triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Hehehehehe,rajš ne.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ja sej bolš da ne....da nau auč. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 To glih ne bo! Tok dolge roke pa nima! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ma sej ona bi kr poletela tja.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Dej,dej, zdej pa že pretiravaš, neb reku če bi blo kontra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kaj ste gledal včeri Maratonce.. Pizdarija da sem jih zamudila.... pržgema TV pa je že blo pr konc.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja conti, the best, sem ga 2 leti nazaj gledala v kinu.. bi kr platno domu odnesla krog a to je un japonski film, k ma tri dele? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jst sem pa japonsko vidla 2 pa ma še trojko tud.. al sem bla pa tretji teden ponoč tko mal lunatika.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Million dollar baby. Kot sem ze v dnevniku napisala - DEFINITIVNO ZASLUZEN OSKAR IN VREDEN OGLEDA x!x Hillary je res 1A igralka...Sicer sem se bala, da mi ne bo vsec, saj gre v boksu, samo poanta filma je cisto nekaj drugega! Bravo Clint Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 umori na podeželju the best nadaljevanka, pa kolk delov na začetku sem spustila... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo, fajn, sm razmišljal o ogledu. Pa še en me mika......v njem igrata men trenutn skor najljubša holivudska igralca.....Prevajalka.....N. Kidman in S. Penn Prevajalko bom sla tudi jaz, v reklami zgleda fajn krimic, ceprav imam filing, da bo spet en tak beden ameriski konec Nicole je super , S.Penn mi je pa zoprn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Kdaj bo ta nov Heri Potr? Jst bi ga gledala. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj bo ta nov Heri Potr? Jst bi ga gledala. Res.tud jst, čist zares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 hihi, Madona je hodila tudi z Denisom Rodmanom Tako, da ona ni lih primer dobrega okusa Verjamem, da je kul, sam men ma ze faco antipaticno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Sej Prevajalke vsaj se kaksna 2 tedna ne bom sla gledat Sem obljubila nekomu, ki ga zdaj ne bo. Drugac pa...pst, samo tudi meni je bil Rodman v dolocenem obdobju obupno sexy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj bo ta nov Heri Potr? Jst bi ga gledala. Res. Baje, da naj bi prišla štirka novembra. Bomo videli Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Boys don't cry. :OO!: Osupljiv film o dekletu, ki ima krizo identitete in je moski ujet v zenskem telesu. Nekako tako. Hillary Swank RESPECT!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Danes grem gledat Krog 2! :OO!: :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes grem gledat Krog 2! :OO!: :OO!: He he, jst sm ga pa prejšn tedn...par hudih prizorov, k mal s stola skočš...hehe....you're gonna die in seven days!!!!!!!! Buhahahahahaha Dons je pa prvi del Herija na popu...juhu, spet bom lohk otročarije zganjala...kumi čaka...gudiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super je, veliko boljši od prvega dela. Uživala boš! Prvega nisem gledala, sem pa japonsko originalno verzijo! Za crknt grozn!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 ql, danes če bo vse po sreči gremo gledat krog 2, zdej pa se odpravljam gledat Hide & seek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Uuu Hide & Seek dober moovie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 znam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 'my life without me' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>'my life without me' dober naslou.... sory...chist pozabu nate....dobish she ta teden zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.