Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Zdele se začne en dobr flm ( na Prva TV) Equilibrium. Glavno vlogo ima Christian Bale . Se ga splača gledat! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ker ti je ta model? Prvič slišm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Zdele se začne en dobr flm ( na Prva TV) Equilibrium. Glavno vlogo ima Christian Bale . Se ga splača gledat!Igral je v Ameriški psiho!! ja res je dober..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 a tle slučajn kdo od vas gleda na mediaset 5, grande fratello ??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ne, ne znam italjansk... A kdo gleda Cheaters na Reality TV?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Igral je v Ameriški psiho!! ja res je dober.....Ja pa v Batmanu tudi, o luško en! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 sem gledala pink panter :xx!: .........ne vem no, ga nisem niti do konca, pa imam filme od S. Martina sicer rada............takšni za nasmejat............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Zdele se začne en dobr flm ( na Prva TV) Equilibrium. Glavno vlogo ima Christian Bale . Se ga splača gledat! Ker nateg! Brlim tam pred tv-jem do ne vem kdaj, potem pa sploh ni blo filma Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ker nateg! Brlim tam pred tv-jem do ne vem kdaj, potem pa sploh ni blo filma jz sm pa še hotela it gledat, ampak se mi ni dal prestavt iz sobe.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ups ... hehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 gladiator mi je bil hud film... sva ga šle z mami vsaj petkrat gledat v kino...da ne rečem kokrat sva ga gledale doma...bog ve če kaseta sploh še dela Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 A kdo gleda Cheaters na Reality TV?? Enkrat sem gledala pri prijateljici En tipcek je hotel vedeti, kaj njegova zena dela in je seksala z njeno prijateljico. Me na nek nacin spominja na Jerryja.... Aja, kot sem ze omenila...gledala sem Crash. Po mojem mnenju si je tudi bolj zasluzil Oskarja kot Brokeback mountain. Film me je "zadel". Zgodbe se prepletajo, so cloveske, vecina realnih, skratka Eden izmed najboljsih filmov. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Aja, kot sem ze omenila...gledala sem Crash. Se strinjam, res hudo dober film.....To prepletanje in splet dogodkov, res fenomenalno.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 dans spet gledala bad boyse 2.-...... parkrat cist umrla od smeha zraven....... zakon film pa will in martin Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Sn si pogledal en čist luškan film...Love actualy V bistvu res, v bistvu je velik ljubezni na svetu, sam k da je nekak ne zaznamo, ne vidimo dovolj. Kul filmček, nč posebnega, ampak prijetn, luškan.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Men je bil pa Brokeback Mountain čist nor film Tak lep, erotičen Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 anede en kolega, je po filmu izjavil: ČE BI BIL SAM DOMA, BI SE ŠE TUD JS RAZJOKAL Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Komaj čakam na Ice age 2. http://smiley.onegreatguy.net/pant.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Glihkar vidla da bo Love actually v nedeljo.. Ja, Mick, ful luštkan filmček.. JAz sem se en dan spravla, ko res ni blo druzga, kao romantična limonada.. pa bla pol precej navdušena.. ni tko blazno pocukran.. (+ Alan Rickman igra ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Komaj čakam na Ice age 2. http://smiley.onegreatguy.net/pant.gifjaz tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Komaj čakam na Ice age 2. http://smiley.onegreatguy.net/pant.gif Še malo ( 13.4.) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 En dober film pride v kino- pa še moj igralec 8 ujetih Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Čakam na V-ja. http://vforvendetta.warnerbros.com/img/poster_1.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 FInal destination 1 in 2. komi čakam da dobim 3. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 8 milj, ceprou prevec skomercializiran, mi je useen dobr movie Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.