Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

folk...NUJNO

FILM ZA POPIZDIT-prav nasha,da ne bo pomote!

TILL HUMAN VOICES WAKE US

pa ne obupat prvih 60 min.... x:Dx

aja-kao da igrata:Helen Bonham Carter in :xx!: Guy Pierce :xx!: :xx!:

Vsaka ovira je priložnost.
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa sem vceraj po 15 ali vec letih gledala back to the future na htv, me je presenetilo, ko mi je bil se vedno cist vsec, pa sem ga ziher gledala 15x. x:o)x x:Ix xDDx

Prav kul. xDDx

In danes je 2. del, ce koga zanima, tega sem manjkrat gledala, a kot se spominjam, je tud fajn. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa sem vceraj po 15 ali vec letih gledala back to the future na htv, me je presenetilo, ko mi je bil se vedno cist vsec, pa sem ga ziher gledala 15x.  x:o)x  x:Ix  xDDx

Prav kul.  xDDx

In danes je 2. del, ce koga zanima, tega sem manjkrat gledala, a kot se spominjam, je tud fajn. xDDx

Joj jaz imam te filme se na videokasti x:o)x Prvi del sem gledala tokrat, da kaseta umes mal skripa in slika se cudno premika x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx ko sem bila mala, sem bila malce "zalublena" v Michaela J. Foxa.

Pa se danes rada pogledam Vsi zupanovi mozje x:Ix x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sem ga ziher gledala 15x.  x:o)x  x:Ix  xDDx

tega sem manjkrat gledala

x:Dx x:Dx x:Dx

Kot bi Trudija poslušala. Včasih gleda kak film, pa jaz kaj rečem, pa slišim, da naj bom tiho, da šele devetič gleda film x:Dx x:Dx x:Dx , no saj povprečje imava v bistvu kar normalno, ker jih jaz praktično ne gledam, oz. samo izjemoma....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

.par umetniških dram, takih senzitivnih, to sm gledau pred leti, meu tako obdobje

.Jane Eyre (drama)

.Idioti?

.Meseno poželjenje (Earne Tremula)

.Lekcija iz Tanga?

.Lea(drama)

.Samo skomine (drama)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Roberto Begnini! x:Dx :palec:... hočem videt vse, kar je naredu! Kolk je dobr model!!!

Za tiste, ki jim ime nič ne pomeni, tip je (poleg Laurence-a Olivier-a) edini, ki je ever dobil oskarja za igro v filmu, ki ga je sam režiral (Življenje je lepo, La vitta e bella, 1997). Znan je tudi po vlogi taksista v Noč na zemlji (Jim Jarmush: Night on Earth, 1992), kjer duhovnika pobere, ko mu razlaga svoje seksulno življenje (buče, koze, svakinja x:Dx )

Tokrat gledala Coffee and Cigarettes (Jim Jarmusch, razne verzije, nastale v obdobju 1986 -2003), kjer Jarmusch-evi frendi (Begnini (tudi koscenarist prve verzije), Iggy Pop, Tom Waits, Cate Blanchett, Steve Buscemi...) kofetkajo in čikcajo...

in Tu mi turbi (Begnini, Vznemirjaš me?, 1983), kjer Begnini čuva petletnega Jezusa, izgubi svojega angela...

Krog - ja, tudi meni. Pa Matrica tudi, čeprav me prvič, ko sem gledala ta film, ni not potegnilo, drugič pa...kar odkačen, ampak dober...

Za "Premico" pa lahko rečem, da je enako dober film, kot un z naslovom "mi je sosedova mačka klobase snedla" x:Dx

.tudi jaz tudi, igralec Brad je imel res izvrstno erotično telo, da si ga kar gledal in gledal, kot res pravi strelec. se je zavedel, da mora odigrati pogum in v filmu imel kar nekaj sexy scen, bil je res vpeljan v fantastično borbo, pogum nad pogumom, plemenitost nad plemenitostjo, pa hotel je bit do konca filma nevtralen, ne na eni strani, ne na drugi :8):

.ampak cd je swoh, sm ga hotel kupit, pa ne paša ga poslušat tko kot ga slišiš v kinu

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...