Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Green mile je super!! Se strinjam - knjiga tudi! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še 3 ure pa bo krog2 z neta potegnjen 3 URE jao...jao....jaokwa a mash to za en biciklistichen share program zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem, saj knjiga pride ponavadi boljša, kot film. A je še nisem brala. hehe, pa naprimer Firma ( v filmu igra T.Cruise) - knjiga super V sredo grem Million Dollar baby gledat ->UPAM! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 A ste ze gledal Love actually? Jaz sem ga prejle spet par odlomkov, s frendico.. Tko, lustkan mi je.. ko je v bistvu ful romanticno limonadast, ampak tko fajn narejen, da sploh ne deluje tko pocukrano.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ste ze gledal Love actually? Jaz sem ga prejle spet par odlomkov, s frendico.. Tko, lustkan mi je.. ko je v bistvu ful romanticno limonadast, ampak tko fajn narejen, da sploh ne deluje tko pocukrano.. Ja! Super film! Jaz sem ga imela naprej na racunalniku, potem je bil pa v nedeljcu DVD in je zasvojil vse ( se fotru je bil vsec). Je pravzaprav ful pocukran, ampak na tak simpaticen nacin, da je resnicno gledljiv in luskan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 se strinjam par strani nazaj sem ga tudi jaz hvalila Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Danes grem gredat Hide and seek (Srhljive skrivalnice)........ Obožujem take filme... srhljivke! Pa komi čakam, da pride Krog 2!!!!!!!!!!!! :OO!: Pol me bo pa spet strah ponoč.......... pa se bom dragega oklepala kot klop!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne pozabi poročat kakšen ti je bil Hide and seek, da vem, če je vreden ogleda. Zmejneno Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 :OO!: :OO!: Film Hide and seek hud k svina!!!!!!!Ne vem, a nej vam izdam kje je fora?..... V glavnem... Robert de Niro RULES!!! Vredno ogleda! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Vse, kar ni v Koloseju, ki je PODN. V glavnem Almodovar , pa jugo filmi z odličnim humorjem, tudi slovenski so vedno boljši. Mrzim pa romantične komedije s kako Sandro Bullock ali J. Roberts.... Brrrrrr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ahh ne vem, js še vedno najraje gledam gangsterske filme z igralsko zasedbo - al pacino,robert deniro,joe pesci(a sm prou napisu ) and all italian ac. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Ja, res je, sm ga gledal. Skor malo preveč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Na HTV2 je Ko to tamo peva že stokrat videno, a še vedno zakon Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 hej jaz pa glih v dnevniku mega! 'eno ga ljudi, eno ga' In pol model (ki me od nekldaj spominja na modela pri pink panterju). haha, evo ga zec!!! :P letim nazaj gleedat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Gledala po dolgem času Monty Pithonov~Life Of Brian . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej jaz pa glih v dnevniku mega! 'eno ga ljudi, eno ga' In pol model (ki me od nekldaj spominja na modela pri pink panterju). haha, evo ga zec!!! :P letim nazaj gleedat Tisti, ki ga kličeš model, pa te na tistega pepčka pri pikiju spominja je Gospod Danilo- Bata Stojković, moj najljubši igralec 'Kakva sirotinja? Daj pet karata!' 'A ma ne može pet, evo ti jednu!''Jednu neću!' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Film Hide and seek hud k svina!!!!!!!... gledala... Daša tud čist navdušena... hmmm... kaj pa vem, prav za dol past mi ni... Dakota ima tak obrazek, ravno za ta film, taka bledična, z velikimi modrimi okicami, vsa resna in (prehitro) odrasla... najbrž je čist okej film za ta žanr ... ko to tamo pjeva Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 suva..........krpa.......na dnu...........mora............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>'Kakva sirotinja? Daj pet karata!' 'A ma ne može pet, evo ti jednu!''Jednu neću!' ej ves kolkrat tole recemo, mamo rpav foro - 5 karti! ce je kaj tacga, kao da kdo nima al kaj... Hudo, ja, totalen model, jack...'ako se mene pita'... :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ja, je dober. Splača videt. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa Predatorja gledam! ql jaz sem že vse dele videl <{POST_SNAPBACK}>Gledala po dolgem času Monty Pithonov~Life Of Brian .kaj za hudicha pa je to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Behi to je en moovie iz 70-ih ,tak angleški humor drugač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 En film sm gledala zadnjic po TV. Je blo nekako romanticno, ampak prav simpaticno. Igrala sta pa Keanu Reeves pa Charlize Theron, ona je imela raka? Ne vem naslova, ampak gledljivo Neki na NOVEMBER je mogl bit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi to je en moovie iz 70-ih ,tak angleški humor drugač Ful fajn film, sam podnapise rabis, da tele trapaste angleze kej razumes.. <{POST_SNAPBACK}>En film sm gledala zadnjic po TV. Je blo nekako romanticno, ampak prav simpaticno. Igrala sta pa Keanu Reeves pa Charlize Theron, ona je imela raka? Ne vem naslova, ampak gledljivo Neki na NOVEMBER je mogl bit Sweet November.. sem vidla par odlomkcov in mi je kar simpaticen zgledal.. mam ga namen enkrat pogledat..kao ona mu obljubi, da mu bo v enem mesecu total spremenila lajf, a ni tko nekak? Sem vidla sam en odlomk, ko sta bla na vecerji pri dveh transvestitih... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gledala po dolgem času Monty Pithonov~Life Of Brian . kul filmček sem se res fajn nasmejala. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.