Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Ja FAvnov labirint je super!

The FAll nisem še gledal,upam da kdaj.

Kaj od Clinta Eastwooda ste že gledal tanovga?Gran Torino se mi zdi.

Shortbus je tud hud,IOI:)ŠE posebej uvodne scene.http://www.imdb.com/title/tt0367027/

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

Upam da bo kaj za tvoj okus.

Samo... x:Dx :inocent: ...če nimaš pojma o dolvleki, potem bo težko priti do njih... :vio:

>_> Sem se nameravala kot vzorna državljanka včlanit v klub za izposojo dvd-jev. Slutim že, da tega vsega sploh nimajo, ker vsi gledate to kar na spletu. Drgač pa HVALA! nekaj predlogov sem prejela. Filmi in drugo kot je The Secret pa je vsaj dober v smislu: to know what not to do, how not to be.... Ker tisti všečni filmi pa tudi, hm, jih kar pozabimo hitro.

xflowx

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

>_> Sem se nameravala kot vzorna državljanka včlanit v klub za izposojo dvd-jev. Slutim že, da tega vsega sploh nimajo, ker vsi gledate to kar na spletu. Drgač pa HVALA! nekaj predlogov sem prejela. Filmi in drugo kot je The Secret pa je vsaj dober v smislu: to know what not to do, how not to be.... Ker tisti všečni filmi pa tudi, hm, jih kar pozabimo hitro.

xflowx

Nekaj z mojega seznama se dobi tukaj

iTIVI - Spletna Videoteka

Imaš tudi možnost 14-dnevnega brezplačnega preizkusa.

Druga možnost pa je... x:Dx x;)x

Pa saj smo vzorni državljani vsi... :inocent: :vio: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Jeti

danes je tole na sporedu ... a čem gledat ... Woody mi ni glih povšeči ... me je bolj naslov pritegnil x;)x

Škorpijonovo prekletstvo (Curse of the Jade Scorpion)

Film / Komedija, ZDA 2001, IMDB ocena: 6.7

Mojstrovina Woodyja Allena, ki je poleg režije in scenarija nase prevzel tudi glavno vlogo.

hej, zdle ugotovila da sm ga ze gledala (k sla spored pogledat) - na kakem tv 1000 al pa kje.

cist fajn in hecn. :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes si oglejte na TV 1000

The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover

Črni humor britanske produkcije... :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

kul, thanx, tega pa se nism vidla, ze zasedba nekaj obeta (ti k jih poznam: h. miren, t. roth). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, tim roth. xyesx

ja, reservoir dogs, mega film. :palec:

(unga made in britain pa ne poznam menda)

Picasso

Tudi na TV 1000

The Relic(Relikvija)

Če vam je všeč horror... :palec:

(unga made in britain pa ne poznam menda)

Made in Britain

pa kaj je to TV1000??? :eek: še nikol slišala..

drugač, jaz bila precej zadovoljna z Itivi, mi v enem letu ni zmanjkalo filmov za naročat in pogledat.. pol čez poletje sva prekinila, ker ni bilo časa in sva zračunala, da se ne splača, zdajle pa dobila en poln zunanji disk filmov, tko da sva preskrbljena za čez zimo x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

thanx alef! xDDx

morda sm tud ze tega, nekam znan se mi zdi. ja, ful faca, tale tim roth! xyesx

tistega pa ne poznam, k je Objemcek omenjal in k Korenjezelje... japonski so to? nc ne poznam, zna bit pa morda kul, ja, mi je svec ta vzhodnjaska pravljicna scena.... :palec:

aliana, jst tud nisem poznala ne imela tv 1000. pol se je pa z novim tv-jem (k mi je prejsnji crknil, pa sem od 'tasce' ex ga dobila enga starga) se tv 1000 kr pojavil. x:o)x xokx

pac so bli nastimani kanali in je ocitno tud tle pol delal vse. ne stekam.

sej tv slo1 pa ni blo. :D

pa sm komaj sama (x!x :medal: x;)x) ustimala. x8Dx x:Dx

Picasso

pa kaj je to TV1000??? :eek: še nikol slišala..

drugač, jaz bila precej zadovoljna z Itivi, mi v enem letu ni zmanjkalo filmov za naročat in pogledat.. pol čez poletje sva prekinila, ker ni bilo časa in sva zračunala, da se ne splača, zdajle pa dobila en poln zunanji disk filmov, tko da sva preskrbljena za čez zimo x:o)x

:eek: x?x

TV 1000 ima v ponudbi skoraj vsak kabelski operater.

Tudi SiOL TV, TUŠ, T2... x8Dx

Predvaja samo filme.

Sicer se filmi pogosto ponavljajo, pa je to tudi po svoje fajn, ko če kakšnega zamudiš, bo kmalu spet na sporedu... x:Dx

Pa nič reklam ni vmes... :palec:

Sicer se filmi pogosto ponavljajo, pa je to tudi po svoje fajn, ko če kakšnega zamudiš, bo kmalu spet na sporedu... x:Dx

Pa nič reklam ni vmes... :palec:

xyesx xDDx :palec:

*sm pa hotla gledat rotha pa to, pa sploh ni blo, ampak je blo nekaj s penelope ann miller in tomom sizemorom, pa sm izmenicno s trenji mal gledala pa mal sm bla se tle.

morda je zdej, sam zdej k sm kuknila, pa je blo vidt nekaj... hm, "razvratnega" x:o)x en prizor glih, pa not ni blo ne mirenke ne rotha.

Picasso

:palec: In sploh vsi od Hayao Miyazakija. Lepo pravljično. Še prav posebaj Sen to Chihiro no kamikakushi

Mhm, ali pa po angleško Spirited away Spirited away. Oba sta super, no meni je bil Totoro bolj fajn. Bom pa še pogledal za več njegovih filmov,.sploh nisem poznal režiserja.

Marsa, le počekiraj. Po moje boš uživala, ker te filme odlikuje ena taka človeška toplina. Pa potem javi, kako ti je bilo všeč.

Btw sem se ob temle razglabljanju spomnil še na tega: Princesa Mononoke

xyesx xDDx :palec:

*sm pa hotla gledat rotha pa to, pa sploh ni blo, ampak je blo nekaj s penelope ann miller in tomom sizemorom, pa sm izmenicno s trenji mal gledala pa mal sm bla se tle.

morda je zdej, sam zdej k sm kuknila, pa je blo vidt nekaj... hm, "razvratnega" x:o)x en prizor glih, pa not ni blo ne mirenke ne rotha.

Je pravi, je kar nekaj takih prizorov noter, Tudi s H. Mirren... x8Dx

Tisti s Penelope Ann Miller in T. Siezmorom je bil ob 20:00(The Relic)

aha. xDDx

sta mi oba vsec pa dobr je bil narejen, sicer pa ne padam na *take* filme zlo.

nekak nisem v mudu, sem tud prejle hotla it gledat tegale, pa so bli sami taki dolgocasni prizori. :8): x:o)x

Objemcek, nimam te moznosti zaenkrat, a gotovo jo bom kdaj mela, sicer itak morda kje zarolajo, pa ce ti opazis, pa me spomni pliz! xDDx

ja, verjamem da bi mi blo vsec. x:)x

Picasso

MADE IN BRITAIN: http://www.imdb.com/title/tt0084287/

Jst sem pa bolj tak filmofil....poseben.Me zanimajo tudi kakšni bolj bizarni filmi.Kultni.B-produkcija.

Kot so recimo:Gummo,Bad Taste,Eraserhead,Dobermann.....ne bom našteval,ker jih lahko 1000 naštejem.

Nazadnje pa gledal Gummo: http://www.imdb.com/title/tt0119237/ .HUdooooo.Nč,nobene zgodbe,no ja....kakor si predstavljaš.Ohio in njegovi posebni ljudje.

Darling,stand by me

Guest VilaSonca

glihkar gledala na HTV2 humoristično serijo Bottom. smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. :D Angleži odpuljeni. mah, ni ga čez angleški humor. pa Fino gospo tudi kdaj pogledam, je ob nedeljah, se mi zdi.

pa na TVS2 sem gledala en kul film, Hell in the Pacific. priporočam. fajn so taki simpl filmi.

Guest VilaSonca
me je takoj na Robinsona Crusoeja spomnil. xDDx zgodba filma je čist simpl, dialogi so skromni, ampak je film res čudovit za pogledat. :palec:

Vcer sem gledala en tok kul film, cist slucajno, in me je cist not potegnil (1x sm ga ze ujela kak del med kakimi reklamami, k sem gledala kak drug film). Zal ne vem, kako je naslov, bil je na tv 1000 ob 22h in igral so susan sarandon, jeff goldblum in drugi (osrednjemu liku, mlademu fantu, 18 let, pa je blo ime Igby).

Ful sem uzivala, mega dobri dialogi, liki, fajn zgodba, parkrat sem se na glas smejala zraven. super film! x8Dx :palec:

potem sem pa se enga gledala s Christianom Bale.om, Frances Mc Dormand, Kate beckinsale, uno Natasho mc nekaj (lepa zenska in kul igralka).. mi je bil pa tud vsec. x8Dx

Picasso

Vcer sem gledala en tok kul film, cist slucajno, in me je cist not potegnil (1x sm ga ze ujela kak del med kakimi reklamami, k sem gledala kak drug film). Zal ne vem, kako je naslov, bil je na tv 1000 ob 22h in igral so susan sarandon, jeff goldblum in drugi (osrednjemu liku, mlademu fantu, 18 let, pa je blo ime Igby).

Ful sem uzivala, mega dobri dialogi, liki, fajn zgodba, parkrat sem se na glas smejala zraven. super film! x8Dx :palec:

potem sem pa se enga gledala s Christianom Bale.om, Frances Mc Dormand, Kate beckinsale, uno Natasho mc nekaj (lepa zenska in kul igralka).. mi je bil pa tud vsec. x8Dx

Je bil tale x?x

Igby Goes Down

Nisem gledal včeraj, se mi pa zdi znan po vsebini, gledal enkrat... x?x xnckrivx

Danes na TV 1000

Mississippi Burning(Mississippi v plamenih)

Gene Hackman, Wiliam Dafoe, Frances McDormand, Brad Dourif... :palec: :palec:

O nasilju, rasizmu, nestrpnosti.

In pa jutri tudi na TV 1000

The Cotton Club ob 17:50

Nočno življenje v NY Harlemu v času prohibicije, jazz...in mafija... :palec:

In ob 22:00

In the Name of the Father

Malo težek film, ampak vreden ogleda

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...