Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

:eek: x?x x?x

IMDB poznam pa tudi uporabljam... x:Dx

Tole mi pa ni čist jasno... x:Dx x:Ix x?x

sej to je cist neki druzga zdej, ne mors primerjat bitke na neretvi z lepa sela lepo gore.

No slednji film (lepa sela..) je pa men en najboljsih filmov SPLOH!

tko, v top ten mojih ziher! xyesx

zadnjic ponovno gledala Dom za vesanje po nevemkolkih letih, pa spet jokala zraven pa srcna cakra bla cist nasponana. xDDx x;)x

sem pa dobila 'priporocilo' za Mi nismo andjeli, si moram se tega 1x pogledat.

x:Dx :palec:

To sigurno. xrolleyesx

Neretva je še bila prebavljiva, za silo... x:Dx

Sutjeska je pa partizanski vestern.

Dober filmski obrtniški izdelek, z Burtonom in Brynerjem za začimbo, nič drugega... x:Dx xrolleyesx

Mi nismo anđeli... xDDx

Menda so trije deli, tako pravi Todika... x?x

Enega že imam... x:px :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

povratek odpisanih :palec:

ahm, pa tok gud muzkica.... :palec:

Bi pa gledala se kdaj nadaljevanko Grlom u jagode. Mi je bla tok vsec. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ahm, pa tok gud muzkica.... :palec:

Bi pa gledala se kdaj nadaljevanko Grlom u jagode. Mi je bla tok vsec. x8Dx

:eek: x?x x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pa sej men so tud vse neretve pa sutjeske ble v bistvu sicst vsec. x:o)x xDDx

Kaj Alef?

a ni prav?

pozabla kako so rpevedl.... v slo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

The Secret-Law of Attraction-definitivno zanimiv dokumentarec. Priporočam. Morda mi bo uspelo spremeniti način mišljenja. Haha
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pa sej men so tud vse neretve pa sutjeske ble v bistvu sicst vsec. x:o)x xDDx

Kaj Alef?

a ni prav?

pozabla kako so rpevedl.... v slo...

Prav je že... x:Dx

Verjetno... x?x

Naslov mi je znan, ne spomnim se pa dobro za kaj se gre... xrolleyesx x?x

Če koga zanima imam

Maratonci trče počasni krug

Ko to tamo pjeva

Majstori majstori

Munje

Mi nismo anđeli

Mi nismo anđeli 2

Dom za vješanje

Bane bajs - bane bumbar... pa ti BG modeli, vkljucno z Mikijem manojlovicem pa temi. kao ta generacija, hipijada v bistvu.

K so vsakic povedcal, kaj se je v tistem obdobju zgodil... pa tud tle je bla ful dobra muzka, se je se zdaj sopmnim.

Zlo fajn nadaljevanka, ne spomnim pa se, kako so rpevedl. xscratchx

Picasso

Bane bajs - bane bumbar... pa ti BG modeli, vkljucno z Mikijem manojlovicem pa temi. kao ta generacija, hipijada v bistvu.

K so vsakic povedcal, kaj se je v tistem obdobju zgodil... pa tud tle je bla ful dobra muzka, se je se zdaj sopmnim.

Zlo fajn nadaljevanka, ne spomnim pa se, kako so rpevedl. xscratchx

x:Dx

Zdaj se pa mal spomnim, ja... x:Dx :palec: :palec:

Slovenskega prevoda pa tud jaz ne vem... x?x

Verjetno je bil butast, kot večina... xrolleyesx :vragec: x:Dx

jp.. mislim da je blo cist neki druzga.... nc z grli pa z jagodami. xDDx

no al pa tud, pojma nimam no. x:)x

Picasso

Zdej moram obvezno gledat vsako nedelo Vojno zvezd.

Ta vikend pa moram obvezno spet gledat Kill Bill, sploh pa drugi del, ki mi je najhujši.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Joj, dons sm začlea gledat Dogville, z Nicole Kidman...gledu kdo? Me je ful odbil, k je taka scena, k da bi blo v gledališču. :o|o: Tko, da sm po 20 min nehala gledat, me pa zanima, če je slučajno kdo gledu to, pa če ful zamujam? :inocent: x:Dx

Joj, dons sm začlea gledat Dogville, z Nicole Kidman...gledu kdo? Me je ful odbil, k je taka scena, k da bi blo v gledališču. :o|o: Tko, da sm po 20 min nehala gledat, me pa zanima, če je slučajno kdo gledu to, pa če ful zamujam? :inocent: x:Dx

Poglej si film! Je izredno dobr!!! Malo depresiven, vendar poučen glede človeških odnosov. Naj te ne odbije scena, ker je vsebina filma zanimiva.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Poglej si film! Je izredno dobr!!! Malo depresiven, vendar poučen glede človeških odnosov. Naj te ne odbije scena, ker je vsebina filma zanimiva.

A si zihr, k če nov kul, ej... :vragec:

Pol bolš, da ne vem, kje si doma. x:Dx

Te tud gora pomfrija ne odreši. x:px x;)x

A si zihr, k če nov kul, ej... :vragec:

Pol bolš, da ne vem, kje si doma. x:Dx

Te tud gora pomfrija ne odreši. x:px x;)x

Hahah, danes sem se že fejst najedla na gral iteo. Ne vem, kaki filmi so ti všeč. Odvisno od okusa. Meni so recimo filmi, ki izstopajo iz povprčja izredno všeč. Ta film je dost deprast, samo konec je kar "fenomenalen". Slabih koncev sploh ne marem. Ali pa kakih butastih komedij. Odvisno. Mal se pomatri, pa sporoči feelinge.

Nč ne obljubim. :inocent: x:px x:Dx

A si gledala Plesalka v temi? Ta film je šele deprast, pa še slab konec....Ni mi bil preveč všeč, čeprav ni bil slab.

Se strinjam. Ne vem, men je šlo kar na jok. Pri Dogville tudi, samo je cool, ker je preobrat.

Men je bil Dogville tut kul... na koncu katarza... sam nisem nič jokal x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Če je bil pa gospodu filozofu všeč, pol pa ... NEČU. x:o)x x^x x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

dobr, da te nimam kje bliz...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nism fulozof, ujela enkrat tole na tv slučajn in se spomnila da mi znan naslov.. pol pa ful not padla.. kul film je, se splača pogledat :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx x:Dx

dobr, da te nimam kje bliz...

A to je grožnja? :inocent:

Nism fulozof, ujela enkrat tole na tv slučajn in se spomnila da mi znan naslov.. pol pa ful not padla.. kul film je, se splača pogledat :)

Joj, pol bom pa res mogla, nooooooo. :o|o: xrolleyesx x:Dx

Če mi bo čez vikend RES dolgčas, bom. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...