Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Men tud cute Just married je pa :xx!: Dober njegov film: The butterfly effect Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 ja saj... saj praivm... ne vem, mroda je pa samo 'prelep' al se pa tega sam prevec presnet zaveda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ej..a kera gleda uno serijo k tud Ashton not igra The 70's show? men je preklemansko smešna Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Jaz sem ze nakaj casa nazaj kaksno ujela Ma poseben sarm, ker je v sedemdesetih...samo Ashton ma obupno vlogo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Od serij mi je vsec Crime scene investigation ( na kraju zlocina )....pa vcasih sem imela rada Ally McBeal...druzga pa skoraj ne gledam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem ze nakaj casa nazaj kaksno ujela Ma poseben sarm, ker je v sedemdesetih...samo Ashton ma obupno vlogo ja, hahah, ful je stupid..sam je taprav za to vlogo, men je ful smešn sainfeld je ok Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ashton kjuti... sam tm v 70 ih ma res bedno vlogo... res debilček...seinfiled Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 same here Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 A ni zanimivo, jaz pa caliste ne mroem gledat, prav ne mroem... tu pa odpove vse skorpijonstvo pa vse taksno.. (11.11.64, se mi zdi)Je pa tud men vsec seinfeld (biki, ti so mi kar duhoviti). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 aja, da nau pomote, prej sm misla CSI Ally Mcbeal pa tko tko..na začetku je bla simpatična, potem pa že patetična... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ja, severna obzorja sem se pa ob tem spomnila na Twin Peaks-sem bla kr fan musko iz te nadaljevanke pa še vedno rada poslušam kdaj pa kdaj Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, severna obzorja sem se pa ob tem spomnila na Twin Peaks-sem bla kr fan musko iz te nadaljevanke pa še vedno rada poslušam kdaj pa kdaj Severna obzorja je pa tudi meni ena izmed najljubsih nadaljevank Skoda, da ne ponavljajo...ce ponavljajo ze vsa druga jajca Twin Peaks - dobra muska, nadaljevanke se pa ne spomnim prevec dobro.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 jz tud ne... twin peaks si bom pa prov upedenala in gledala. severna obzorja so mi pa nikol jih nisem marala... sploh ne vem zakaj, tko antipatična so mi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Kako je že naslov filma, v katerem Nicole Kidman igra žensko z dvema otrokoma v neki graščini...Hči je, mislim da, imela alergijo na dnevno svetlobo, zato so vedno znova zagrinjali zavese in zaklepali so vrata, ker so mislili, da v hiši straši....Vsebina filma mi je bila všeč, zaključek pa presenetljiv. Sicer film sam nič posebnega, vendar je tako drugačen od drugih, da mi je ostal v spominu. Pravzaprav mi je ostalo v spominu skorajda vse, razen naslova seveda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zadnjič sem gledala oprah (sem skilna z neta), kjer so se po 6 letih zbrali igralci iz Seinfelda. Jih je bilo tako lepo gledat. Sploh Kramerja. jaz pa shizim na georgea (a je sploh george - skratka, tamali dbeeli) - kel vloga in model! ja, losi, fleischman, to smo par strani nazaj glih se spet mal spomnili, se mi zdi - morda imamo tudi nadaljevanjke oz. komicne zadeve, nekaj se mi dozdeva... aja, ne, oddaje ali tv nekaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Pravi tamle Michelle, ce vsa jetra ponavljajo! se stirnjam! x!xjaz bi rajs seinfelda se 5x gledala, pa magari alo alo se 1x, pa zakaj alfa ne dajo (al tam 1x je bil ob 17h pa tak), pa nad dear johnom sem bila navdusena tedaj, se posebej nad Kirkom... Pa kar nekaj je bilo teh zabavnih, ene se me pa ne dotaknejo, a ni hec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Severna obzorja!Naravnost fantastično!Monty Python!Black Adder!Seinfeld!Majski cvetovi!Fools & Horses! Od risank bi gledala pa serijo Fračji dol! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako je že naslov filma, v katerem Nicole Kidman igra žensko z dvema otrokoma v neki graščini...Hči je, mislim da, imela alergijo na dnevno svetlobo, zato so vedno znova zagrinjali zavese in zaklepali so vrata, ker so mislili, da v hiši straši....Vsebina filma mi je bila všeč, zaključek pa presenetljiv. Sicer film sam nič posebnega, vendar je tako drugačen od drugih, da mi je ostal v spominu. Pravzaprav mi je ostalo v spominu skorajda vse, razen naslova seveda.... naslov filma je The others Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 naravnost fantastično!!! to obožujem. sej je bla ne dolgo nazaj samo ob takih nemogočih urah da je nisem mogla gledat!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Severna obzorja!Naravnost fantastično!Monty Python!Black Adder!Seinfeld!...Fools & Horses! ... (*ostalega ne poznam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Severna obzorja!Naravnost fantastično!Monty Python!Black Adder!Seinfeld!Majski cvetovi!Fools & Horses! Od risank bi gledala pa serijo Fračji dol! Angleški humor x!x *Marsa... Darling buds of May (to, kar ne veš)... rings the bell? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Men je bil vcasih zoprn (kozorog, moj letnik, aha, se eden, sem jih zadnjic nekaj nastevala, kok da kul letnik pa to ), mu pa priznam da je kar dober, vseen.Ima vseen tud smisel za humor na svoj racun in ce igralec tega nima, se potem sam paci nekaj in afna...zato mi je vsec danny de vito, pa tudi schwartzy - hasta la vista bejbi in take fore, ma to umres od smeha in folk misli, kok da je glup oni, men se zdi pa da ma ful dbest smisel za humor na svoj racun in tocno to je v filmih, kar od njega hocejo... v bistvu je dober... Ne, Coocii, ne poznam tistegale. nic mi ne pride na misel... ... celo Mylord pa to sem tud kdaj pogledala (Ivy pa to , pa oni fotr, butler), aja in alo alo (pa kar dober prevod je bil podavljeni pa taksno, pa one saussages, ki je ze na meji neokusnega, sam je se vedno smesno - razen tastare - tega pa ne rpenasam, takih likov, kao dajo - za vsakega nekaj, pa se tak lik not butnejo, meni je to zoprno in neprijetno... Pa one babe utrgane naravnost fantasticno pa to, cist pretiran vse, v bistvu haloo?, sam vcasih pa umiram od smeha in v bistvu sta ful dobri bejbi, patsy, halo, haha, tale ta druga se pa tolk afna, je pa zlo sposobna, v vecih je producentka al kaj tacga, so kar kul babnice, pa tud tko si najbrz dost upajo... (aja razen one bejbe ta mlade, blond, je tud igrala eno bejbo, ki sam poje ali kako ze, kaksna riba mora bit, v bistvu zoprna bejba, ni dober lik)No ampak ni ga/je pa cez Monthy Python. (smo imeli 'gor' vse in ogledali po dolgem in pocez bilijardkrat) One stare babe, kii ploskajo nepremicno. :D Jaz sme mal odstekana al kaj in mi je vsec mal odstekano in tole je noro, pa tudi blavck adder in tile modeli..... Mah, ugotavljam - premal je smeha v lajfu, ce pa dajejo ze komedije, dajejo najbolj butaste in najbolj prezvecene (ces za folk, kar je butasto, ti kar daj lepo folku, folk bo pa ze gledal in se smejal, saj za smeh se hitro vzvod najde, ce se "gleda komedijo" ), in ce dajejo komicne nanizanke, dajejo najbolj brezveznjashke in zaljive za duha in inteligenco.Ali pa samo na moc dolgocasne, ko se sprehajas z daljincem in tam nekdo vstopi v prostor - in huronski smeh. :\\\ - vidis par pustih ksihtov, das mal sanse (sam naj se hitr izjasnijo ), hh? )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pred kratkim sem si že tretjič ogledala film Svetnik z Val Kilmerjem v glavni vlogi! Ne vem kolikokrat v filmu zamenja videz in karakter, ampak je fenomenalen. In ko roka pravice že misli, da ga ima, se jim pred nosom izmuzne! ha ha ha... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 a ja, ko vidim da smo full neki navdušenci angleškega humorja.. kaj pa Father Ted? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Mene je par dni nazaj čisto prevzela Frida. zelo všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.