očitno mnogo, mnogo prenizka, za nekatere ljudi, žal!! Mogoče bi ga clo pomilostili, ker se je tko lepo obnašal v zaporu, kreteni.........mi je kr cverna zmanjkal. in kaj zdaj,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ste se na tega plutkota sprav tko, kot se strojanovih bojite :xx!: dejstvo je, da je zaradi neučinkovitega in podkupljivega sodstva bil žrtveno jagnje... folk ma tega dosti... pol enih gospodarskih, takšnih in drugačnih kriminalcev... ene copate pošiljajo ne vem kam itd bla bla bla... pol pride pa plutko pa udrete po njem, kot po živem hudiču... sledi katarza... seveda, katarza... očiščenje... spet lahko dihamo, spet smo lahko zahrbtni bedaki :xx!: zaenkrat ima vsak zakaj svoj zato... zato molčite in sevelite tega, da imate mehko in toplo postalno... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.