Mana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ...vzamem nazaj...vsaj kar se danes tiče Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Zdej bo kmal un film...White man can't jump....al kako so ze nasi prevedl...Driblarja pod kosem? :D K sm bila mulka, sem mela tooooolk rada ta film Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Driblerja pod kosem...ta je tut lusten jap... najboljsa je scena O Hendrixu in njegovi beli ritem sekciji... ful hudo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nekoč boste vsi doživeli svoj film - nočno moro! dr.moreno se je vrnil na zamljo huauhahuahua Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekoč boste vsi doživeli svoj film - nočno moro! dr.moreno se je vrnil na zamljo huauhahuahua Kok s prtegnen...zdele sm lih take vole, da b te ene parkrat ornk okol kepe prtegnla... Bi pol ti vidu, kaj je to nočna mora, k te jst dobim v kremple, če sm slabe vole...bejži! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 moja mesarska miza te že čaka nasekljal te bom na male koščke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Dirty Dancing... pa to tist original wuuuhuuu gremo plesat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Komi čakam, da pride v kino Vojna svetov!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jest tud komi cakam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest tud komi cakam Vem Sej jz tud Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 (se ve, zakaj ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 lih prejle sm Dr. Živago gledala,sam mi je šlo na živce k je bla vsakih pet minut larina pesem,kok so bli včasih neizvirni,oziroma ful mal so rabl,da so bli zadovolni. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekoč boste vsi doživeli svoj film - nočno moro! dr.moreno se je vrnil na zamljo huauhahuahua Daj stari idi spat. Ne se španat preveč, da neboš "shartno". Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj stari idi spat. Ne se španat preveč, da neboš "shartno". Milf, a nebi ti izdal Štajersko-Slovenskega slovarja? Bi imel v enem tednu A3.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hi hi. Milf povej, to je že Ruško narečje Drugače pa, zamudila sem danes Donnie Darko, ki je fajn filmček ful dogaja, res flashi. Sam sem bla pa na Bootleg Beatles in je blo luštno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, a nebi ti izdal Štajersko-Slovenskega slovarja? Bi imel v enem tednu A3.. shartno - to ni štajersko, je pa iz filma Along came Polly - pravi pa: Sandy Lyle: Reuben, I'm in a situation here. We have to leave now. Reuben Feffer: No. Can we stay a couple more minutes? Sandy Lyle: Dude, no. This is serious. I just sharted. Reuben Feffer: I don't know what that means. Sandy Lyle: I tried to fart and a little shit came out. I just sharted. Now let's go. Reuben Feffer: You're the most disgusting person I've ever met in my life. Ostalo pa je več ali manj ruško <{POST_SNAPBACK}>hi hi. Milf povej, to je že Ruško narečje Drugače pa, zamudila sem danes Donnie Darko, ki je fajn filmček ful dogaja, res flashi. Sam sem bla pa na Bootleg Beatles in je blo luštno točno tako Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Milf torej obvlada perfektno Ruščino! Che poliglot ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>shartno - to ni štajersko, je pa iz filma Along came Polly - pravi pa: Sandy Lyle: Reuben, I'm in a situation here. We have to leave now. Reuben Feffer: No. Can we stay a couple more minutes? Sandy Lyle: Dude, no. This is serious. I just sharted. Reuben Feffer: I don't know what that means. Sandy Lyle: I tried to fart and a little shit came out. I just sharted. Now let's go. Reuben Feffer: You're the most disgusting person I've ever met in my life. Ostalo pa je več ali manj ruško Milf, čez 2 meseca grem v MB, mogoče se še bova srečala Saj če si doma kje blizu betnavske ali pa pri parku mladih, potem se bova zih srečala BTW, vi stvarno morate pogledat Amityville horror zakon grozlivka, samo te zelo razburi, da je posneto po resničnih dogodkih Aja pa film D.E.B.S je fuuul super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Midva ga bova pa kr na dvx-u gledala (18 filmov sm s sabo prnesla....sami filmomani )....mogoče greva pa vojno svetov gledat...vsaj upam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 tale vikend se bom pa nagledala Toma ... dons grem gledat Vojno svetov, jutri je na POP TV Vanilla sky in na HTV2 Coctail, v nedeljo na POP TV Jerry Maguire in Far and away in na Prva TV The legend Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2005 Jaz sem pa vceraj (dons ponoc) gledala na htv film Za vedno Ljilja.Prvic sem ga gledala.Ful dober film, pretresljiv, zlo zalosten, ampak lep, pa punca je dbest igrala.Pa fajn je bil narejen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Je sel kdo ze gledat stoparja v kino??Ce bo taxn vreme cel dan bi su mal v kino pa me zanima ce se splaca??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2005 Joj saj res..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Mi nismo anđeli 2 ful smešnih scen. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Danes grem pa gledat VOJNO ZVEZD. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.