surya 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Šla sem gledat Constantine-a , FUL OK MOVIE Končno mi je Keanu popravil slab okus, ki mi ga je pustil ob gledanju Matrice. Drgač pa komaj čakam Star wars (19. maja pride v kino)!!! Pa seveda Štoparski vodnik (upam, da se bojo potrudl!!) Kar mi je pa zadnje čase pritegnilo pozornost pa so Desperate houswives- zelo smešno! PS. Če že gledate Krog, glejte original ( japonski Ringu) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Šla sem gledat Constantine-a , FUL OK MOVIE Končno mi je Keanu popravil slab okus, ki mi ga je pustil ob gledanju Matrice. Meni je bil pa v Matrici zelo vsec. Se posebno v prvem delu! Prvi del Matrice je zame eden izmed najboljsih filmov! Pa zadnjic sem gledala njegov Sweet November in je bil tudi posrecen ( s Charlize Theron ) Uh, pa spomnila sem se enga fajn od njega - The devil's advocate; tu sem ga namrec opazila. Se prej pa Speed 1, akcija sicer, no ja...nic posebnega. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jz bi kšno gud grozlivkooo :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 men je pa kul film od K. Reevsa My private Idaho... tak odštekan..še posebi, ker not špila tud River Phoenix Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 mi nismo anđeli 2 kakšnega presežka enke ni, je pa vseeno luškan filmič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz bi kšno gud grozlivkooo :OO!: ql, ti priporočam exorcist, the beggining super film, te kar naježi malo <{POST_SNAPBACK}> včeri gledala hide and seek nič posebnegahide & seek, od začetka je grozen, samo potem je malo tečen že Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 A sem ze omenila Cold Mountain Gleeeeeeejte Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 a zajebavaš kk sm pa to sfalila? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Monster že gledala... kruto ja, mene je tud kar prestreslo ... dobr je odigrala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Monster-dobr muvi! sam ne smeš ga gledat u kakem čudnm stanju! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ne smes stat na glavi, ko ga gledas? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne smes stat na glavi, ko ga gledas? Tak nekak! Al pa kje drgje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Glejte Constantina, tisti k mate radi tak žanr! Film poln dobrih vizuelnih,zvočnih efektov z dobro igralsko zasedbo. Več pa ne povem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehehhe misti uu vidm da ste kr enepar filmov predlagal. kjul... si bom kšnga ogledala... tenks k tkole fajn svetujete, da nam zgublala cajta s kšnimi bednimi dolgočasnimi filmi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Sem si včeraj ogledala UNDERGROUND( končno) Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zelo dolga zaroka...fantastično prikupno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Constantine...kulHide & Seek razočaral...Krog 2 ....kr Bom pa monster probala gledat....Kej druzga me pa trnutno nč kej ne mika...u četrtk grem pa v kino. Hm....mogoče prevajalka??? Kakšni predlogi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zelo dolgo zaroko sem si tako zelela gledat, pa mi ni uspelo Una igralka mi je zakon ( je igrala tudi v Amelie, to je pa meni najbolj simpaticni film ever). http://www.adcard.co.jp/card/0201kix/amelie.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 bo igrala tud v Da Vincijevi šifri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo dolgo zaroko sem si tako zelela gledat, pa mi ni uspelo Una igralka mi je zakon ( je igrala tudi v Amelie, to je pa meni najbolj simpaticni film ever). http://www.adcard.co.jp/card/0201kix/amelie.jpg Sem kr kurjo kožo dobla . Ja, tak fajn filmček, pa ona kot igralka Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bo igrala tud v Da Vincijevi šifri... Kul...jst sm sicer bl Sophie Marceu v tej vlogi vidla, ampa k ni panike, bo tud ona dobra...sam za unga profesorja, pa pojma nimam, koga bi dala???? eni suđeščns? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 tom hanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Tom Hanks .... Robert Langdon Jean Reno .... Bezu Fache Audrey Tautou .... Sophie Neveu ...takole iz imdbja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 uuu super. Spet neki kar bom gledala. Ze knjiga mi je bila vsec, igralska zasedba mi je vsec, super! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 možnosti so pa bile: 'Russell Crowe' was considered for the role of Robert Langdon. Julie Delpy and Kate Beckinsale were two of the original people thought of for the role of Sophie. Sophie Marceau, Audrey Tautou, Virginie Ledoyen, Judith Godrèche, and Linda Hardy for the role Sophie Neveu. Against the odds, Audrey Tautou was offered the part Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.