Aliana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Šla gledat pol včer čevlji umrlega.. aaaa!!! Čist morilski film za ob 11h zvečer, sem bla prepričana, da ne bom mogla zaspat. Totalen triler, pa obrati v zgodbi na vsake 10 minut.. Kul v bistvu, sam če ne marate nasilja, rajši ne priporočam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Jst sm pa vcer gledau jarmuschov film Strti cvetovi, en spanski odfuk: Nora ljubezen... oba zlo solidna!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 A niste pred nekaj casa komentirali Emily Rose, da je slab? Al je to sam moja domisljija?V glavnem, v torek sva sla gledat in je bil meni prav vsec. Malce drugacna srhljivka, ki je vseeno malce za zamislit. Tako kot vecina stvari, povezanih z vero.4/5 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Milsim, da so vsi filmi na TV dobri. (Še posebej, če jih gledam ob ugasnjenem televizorju.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Marsa veš, da sem dobila Tramvaj poželenja. Tko da zdaj moram najdt sam cajt, da ga pogledam. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Komaj čakam HP Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Meni se zdi, da so rekli, da je dober ... pa ful creepy. še nisem gledala aja pol pa upsi ja od vseh teh kvazi...od dark water, the cave, skeleton's key ( ta mi je bil se kul ), krog...je ta najbolj poseben. videla sem reklamo v kinu za fightplan al neki tazga...Jodie Foster...trailer mi je vseeeeec. like her Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 No sej jest grem v kino ponavad tud grozljivke gledat, to pa zato, da me je pol manj strah, ker po kinu še kšna pjačka pade, pa pogovor še o čem drugem in mi gre pol film mal iz glave pa še sama seb se zdim smotana da me je lahko sploh strah jaz pa ravno zato grem v kino, v gledališče pa še bolj, da me nekaj porine naprej, da mi da misliti, oz. še prej, da vzbudi v meni močne filinge, potem kako uro potem še študiram in kasneje še v prebliskih. saj, zaradi katarze, ničesar drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 A ima kdo kaj pojma če se da v kaki ljubljanski videoteki dobit od Wendersa Zgodbo o lisboni? Sem mal brskala po netu, pa brez uspeha Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Meni se zdi, da so rekli, da je dober ... pa ful creepy. še nisem gledala Men je bil kr ja! Sicer pa sem šla v kino na blef, brez da bi vedla kaj grem gledat, še naslova ne (ker sta mi bratranca karto kupila), pa tud reklam nisem vidla in mi je bil pomojem zato tok všeč, ker nisem nič pričakovala. Sej tko je še najboljš, ne pa da si v glavi že nardiš, kaj pa kako bo, pa še v reklami ti itak nabolj grozne odlomke že pokažejo. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Sva sli s prijateljico v kino gledat: V njenih cevljihAmeriski jajc Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Haha...gledam na htv2 "Dobri, umazani, zli"...in se ful zabavam......hudobni je težka faca.....tud....pa Clint in Lee Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a je ucerej kdo gledu ocen's 11 ?! Jest sem ga zamudla, mogla delat, pa lih ucer je mogu bit ta film Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Paša za ženske oči.....Clooney, Pitt, Garcia, Damon, Affleck itd...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja, dobr filmčk je tale Ocean's eleven.... komaj čakam Narnia Chronicles.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Po dolgem času spet pogledal film La vita e bella Eden mojih boljših filmov. Tudi film La Tigre e la neve ni slab. Se ga splača pogledat, čeprav me na nek način spominja na la vita e bella. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Paša za ženske oči.....Clooney, Pitt, Garcia, Damon, Affleck itd...... mhmmmm so zelo pravo ekipo zbral za tale film.... pa ne men je drugac tud sam scenarij full hud in vse.... mislm tale rop - cist me je impresioniru, hehe pa kako so fajn unga tipa nategnil.... zakon Po dolgem času spet pogledal film La vita e bella Eden mojih boljših filmov. Tudi film La Tigre e la neve ni slab. Se ga splača pogledat, čeprav me na nek način spominja na la vita e bella.sam men je pa tak cudn film.... ga zacnem gledat in ga gledam 10 min, potem pa obupam.... nekak me ne potegne, da bi si ogledala cel film Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 (popravljeno) sam men je pa tak cudn film.... ga zacnem gledat in ga gledam 10 min, potem pa obupam.... nekak me ne potegne, da bi si ogledala cel film Zanimiv je način prikazovanja grozot, ki so se dogajale, otroku in neposredno tudi nam gledalcem, prek igre. Če si gledala film le 10 minut, potem si zamudila najzanimivejši del filma Poglej si ga Popravljeno 26. november 2005 -> bik1975 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Zanimiv je način prikazovanja grozot, ki so se dogajale, otroku ki mu jih je oče, da bi ga zaščitil, prikazoval kot igro... ...se strinjam, odličn film, en boljših nasploh. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ok si bom vzela na znanje.... pa si ga ogledam hvala za motivacijo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Pa sej 11 ni tako slab, 12 je polomija.V 11 ne igra Affleck.... Pitt je pa men tko no...ni mi ravno Aja, ogledala sem si film Just like heaven ob gonjenju sobnega kolesa Bedarija. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Aja, ogledala sem si film Just like heaven ob gonjenju sobnega kolesa Bedarija. pa to bi mogla gledat med "ježo" tisto postlno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 La vita e bella Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ..zdele je na Popu 25th hour od Spike Lee-ja... se splaca pogledat, ce se niste gledal!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 res maš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.