Aliana 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neka drama, sm že čul neki o njej......o nekem dekletu, ki zarad bede zaide v šverc horsa al tko nekak.....baje je ful dober Gledala zadnjic.. zalosten... ampak lep v bistvu, se ga splaca pogledat..Jaz mam pa Phantom of the opera, tole novo verzijo iz 2004... Ampak je ze malo pozno, da bi zdajle zacela.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Danes bo spet na TV MATRIX 1... Najbrž je ne bom gledala že ta ŽNJ-tič, ker je prepozno in ker imam sedaj že itak posneto... Bom kar skopirala, kar sem že enkrat na Luni komentirala v zvezi s filmom, ker mi je še vedno tako cool... Prejšnji teden mi je slučajno pod roke prišla kaseta s filmom MATRIX- matrica. Ker so mi rekli, da je film dober, sem si ga sposodila še jaz. Film je v bistvu znanstvena fantastika, lahko bi rekla tistega žanra, ki ga sploh ne maram. A ko ga gledaš in sprejmeš sporočila, ki jih prinašajo dialogi in ko jih dojameš (film sem si ogledala celo dvakrat (no, sedaj se je ta številka že kar lepo povečala)- sporočilo je podobno tistemu v filmu Truman Show) postane zelo, zelo dober. Matrica- vizualiziran svet, ki ga ustvarjamo s svojimi mislimi nas samih (zakaj in kdo nas na ta način izkorišča je v bistvu nepomembno, je le gonilo zgodbe- vsak zase ve, kaj ga kontroliza in omejuje), smo pod nadzorom - borba za svobodo, ki pomeni izhod iz matrice in bivanje v realenem svetu, rast zavedanja posameznika / izbranca (is He The One?)- od momenta ko se ne zaveda svojega poslanstva in do momenta, ko se ga zave in postane močan, nepremagljiv. Mar ni resnično tako v našem svetu? Mar ne živimo v namišljenem svetu, podrejeni, vkalupljeni, nesvobodni?Mar nismo mi vsi izbranci, ki stopamo na pot zavedanja in se tega da smo izbranci (vsak zase, za svoj svet, svojo dušo) še ne zavedamo prav dobro, ne zavedamo se, da smo močni, nepremagljivi .. Da lahko izstopimo iz matrice in zaživimo svobodno... Ko se zaveš sam sebe.. si svoboden. Resnično dobra sporočila !! Še posebno in osebno mi imponira to, da ko se zaveš, da si ti sam The ONE, si nepremagljiv !!! Tega bi se moral zavedati prav vsak od nas !! Ampak dober je pa sploh in samo prvi del. Ostali so meni dosti brez veze :xx!: !! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Men so vsi trije brezveze :xx!: šala , ampak vseeno, ni moj tip filmov, morda z drugo igralsko zasedbo (ne me prašat kero) Monicca je dobra ja Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A je gledal kdo Nebesko kraljevstvo? Dobila sem ponudbo, pa ne vem, ce se mi da iti gledat daisy ja fajn si tole napisala o Matrixu Prvega dela se edino dobro spomnim, ker me je res impresioniral. Tudi meni niso prav vsec taki filmi, ampak M1 me je presenetil Druga dva dela pa; ja nekate scene so mi pravzaprav kar malce dolgocasne, vseeno mi pa ni zal, da sem gledala. Konec je spet malce zmeden...Na Monici pa resnicno ne vem, kaj folk vidi. Pri nas dva prijatelja spodaj gledata Vanilla Sky. Meni se ne da, ker sem ze. Tudi glede konca v tem filmu, mi nekaj ni jasno. Pa sem mislila, da mi je. Pa zdaj ugotavljam da ni. Torej, kaj naj bi bilo na konec, ko se on zbudi, v katerem obdobju? Ko je ze ranjen ( torej na cesti ) ali je vse skupaj sanjal? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Chucky Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 sej še ni a ne? bomo z neta snel. a je bla včer matrica? jz pa pozabla gledat... eh.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Ej folk!! Dons je okol 23h (mensezdi da na htv) Shining!!!Dvomim, da vas ga je velik videlo ta film, je pa dbest in Jack Nicholson v njem oz. v tej vlogi blesti totalno. Pa Shelley Duval, cist odstekana, pa kok pase s to svojo faco not. V bistvu je clo grozljivka, sam je tko, psiholoska... ful dobr, zelo dobr narejen, kadri odstekani in vse. je pa tud kar grozno, kolikor se spomnim tud tega vtisA.Tko da - to morte itak videt, sploh pa ljubitelji Jacka Nicholsona. Torej - priporocam! (ceprav sem ga gledala nazadnje pred skoraj 20 leti, se se vedno spomnim ful kadrov in vsega in sem ziher, da mi bo tud dons vsec) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...predvsem pa tisti njegov hudičev nasmešek. hvala, ker si me dopolnila, sem NATANCNO to hotla napisat. No, fajn, da tko rpavis, ker kot receno, sem ga gledala pred dvemi desetletji.ja, vtis pa imam se vedno ful mocen, posameznih kadrov se spomnim celo cist zivo... fac, mimik. ja, ja, hudicev, noro!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 gledal Freky Friday - zaaaaakkkkkkkoooooonnnnn xsuperx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey! Jaz sem ga vidla pred približno letom dni! Res odličen film, priporočam tudi jaz. Jack Nicholson igra vlogo, ki mu je pisana na kožo, predvsem pa tisti njegov hudičev nasmešek. ljubitelji grozljivk, tega ni za zamudit! ja,ga nameravam gledat dons, pa bom vidla, če je res tako dober. mam kar prefinjen okus glede grozljivk, no, se bom pustila presenetit. Sicer nisem ljubiteljica Nichlsona, ampak ok.. a je kdo že gledal Štoparskega vodnika? Mystica, Star wars rule, a ne? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Uf Shining gledala že kar nekajkrat, tega z Nicholsonom in unga novejšega. Sem pa videla tega z Nicholsonom uf ene 10 let nazaj prvič in se mi je ful vtisnil v spomin, jap prav tisti njegov fris, pa seveda od dečve faca, je kar tako malo psihopatska Kul v glavnem, mam rada take filmčke. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmnja ribe (take in drugačne) se dopolnjujemo hehe film mi je pa pustil na psihi ... take mam rada ja, tud men, ce se ga po 20 letih spomnim v nulo, igralcev, fac... red rumov in vsega... <{POST_SNAPBACK}>ja,ga nameravam gledat dons, pa bom vidla, če je res tako dober. mam kar prefinjen okus glede grozljivk, no, se bom pustila presenetit. Sicer nisem ljubiteljica Nichlsona, ampak ok.. a je kdo že gledal Štoparskega vodnika? Mystica, Star wars rule, a ne?Prefinjen? Bomo vidl. Morda mislis kje z neta dol ce si ga je kdo snel?ker drugac je mensezdi premierno 23.6. Stoparski. <{POST_SNAPBACK}>Uf Shining gledala že kar nekajkrat, tega z Nicholsonom in unga novejšega. Sem pa videla tega z Nicholsonom uf ene 10 let nazaj prvič in se mi je ful vtisnil v spomin, jap prav tisti njegov fris, pa seveda od dečve faca, je kar tako malo psihopatska Kul v glavnem, mam rada take filmčke.Shelley Duval je drugac cist krotka, tule se je pa tud men vtisnila (ker me je motila, ker je bila cist histericna, se je drla, pa s tistim hecnim ksihtkom, vendar je bila pa dbest v vlogi)... ma ne, mega film. Moram NUJNO spedenat napoved do takrat, ker ga moram nujno gledat - ves cas 'vmes' ga nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Gledal smo Sweet home Alabama vceraj -> Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 dones na DVD pogledal " Cold Mountain" Jude LawNicole KidmanRenée Zellweger Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gledal smo Sweet home Alabama vceraj -> ej kok je bil lep skoraj jokal zraven Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj, če pa je bil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Jaz sem pa na dvdju gledla film srhljive skrivalnice. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>me je presenetilo tisto o jokanjumeni se je zdela pa ena čist navadna romantična komedija sicer všečno, za gledat in pozabit hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dones na DVD pogledal " Cold Mountain" Jude LawNicole KidmanRenée Zellweger Ja ja ja!!!!!!! Good film!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Se razume Ceprav povsod mi ni bil vsec ( beri: AI) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Dons je Dom za vešanje, če je komu kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Uh, thanx!!!! kdaj, upam da ne ob osmih? hud film, lep, presunljiv, bogat custveno... kadri, scena... kar magic, v bistvu, oh, fajn thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Genialen film, kokr (skor) vsi Kusturicini.Hvala za info!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 HTV 2 ob 20:40..ne me obest, če ne bo takrat Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 shit tolk zgodaj...ampak... ja, zelo wow!! mravljinci pa to parkrat clo... power to pomen custveno da je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.