Maedhoriell 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Včeraj je bil dober večer za gledanje tvja (kar sicer redko počnem)."Izlet" (češki film) in "Trinajst pogovorov o eni stvari" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ja ja, sweet november a je kdo gledal Mulholland Drive? hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja vem MD je precej "nerazumljiv" na trenutke Men so odstekani usec. Zdaj si snemam Boys don't cry ( oskar Hillary Swank). Me zanima ful... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Boys don't cry Odlično! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Zadnjič sem gledala Clockwork orange mislim da tok dobrega in težkega (za mojo dušco) filma že dooooolg nisem vidla; ooo tumač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 The Horse Whisperer Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>The Horse WhispererHuh si ga gledal?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Zeleno miljo smo pa ze stokrat pohvalili Pogledala sem film If these walls could talk 2! Meni je vsec, ker kaze tudi zivljenje homoseksualnih zensk in probleme s katerimi se soocajo. Po moje bi moral vsak pogledat vsake tolk casa tak film, mogoce bi bili nekateri vsaj malo bolj strpni Drugace imam pa pripravljen 25th hour. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Bolj krimic-drama. Dogajanje je po 11.9...v NYIma kar dobre ocene...malce sem ze pogledala in mi je vsec http://www.imdb.com/title/tt0307901/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj krimic-drama. Dogajanje je po 11.9...v NYIma kar dobre ocene...malce sem ze pogledala in mi je vsec http://www.imdb.com/title/tt0307901/ hey michelle zelo dobr film Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 jst še zmer palim na robina hooda s Kevinom Costnerjem....pa Gospodar prstanov, pa Harry Potter...ja, mam velikega otroka v sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Obala :xx!: Mislim, gledala to, ko je blo v kinu, imela v spominu, da je fajn film... pa ga vceraj se enkrat gledam.. in nisem zdrzala do konca.. Se mi zdi, da je bila igra precej slaba.. cist nic proti Leonardu.. ampak tko no, ful se mi je prisiljeno zdelo vse.. kako so stavke izgovarjal.. sploh una zenskica, francozinja kao.. Saj so lepi prizori, tisto polje trave pa obala.. Sam tko no, nedodelano...Ma res me ni potegnil... Aja, Conti, kak pa je konec v knjigi? Mi je pa bratec dal za pogledat en film vceraj.. Hmm.. mislim, da bilo naslov Butterfly effect... Hud film... kdo gledal? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Butterfy effect je super film! Ce ga potegnes z neta, ima vec koncev. Ampak tisti neameriski je najboljsi! Dobra igra Ashtona Kutcherja, za katerega smo vajeni, da igra neumne vloge! Dobra zamisel, dobra tema, dobra igra! Priporocam! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Uuu.. huda... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Butterfy effect je super film! Ce ga potegnes z neta, ima vec koncev. Ampak tisti neameriski je najboljsi! Dobra igra Ashtona Kutcherja, za katerega smo vajeni, da igra neumne vloge! Dobra zamisel, dobra tema, dobra igra! Priporocam! ta je res dober ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Butterfy effect je super film! Ce ga potegnes z neta, ima vec koncev. Ampak tisti neameriski je najboljsi! Dobra igra Ashtona Kutcherja, za katerega smo vajeni, da igra neumne vloge! Dobra zamisel, dobra tema, dobra igra! Priporocam! Hmm.. jaz sem verjetno ameriski konec vidla? (hmm.. kako zdaj to povedat, da ne pokvarim gledanja vsem, ki ga se niso? ) .. pac, happy end varianta brez .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 To je ta tipicen konc. Potem je pa se en...z najslabsim moznim koncem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, ja, sem sla bratca zdajle vprasat, ce kaj ve.. mi je povedal.. pa pravi, da mu ni vsec, ker je fora, da z majhno spremembo velik dosezes.. 'tisto'.. je pa precej velika sprememba... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Krog 2....vreden ogleda.....super je bil. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 A si kej cvikala? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Jz pa cvikala,ah lepo te prosim(čist nč)...... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Hehehehehehe,to me pa prov zanima!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kr vprašej nekoga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Koga na primr? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Tvojo najboljšo frendico....ki te ima nadvse rada... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.