Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Smesno, kritike so pa obupne, na imdb je zelo slaba ocena, pravijo, da je to bolj grozljivka za otroke Mene bolj zanima Hiša voščenih figur - House of wax - Paris Hilton igra Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>čist se strinjam To bi šla tud gledat, pa so vse prjatlce prevelke reve...mene pa glih to mika...k je tko mešanica med razburjenjem in strahom...buuuuu! <{POST_SNAPBACK}>Smesno, kritike so pa obupne, na imdb je zelo slaba ocena, pravijo, da je to bolj grozljivka za otroke Mene bolj zanima Hiša voščenih figur - House of wax - Paris Hilton igra Ja, to sm pa vidla reklamo...zna bit gud al pa totalno mem film... Pozabla oment, da sm gledala še The grudge ....kera beda od grozljivke...una baba, k je bla the boogeyman tuki not, je bla k en lik z risanke...pol na konc, k je bla še mal krvava, je bla prbližn mejčkn enmu strahcu podobna, drgač pa tema!!!! No, pa sm asociacijo prec dobila....Tema...ta mi je bla pa všeč grozljivka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Men pa the Grudge ni bil slab, mogoce zato, ker mam rada Sarah Michelle Gellar Med boljse stejem Sesti Cut, The others pa Ptice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bi šla tud gledat, pa so vse prjatlce prevelke reve...mene pa glih to mika...k je tko mešanica med razburjenjem in strahom...buuuuu! Ja, to sm pa vidla reklamo...zna bit gud al pa totalno mem film... Pozabla oment, da sm gledala še The grudge ....kera beda od grozljivke...una baba, k je bla the boogeyman tuki not, je bla k en lik z risanke...pol na konc, k je bla še mal krvava, je bla prbližn mejčkn enmu strahcu podobna, drgač pa tema!!!! No, pa sm asociacijo prec dobila....Tema...ta mi je bla pa všeč grozljivka. Če misliš Boogeymana gledat ga ne glej sama doma.Velika napaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če misliš Boogeymana gledat ga ne glej sama doma.Velika napaka. to pa še nism gledu, niti nism kej dost slišal o tem filmu, a je res tok grozn?? grem zej dol ga potegnt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa the Grudge ni bil slab, mogoce zato, ker mam rada Sarah Michelle Gellar Med boljse stejem Sesti Cut, The others pa Ptice Sej men je tud Sarah kulska....sam mi pač ni potegnu ta film...res je bil kr neki...pol mam že raj Krog. 6 čut mi je biw tud kul. Pa še kšna grozljivka, sam zdej mi nč kej na pa met ne pade...mrbit Event Horizon? <{POST_SNAPBACK}>Če misliš Boogeymana gledat ga ne glej sama doma.Velika napaka. Ne bom, brez skrbi.... <{POST_SNAPBACK}>to pa še nism gledu, niti nism kej dost slišal o tem filmu, a je res tok grozn?? grem zej dol ga potegnt Seal, da se nowš pokaku! Ja, če pa miška neki straši, da je grozn...sam skrbi me zate, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, da se nowš pokaku! Ja, če pa miška neki straši, da je grozn...sam skrbi me zate, no! he he he, very funny Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he, very funny ja res je tako grozen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ja potem pa ga ne bom gledu v ednini Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he, very funny WHAT???? <{POST_SNAPBACK}>ja res je tako grozen. :OO!: <{POST_SNAPBACK}>ja potem pa ga ne bom gledu v ednini Tko se dela... glej, da bo kaka pogumna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Zakaj gledate ameriške predelave japonskih grozljivk?! Namesto Ring, glejte Ringu in namesto The grudge, glejte Ju-on, pa bo scarry.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tko se dela... glej, da bo kaka pogumna... ja itak, moj pogumni kužek bo zravn čičal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj gledate ameriške predelave japonskih grozljivk?! Namesto Ring, glejte Ringu in namesto The grudge, glejte Ju-on, pa bo scarry.. ja sej kul, sej vemo, da so izvirniki japonski, ampak js osebno nemorm gledat japonskih likov, še manj pa poslušat japonščine, čist mi je mimo.. pač stvar okusa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja itak, moj pogumni kužek bo zravn čičal jaz sem imela oba kužka zraven pa me je bilo vseeno malo strah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem imela oba kužka zraven pa me je bilo vseeno malo strah. aja? kaj predlagaš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? kaj predlagaš? imej še kakšno igračo za stisnt zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Spet se pecate? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet se pecate? kje se pecajo?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>imej še kakšno igračo za stisnt zraven hmmm in kakšna igrača naj bi to bila, da me neb blo strah??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mucka kaj pa, če ni mucke?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa, če ni mucke?? po mene se pripeli, ga boma skup gledala jaz baje delujem zelo pomirjujoče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 seal - poglej kako vsi skrbijo zate.MIJAV grrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ma nč dones bom raj pogledu komedijo - meet the fockers Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bugiman stinks ne vem, al nej se smejem al jočem Sej tvojemu mnenju zaupam Jaz imam pa pripravljeno Goodbye Lenin danes... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bugiman stinks ne vem, al nej se smejem al jočem vsak ima svoj okus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.