Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 No, pa sem pogledala Parfum Kaj naj rečem, čisto všečen film, ampak nisem našla v njem nič takega kar bi mi reklo Waw ta film si bom pa za vedno zapomnila. Največ lahko rečem, da si ga bom čez čas še enkrat pogledala (....in to je že velik) Mogoče bi lahko za moj okus malo bolj razvlekli tisto noč, ko končno ubije Lauro. Tako ni bilo pravega učinka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Včeraj sem spet gledal V for Vendetta. Odličen film. Se strinjam. Magičen film, kljub temu, da ne obožujem filme s superheroji. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Posnel sem si film "Leonard Cohen - Im your man"......Fajn mi je on, tko za romantični večer, pogovor, al poležavanje ob knjigi, sprostitev..... Tak karizmatičen z globokim šarmantnim vokalom.... Pa nič kaj ne vem o njem, to bo prilika za to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Gledala tud Črno Dalijo - Ocena : Všeč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 No, mal pomoči rabm...ker film nej zdej gledam:- Terminal- Casanova- Prvinski nagon 2?Al nej grem raj spat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 No, mal pomoči rabm...ker film nej zdej gledam:- Terminal- Casanova- Prvinski nagon 2?Al nej grem raj spat? ta čist zadnje...pa prostovoljca...ki te bo pocartal....si tud že našla čeprav tud delček predzadnje in predpredzadnje vrstice...ne bi škodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 jp...samo zadnji in predzadnji imata zanimive naslove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Men je Terminal ful smešn pa Tom Hanks res dobr igra...Drugač mi je bil pa končno v nedeljo po dolgem času en film na tv celo všeč - Snaha, da te kap...nimaš kej romantična duša... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ko boma s pikico skup film gledala...bo itak vseeno...ali je čist zanič...al pa je ravno včeraj oskarja dobil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Drugač mi je bil pa končno v nedeljo po dolgem času en film na tv celo všeč - Snaha, da te kap...nimaš kej romantična duša..eh to sem pa hotla gledat.. pozabla.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Dans vidu plakat za Oceans 13.....lepotcem se je pridružu nihče drug k......Al Pacino Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 No, sm kr ta zadnjo vrstico upoštevala in mal mrknla. Zdej grem pa spet. Mako, ti me pa res v dobro voljo spraviš...lahko noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Mako, ti me pa res v dobro voljo spraviš...lahko noč. ja no...hvala nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami men je bil zelo všeč, tud za kako solzico spustit Gledala tud Črno Dalijo - Ocena : Všeč men tud Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Video film narrated by Paul McCartney 1995 >>> Podatki v filmu so stari; dandanes so dosti bolj alarmantni! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Od Zeffirellija: Fratello sole, sorella luna. Frančišek Asiški. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Včeraj gledala Nedokončano življenje (An unfinished life). Meni je bil kar všeč! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami Favnov Labirint- lep, pravljični film, ki odraža dualizem med krutim, odraslim svetom in nedolžnostjo oz. otroškim, domišljijskim svetom. Meni je bil zelo všeč, le konec je depresiven, kar me po navadi zelo odbija pri filmih. Little Children- zelo dobra drama...Priporočam. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Od Zeffirellija: Fratello sole, sorella luna. Frančišek Asiški. Ti a je to Sončna pesem Pa film Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami Sem popolnoma enakega mnenja. Ni neke izvirnosti sem pričakovala več. Včeraj sem ga gledala pa sem ga danes že skoraj pozabila, kar pomeni, da se tudi mene film ni dotaknil....enako moram rečt za Pirate s karibov...preveč ene čudne domišljije...tista Keira pa tud če jutri neha igrati ne bom nič žalostna, ker me je v tem delu njena igra popolnoma razočarala...Johnny in Orlando sta bila pa vsaj za pogledat.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 pravkar prišla iz kinagledala Favnov labirintkomentar:človeška krutost nima mejagrozadomišlijski del kar okvse skupaj se pa vidi da je evropski filmvse skupaj boljše kot pa ameriške driskule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Sophie School- Die letzten Tage Zadnji dneviNa Slo1 19:55 Po Propadu še en nemški zgodovinski film, ki sloni na novih raziskavah in se skuša soočit z nasiljem II. svetovne vojne.Zapisniki zaslišanj so bili osnova za zgodbo, v katere središču sta prav zaslišanji, skupaj z navideznim procesom, ki so ga oblasti inscenirale za mlade člane belih vrtnic. Del filma se osredotoči na zasliševalca in obtoženko, ki se spopadeta v temni sobi, brez rekvizitov in brez glasbe. Drama na vrhuncu s kurjo poltjo vred!Vreden ogleda. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Videl. Ni glih za sprostitev , je pa dober film. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Ti a je to Sončna pesem Pa film To je naslov filma, hkrati pa tudi pesem, ki je nastala iz njegovih verzov. Mislim, da se celotna zadeva imenuje Canticle of the Sun. Za film je pa musko naredil Donovan...zelo všečno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.