Mateja 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Collateral meni tudi ... pa drugač sploh nisem mahnjena na te akcija-triler žanr... mogoče pa se mi film tolk dopade zarad Toma ... ... dober film, skratka, se mi zdi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Collateral meni tudi ... pa drugač sploh nisem mahnjena na te akcija-triler žanr... mogoče pa se mi film tolk dopade zarad Toma ... ... dober film, skratka, se mi zdi Ce tom igra, je film ze takoj bolsi a ne Mateja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Po dolgem času sm spet gledu 'The Day After Tomorow';Nč kej preveč posebnega sam mi je všečen muvi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 God Is Watching Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Troja...tako, tako...Pa imam drugac rada zgodovinske teme. Vceraj gledala Legally blond po tv....am... :o Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 the COOLER 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hellraiser 1-6 oooo, kuuuuuul meni všeč tudi Nightmare on Elm street 1-6, ena ful stara grozljivka The house, The Omen, Exorcist..dobre stare grozljivke Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 The village... ali Vas ob robu gozda... kaaaaaaaaaakšen doooooooooooooolgcaaaaaaaaaaaaajt... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz pa obožujem gledat "težke" filme, čeprav sem potem še par dni slabe volje in zamorjena (najbolj mi je na dušo sedel Lom valov, pa Plesalka v temi nekaj takega), zadnje čase pa najraje komedije ali pa kaj takega kjer ni treba preveč mislit zraven. Šit, a to pomeni da se staram?! (viola smajli z izbuljenimi očmi in odprtimi ustki) Pa jasno grozljivke, ampak take realne, psiho, ne kakšni volkodlaki ali vampirji -tega se ne ustrašim, čarovnice iz Blaira madona sem bila trda potem, ali pa tisti film, The others, sem ga gledala sama ponoč, moja2 sta že spala, in kako potem prit v spalnico ??!! sem tako tekla gor in kar z zaletom skočila v pojstlo in hitro pod koutr brrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 The others je kar creepy film ja, sem imela kurjo kožo še 2 dni Sicer sem pa tudi jaz fanica Hellreiserjev Zdaj so posneli ameriško verzijo japonskega Yu-on ali The gruge, glavno vlogo ima Sarah Michelle Geller("Buffy"), sem prav radovedna kaj je nastalo iz te ameriške verzije, mi je pa goody, ker so snemali v Tokio. Priporočam ljubiteljem grozljivk, da si ogledajo originalno verzijo Yu-on; the gruge, je res :OO!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 aha..lepo, da vem, česa ne smem it gledat ...grozljivk na primer. zato pa raje drame, komedije, znanstveno in pravljično fantastiko, kriminalke in akcije....pa kakšen dober odpuljen film iz nizkoproračunske produkcije Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jz pa obožujem grozljivke! samo se mi zdi da jih ni veliko.... sploh pa dobrih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ravnokar sem si ogledala film s Tomom Cruisom Stranski učinki-super film,res, samo ne ravno za lahko noč! Je pa Tom tudi kot negativec,super igralec. Film, ki se ga splača pogledati, že zaradi zanimivih in pestrih dialogov. Colateral... men tud zakon mi je Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Plesalka v temiBjork..hud film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Bjork..hud film .povej kaj več... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 The village... ali Vas ob robu gozda... kaaaaaaaaaakšen doooooooooooooolgcaaaaaaaaaaaaajt... :xx!:A ti to misliš na Vas ob gozdu, ki je v kinu? Jaz bila nad filmom navdušena. Dober preobrat v zgodbi. Nasploh film za gledalce z nepovprečnim filmskim okusom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ravnokar sem na HBO gledala en super,angleški, film : Igra za štiri ...zlooo dober Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 a ste gledal v torek on mehiški film (slo2) , kruto, kruto!Ampak film pa vseeno zelo dober! Pol pa spremljam mal te slovenske filme ki jih zdaj vrtijo ob nedeljah.. madona.. katastrofa,.. nobenga teksta, sama umetnost... pol si jih pa snemam, da jih pol drug dan gledam, je reku b. ko sem tega zadnjega 15 minut gledala, pol pa rekla uf.. tak mazohist pa spet nisem, da bom tak shit gledala, da sem itak dolg zdržala... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Mushi, se strinjam Res moras bit mal mazohist, da tole gledas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 The village... ali Vas ob robu gozda... kaaaaaaaaaakšen doooooooooooooolgcaaaaaaaaaaaaajt... :xx!:A ti to misliš na Vas ob gozdu, ki je v kinu? Jaz bila nad filmom navdušena. Dober preobrat v zgodbi. Nasploh film za gledalce z nepovprečnim filmskim okusom. Ne bi rekla, da imam povprečen filmski okus... ne bi pa rekla, da je dober samo zato, ker so dolgočasno zgodbo opravičevali s tem, da je butelj tisti, ki mu film ni všeč... spomnim se ob tem na Cesarjeva nova oblačila... ...ko so vsi "videl" obleke... samo "butlji" ne...Če grem gledat triler, pričakujem triler, ne dramo... :xx!: ker sem ravno v filingu... :o|o: za triler...Pa ne...ni treba, da je film poln pošasti...in umorov... :xx!: da je grozljivka... Pričakovala sem nekaj v stilu... The Gift... al pa The Others Nicole Kidman... to so dobri trilerji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ne bi rekla, da imam povprečen filmski okus... ne bi pa rekla, da je dober samo zato, ker so dolgočasno zgodbo opravičevali s tem, da je butelj tisti, ki mu film ni všeč... spomnim se ob tem na Cesarjeva nova oblačila... ...ko so vsi "videl" obleke... samo "butlji" ne...Če grem gledat triler, pričakujem triler, ne dramo... :xx!: ker sem ravno v filingu... za triler...Pa ne...ni treba, da je film poln pošasti...in umorov... :xx!: da je grozljivka... Pričakovala sem nekaj v stilu... The Gift... al pa The Others Nicole Kidman... to so dobri trilerji... Sori, majica. Nisem te hotela obtožiti, da imaš povprečen filmski okus. Jaz sem šla film gledat, ker so omenjali, da je zanimiv, nisem pa niti pogledala prej ali je triler ali kaj drugega. Sem tudi jaz že kdaj doživala na 'razočaranje', ko sem npr. šla gledat erotični triler, bilo je pa kaj drugega. Torej, ta film sem gledala kot film pač in bil mi je všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ravnokar sem si ogledala argentinski film TANGO ... zelo všeč Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... ne, ni mi še uspelo dobit filma... sem pa veliko prebrala o njem ... si ga ti že videla ? nekaj malega o filmčku"WHAT THE BLEEP DO WE KNOW?" Mateja, če boš zvedla kaj o tem, kje bi se ga dalo videt in kdaj, sporoči prosim Jaz se bom pa pozanimala, če se ga da na netu najt, da ga skinemo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 What the bleep do we know sončna... še vedno iščem... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Tole sem jaz že vse prešnofala, Mateja, hvala vseeno Bo pa link mogoče komu drugemu še zadišal, poglejte si ga, se splača! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.