duško 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Finding neverland bi šel gledat magar sam. Ker je res dobr film. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 A kdo gleda CSI Las Vegas pa Miami?Jaz sem zdej in mi je prav fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ja forenziki kul serija Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Pozabla na Traffic. Ful dober film. Celo Katarina Zeta mi je bila vsec, k mi drugace ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to je un film, k je na podobno foro kot Prežeči tiger, skriti zmaj?ja podoben, pa ful dobr... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Forenziki sam ne smes kaj jest ob TV, ob prvih nadaljevanjih sem nardila to napako :xx!: Traffic pa sem gledala do konca ampak mi je bil malo preveč zblojen, drgač pa Benicio del Torro Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 film Telefonska govorilnica - Colin Farrell , z več ali manj eno in isto scenografijo od začetka do konca pa vseeno odličen film - vebina Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Telefonska govorilnica je bila tudi meni zelo vsec.Traffic je bil pa na trenutke zelo realen, na kar jaz ful palim Benicio je gudy, ma cela igralska zasedba mi je bila vsec. Krut film.Zdaj v kratkem ( upam ) bom gledala The Grudge, ce se mi bo posnelo, firbcam pa, kaksen je Hide and Seek? Neki sem se na grozljivke vrgla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Jaz pa ravnokar loudam "The Last Samurai" in "Ong Bak"...komaj čakam, da si ogledam ta dva filma !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 v kateri igra keanu Reeves. Uh uh uh....ze ta podatek me privlaci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo gleda CSI Las Vegas pa Miami?Jaz sem zdej in mi je prav fajn Jaz sem totalen frik na CSI, še igrce sem nabijala Sicer pa to kar je zdaj po tv sem že vse vidla, ker nisem mogla čakat in sem z neta potegnila in pol sproti ko pride del ven, dol vlečem in gledam. V glavnem Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ong bak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ong bak Kolega ga je gledal na Tajskem...pravi, da tričetrt filma dogaja...sama akcija !! Komaj čakam, da ga zlowdam...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 zanimivo: http://www.theglobeandmail.com/academyawards ---> na desni strani spodaj klik na rubriko 'video'---> 'click here to watch RYAN or HARDWOOD ---> RYAN Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 'Resnicna zgodba' - D. Lynch Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Rovnokar gledal "The Quest" - Van Dame Sam, ko vidim Thailand in Tibet...pa fighty...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Kok je danes en beden dan. Moram bit notri vsaj 2 dni, ko nimam vec vrocine in to je en tak dan Aja, gledala sem Moske zadeve - ful mam rada to nanizanko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Včeraj sem gledal Aviatora. Film je ekstremno (!!!) precenjen, tri ure živega trpljenja :xx!:, človek komaj čaka, da pred dolgčasom pobegne. Sem pričakoval, glede na ocene vsaj, bistveno več. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Kaj pa filmi na filmskih festivalih? jaz sem trenutno v zagrebu na ZagrebDOX vceraj sem gledala Three rooms of melancholy - vojna v čečeniji, glavne žrtve pa otroci, ki jih vtaknjeo v vojaške šole, posiljujejo na ulicah itd - dokumentarec zlo estetski film, fotografija in to, sam mogoče mal prepočasen, kot pač ruski filmi. Je kdo gledal film Babica, mislim da je igral al pa še igra v Kino Dvor v LJ - men je bil d best Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz sem trenutno v zagrebu na ZagrebDOX O, super da si se javila, , , uzivaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem gledal Aviatora. Film je ekstremno (!!!) precenjen, tri ure živega trpljenja :xx!:, človek komaj čaka, da pred dolgčasom pobegne. Sem pričakoval, glede na ocene vsaj, bistveno več. hja res je dolg... js sem ga na računalniku precej na poskočno pogledal... hm Ray... sem gledal zdej čist dbest tale Ray Charles je bil pa tud dedec uh pa kako lepa muska je notr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem gledal Aviatora. Film je ekstremno (!!!) precenjen, tri ure živega trpljenja :xx!:, človek komaj čaka, da pred dolgčasom pobegne. Sem pričakoval, glede na ocene vsaj, bistveno več. beden film.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 no zdej sem končno codece zrihtal do konca in pogledal Raya do konca... pismu je dobr film po dolgem času sem spet kero solzico spustil ubožec kašn težek life hja no zdej letim pa naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Od tega Aviator-ja sem pa pričakovala, da bo dolgočasen, tak da ga pomoje sploh ne bom gledala. Raya pa definitivno bom, ker zna res bit kul. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem totalen frik na CSI, še igrce sem nabijala Sicer pa to kar je zdaj po tv sem že vse vidla, ker nisem mogla čakat in sem z neta potegnila in pol sproti ko pride del ven, dol vlečem in gledam. V glavnem Tukaj še en CSI fan. Ne dobiš me od TV-ja. Ta glavna dva inšpektorja -tisti korenček in en pleško- sta ful smešna.Gledam tudi Columba, čeprav moraš imeti živce, pa itak je 100 na uro smešen, raziskuje v stilu Hercula Poirota, ampak je verjetno malo bolj realen kot lik. Čeprav ravno tako zmeden.Umori na podeželju, z neštetimi zapleti in preobrati, alibiji, sumi, napačnimi sledmi.Umor je napisala - malce za lase privlečeno, ampak, če sem že fan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.