surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 se strinjam, ja Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Ena najboljših serij, ki jih trenutno gledam je Smallville ! Vredno ogleda... http://www.mediaset.it/brand/italia1/progr...gramma_44.shtml Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Včer sem pogledala Madagascar pa sm bla kr mal razočarana, no ni bi bil všeč. :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 A res? Kaj ti pa ni blo? Jaz ga mam se v planu, sam tale izpit se naredim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Še malo pa ......ZVEZDNA VRATA Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 meni tudi Madagascar ni bil všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Super, Madagaskar imam že doma to bo pa jutri na sporedu Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Je kdo gledal Truly Madly Deeply? A se splača? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res? Kaj ti pa ni blo? Jaz ga mam se v planu, sam tale izpit se naredim... Veš, da ti ne bi vedla povedat kaj točno mi ni blo všeč. Cela risanka mi je kr neki pa niti smešna mi ni bla. Sej veš okusi so različni tko, da bo mogoče teb všeč. Truly, madly, deeply pa nisem gledala a mogoče veš kdo igra? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 a ne no.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Rada pogledam tud kakšen slovenski film. Moj najljubši je sigurn Vesna, ker sem ljubitlca starih filmov. Med novejšimi mi je bil pa res všeč-Kajmak in marmelada. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 Zadnjic smo se nekje pogovarjal glih o tem filmu.Skratka, dons je nekje (bom sla chekirat) film Dobri fantje.Ce ga kdo se ni gledal, je dbest film, zlo priporocam, ray Liota dbest igra, fantasticen je, pa ful dobro je narjen film, zlo dinamicen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ...Joe Pesci mi je v tem filmu totalno najboljsi!!!!Pa de Niro itak, Liota tut Ok!!!Kje pa bo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 mislim da na htv (aja sem rekla da bom chekirala, prec)... *HTV 1, 22:50. **ma, hud film, VSI so mega! (tud bejba tale, zhena, kera je ze, mensezdi da je clo tale... joj kaj je ze, morda 'odvetnica sopranota'? , ne spomnim se imena, je mroda mal posebno ime)...jaz mu dam tud 5 zvezdic (sem zasledila, da so v vikendu dali filmu 5 zvezdic). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ...to bo fajn dan... najprej 2X Coppolla, zdaj pa se Scorscese... to mi deli!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 dol si vlemeč Big Fish.. a je že kdo gledal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Men je bil pa ocean's elewen full fajn film. Svetovni rop! Kaj so to naredl - ma sem se vcasih zalotla da mam kar odprta usta ko sem bla tolk navdusena nad dolocenimi scenami Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 danes je pa ice age, baje je ful dobra risanka, grem preverit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dol si vlemeč Big Fish.. a je že kdo gledal? * ha! tud miss je dons, slovenije mensezdi, (mensezdi da sem tamle nekaj ujela)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 men je to najbolj glupa prireditev kaj jih obstaja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 oh, o tem bi se dal ornk skregat sicer... o NAJgluplji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 men je to najbolj glupa prireditev kaj jih obstaja ...sej verjetn tut je... vsaj po IQ-ju tekmovalk... no po tem kriteriju je edin mogoce se izbor za miss albanije se bl glup... aja sej ta nimajo televizije, ni prenosa... no pol je pa res ta izbor neki najbl glupga kar se gledat... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 aha to je pol tisto ko začne sandra bulok čist drugač gledat na misice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Glejte danes ob 23:35 SLO 1Sobibor Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Zdej pa......Hide and seek...... ....R. de Niro Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.