Larsy 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ahhh, Jim Carey.... Men je bil najboljši v Bruce Almighty Ful dober film! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Men je bil pa od njega The Truman Show. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 men tud, mega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je bil pa od njega The Truman Show. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Pa Man on the moon Jim Carrey je sploh super Thelma in Louise pa itak the best! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Seveda, da vem. Kaj mislis, da je point tega mojga posta?Pac razlaga Cashy-ju se drugega konca. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, da vem. Kaj mislis, da je point tega mojga posta?Pac razlaga Cashy-ju se drugega konca.ej, sorry michelle, my mistake..tist sm misla, da je cashy napisu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sej ni panike Glavno, da je jasno.A tebi je bil vsec? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja, ful ok movie..z obema koncema..čeprav je boljši tist k se on zadav s popkovino drgač pa končno en movie od ashtona k je kul ..sam da smo si na jasnem: ashton je še zmeri dobr tip Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 zdele je na slo 2 en ful hud eskimski film Atarnarjuat, hitri tekač..sem ga enkrat že gledala..the best Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tatya 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Pozdravljeni! Sem cist frisna tle, sicer pa vas od dalc spremljam ze neki casa Kot filmoljubko (predvsem ne-holivudske produkcije) me je tema pritegnila, nisem pa v njej zasledila enga od filmov, ki me je fasciniral; Kamera, barve, glasba, zgodba, cista perfekcija.film (priporocam tut ostale filme tega reziserja!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 uu, ja, men so tud azijski filmi ful hudi tega še nism gledala samo ga mislim definitivno pogledat v kratkem Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 No, vceri sem gledala pa eno romanticno komedijo Namrec ED TV Sem nekje na prvi cetrtini zacela gledat, k sm vidla, da je neki znanih imen ( Jenna Elfman, Woody Harrelson, Ellen DeGeneres). Pol pa vidim, da ma glavno vlogo Matthew McConaughey in pac pogledam do konca. Film je o tem, da je model pristal, da ga za reality show snemajo noc in dan. Tak lahkoten, brezvezen v bistvu, s par dobrimi momenti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 elfmanco rad pogledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Prejle gledala The score (Robert DeNiro, Edward Norton, Marlon Brando) - super! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Včeri sm čist po naključju ujela Dirty Dancing na TV...še vedno mi je super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Hello, vem, da ste omenjali SIN CITY, pa nisem nasla! Na imdb je dobil ful hude ocene, jaz si ga vlecem zdaj dol.Kaksen vam je bil, Mysti? Ful mi pase SF gledat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Gospodar prstanov (celo trilogijo), drugače, pa SF, akcija, poljudno - znanstvene... Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 tko se govori ..pa ne pozabt grozljivk..uu, sej res..gledala eno huuuud japan horror One missed call...nujno pogledat...scarry :OO!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 hvala surya, bomo dol potegnili Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 valda, Chandra, nism pozabla nate my horrorwatchingforumfriend Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 a je kdo že gledou situacijsko komedijo z Jackiem Chanom: Around the world in 80 days? jo dol vlečem, upam, da je ogleda vredna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 hihi itak za horror vedno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 morm napisat...gledala metulja z dustinom hoffmanom.....pa ka je ž un tadrug zaen u glavnim nor film...dbest sm ga ž stokrat pa ga še zihr bom....pa knigo sm pa še večkrat prebrala......čist nora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Men tud Sincity bil hud... saj sem ze nekje nazaj pisala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.