Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

No, pa sem pogledala Parfum x^x Kaj naj rečem, čisto všečen film, ampak nisem našla v njem nič takega kar bi mi reklo Waw ta film si bom pa za vedno zapomnila. Največ lahko rečem, da si ga bom čez čas še enkrat pogledala (....in to je že velik) x;)x Mogoče bi lahko za moj okus malo bolj razvlekli tisto noč, ko končno ubije Lauro. Tako ni bilo pravega učinka xnckrivx
Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

Včeraj sem spet gledal V for Vendetta. Odličen film. :palec:

Se strinjam. Magičen film, kljub temu, da ne obožujem filme s superheroji.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Posnel sem si film "Leonard Cohen - Im your man"......Fajn mi je on, tko za romantični večer, pogovor, al poležavanje ob knjigi, sprostitev..... x:)x Tak karizmatičen z globokim šarmantnim vokalom.... :palec: Pa nič kaj ne vem o njem, to bo prilika za to.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No, mal pomoči rabm...ker film nej zdej gledam:

- Terminal

- Casanova

- Prvinski nagon 2?

Al nej grem raj spat? x:Dx

ta čist zadnje...pa prostovoljca...ki te bo pocartal....si tud že našla x:Dx čeprav tud delček predzadnje in predpredzadnje vrstice...ne bi škodil x:Ix

Men je Terminal ful smešn pa Tom Hanks res dobr igra...;)

Drugač mi je bil pa končno v nedeljo po dolgem času en film na tv celo všeč - Snaha, da te kap...nimaš kej romantična duša...:)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Drugač mi je bil pa končno v nedeljo po dolgem času en film na tv celo všeč - Snaha, da te kap...nimaš kej romantična duša..
eh :o|o: to sem pa hotla gledat.. pozabla..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila x:Ix Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami x:)x
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Včeraj sem gledala Favnov Labirint. Sej je lep film in priporočam ogled, ampak moram priznati, da sem pričakovala več, še posebej, ko sem prebrala komentarje na Kolosejevi strani in so vsi pisali, da je najboljši film ''ever'' in da kako še dolgo ostane s tabo . . . jaz ga bom verjetno hitro pozabila x:Ix Tudi zgodba se mi ne zdi tako zelo izvirna. Presodite sami x:)x

men je bil zelo všeč, tud za kako solzico spustit :palec:

Gledala tud Črno Dalijo - :palec:

Ocena : Všeč x:px

men tud

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Favnov Labirint- lep, pravljični film, ki odraža dualizem med krutim, odraslim svetom in nedolžnostjo oz. otroškim, domišljijskim svetom. Meni je bil zelo všeč, le konec je depresiven, kar me po navadi zelo odbija pri filmih.

Little Children- zelo dobra drama...Priporočam.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Od Zeffirellija: Fratello sole, sorella luna.

:2src: :2src: Frančišek Asiški.

Ti a je to Sončna pesem x?x Pa film x?x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sem popolnoma enakega mnenja. Ni neke izvirnosti sem pričakovala več. Včeraj sem ga gledala pa sem ga danes že skoraj pozabila, kar pomeni, da se tudi mene film ni dotaknil....enako moram rečt za Pirate s karibov...preveč ene čudne domišljije...tista Keira pa tud če jutri neha igrati ne bom nič žalostna, ker me je v tem delu njena igra popolnoma razočarala...Johnny in Orlando sta bila pa vsaj za pogledat....;)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

pravkar prišla iz kina

gledala Favnov labirint

komentar:

človeška krutost nima meja

groza

domišlijski del kar ok

vse skupaj se pa vidi da je evropski film

vse skupaj boljše kot pa ameriške driskule

Sophie School- Die letzten Tage :palec: Zadnji dnevi

Na Slo1 19:55 Po Propadu še en nemški zgodovinski film, ki sloni na novih raziskavah in se skuša soočit z nasiljem II. svetovne vojne.

Zapisniki zaslišanj so bili osnova za zgodbo, v katere središču sta prav zaslišanji, skupaj z navideznim procesom, ki so ga oblasti inscenirale za mlade člane belih vrtnic. Del filma se osredotoči na zasliševalca in obtoženko, ki se spopadeta v temni sobi, brez rekvizitov in brez glasbe. Drama na vrhuncu s kurjo poltjo vred!

Vreden ogleda.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ti a je to Sončna pesem x?x Pa film x?x

To je naslov filma, hkrati pa tudi pesem, ki je nastala iz njegovih verzov. Mislim, da se celotna zadeva imenuje Canticle of the Sun. Za film je pa musko naredil Donovan...zelo všečno.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...