Larsy 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Aja, pa da se še mal k temi vrnemo...Najljubši film: Tango in CashNajraje imam akcijske filme, grozljivke in ZF filme! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kter ti bil bl všeč? Tango al Cash? Cash Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 A je si je kdo že ogledal francoski film 5x2? Sem čisto padla na glasbo Rombi, se mi dopade. Pa film o Ray Charlesu, mora tudi biti za pogledati. Upam, da mi rata ta vikend. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 U, jaz tud tega o Rayu Charlesu Sicer pa zdaj prihajata v kinu 2 filma ki me res zanimata....CLOSER - z Jude Law-om, Natalie Portman in Julio Robertster Million Dollar Baby - by Clint Eastwood. Gledala pol Goodbye Lenin! in je presenetljivo luskan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je si je kdo že ogledal francoski film 5x2? Sem čisto padla na glasbo Rombi, se mi dopade. Pa film o Ray Charlesu, mora tudi biti za pogledati. Upam, da mi rata ta vikend. tale 5 x 2, zgleda obetavno, sej iz reklame ven? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kurt Russel......če se prav spomnim. Mah, men pa una glumica všeć full, saj veš.... Ja, Kurt je cool!!!!! Pa Teri Hatcher tud ni slaba, ja Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale 5 x 2, zgleda obetavno, sej iz reklame ven? To grem jaz po vsej verjetnosti ta teden...porocam kasneje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Save the last dance !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Save the last dance je bil pa se men simpaticen film Danes gledala zadnji del Sex and the city Skoda, to sem pa rada pogledala Pa simpaticen konec....no ja, zdej pa res nimam nic po TV za gledat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Danes gledala zadnji del Sex and the city Skoda, to sem pa rada pogledala Pa simpaticen konec....no ja, zdej pa res nimam nic po TV za gledat Ja Sex and the city je blo res neki najboljšga na tvju!Škoda da je konec. Ravno prav resno,smešno in zanimivo! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Jst pa grem zdej hmal gledat Zaplešiva! Sem nekje prebrala da je neka priredba na neko japonsko uspešnico??Naj bi bla romantična komedija, čeprav nisem ne vem kak fen teh, ampak na pregovarjanje drugi grem!Povem potem kako se mi bo zdela! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 gledal Zaklad Pozabljenih.... 2uri 30 minut.... :xx!: ameriško, ameriško predvidljivo, ameriško prerposto, film ki ga naredi dobrega le dobra družba.... hja ka pa vem, glejte na lastno odgovornost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Gledal Driven - Sylvester Stallone Takšnih emocij in volje do zmage, ki jih izraža ta filem...huuuuuuuuuuuuda scena, kljub temu, da meni Formula mi ni ne vem, kako zanimiva...vozit jo...to pa ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Danes gledala mandžurskega kandidata (ne vem, če se lih tko napiše ), Všeč mi je bil. Mene pa tale Closer muci, ki je v kinu. Bom odpeketala naslednji teden, upam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 meni je pa zelo vsec film "legenda o jahalcu kitov".res super film.sploh pa je keisha zelo dobro odigrala vlogo pai.drugace rada gledam nekomercialne filme,pa tudi jugofilme.od vseh filmov se mi je najbolj vtisnil v spomin film narejen 1994 ARIZONA DREAM,kustoricin film z johnijem deepom.mmmmm johny deep Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Tu pa tam Me je res firbc matral, ker sem bila na enem družabnem večeru, katerega gost je bil Okorn. Res talent! Film za enga 23 letnika enkraten. Bravo naši Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni je pa zelo vsec mmmmm johny deep Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ...men je pa fajn film The Brave...tud Johnny Depp... ..je men tak zanimiv.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 na Prvi tv zdajle FRIDA Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Saj res!!!Jaz pa tu bluzim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 pa to ni res ... ker sem namreč nate pomislila, ko sem tole zapisala sem... ker... me Fridin 'spirit' nekako spominja nate... od nekdaj občudujem to v ljudeh, to me res fascinira... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 skoda pol, ker jaz pa tu se dalje bluzim...pa tud... hocem dat sanso filmu, njej... ne da tam kuknem na sredini... neobzirno, povrsno... Ze gledam, brez skrbaj... Kaj pa je njen datum?Morda kje pise? Se pove v filmu? Jaz sem recimo (oko sokolovo) v 'Schindlerju' na grobu nasla podatek, da je bil Bik. najbrz je pac bil oz. je bilo pravo, ker zakaj bi bilo drugace?Pa tud klapa, postenjakar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa je njen datum?Morda kje pise? Se pove v filmu?Tole našla na netu: sama je za svoj rojstni datum navajala 7. julij 1910, v rojstnem listu pa je podatek 6. julij 1907. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 aha, , bi rekla, da je devica ali rak.. *btw - dobra izbira igralke (nisem gledala, sam jasno vem - devica)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Cocci, nikol ne ves, morda bo nekoc pri men pisalo 13. marec 70' (ko je tud petek... - a morda je luna v dvojkcih, tega si nisem zapomnila)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.