Aliana 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Slučajno včer ujela Ocean's 11... še nisem gledala, pa me je kar potegnil Prejle pa imela odmosr med učenjem in slučajno ujela na SLO2 en španski film.. Ravno iščem naslov..Zakaj Je Vredno Živeti (Cosas que hacen que la Vida valga la Pena).. Nisem celega ujela, žal. Je prav simpatičen bil, a je kdo gledal? Ana Belen je igrala, ful dobra pevka drugač.. pa tud nasploh blo par hudih španskih pesmi not En citat iz filma sem si zapomnila, mi je blo ful smešno Moški ste kot Tarzani. Ne spustite liane, dokler druge ne držite v roki. Ko ga je ženska spraševala če jo je nehal ljubit zato, ker je drugo spoznal, pa je on trdil da ne, da jo je naprej nehal ljubit, pol je pa drugo spoznal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 gledala potterja zaspala zravn.......kok men tale ni nekak..ne potegne folk pa čist nor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 The Exorcism Of Emily Rose Hud film, sem ga začel gledat včeraj ob enih pa si ga nisem upal pogledat do konca sem zdej dokončal pa je hud hud.. priporočam vsem ljubiteljem grozljivk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Grem gledat "Saharo".......hih, kul, muzka v uvodu....Dr. John Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ...dons bom gledal Goli v sedlu... ze enih 15-ic... bomba film!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Hehehe ...jaz ga tud že velikkrat vidu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Meni pa je en najljubsih As Good as It Gets. Preprost, pa vendar prisrcen film. Ah, da ne govorim o super igri in fenomenalni mimiki Jacka Nicholsona.Drugace me pa fascinira Lord of the Rings, bolj kot vsebina mi je vsec film iz tehnicne plati, cudovitih scen pokrajin, barv, itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Gledal The Time Machine... Po obrokih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 The Exorcism Of Emily Rose Hud film, sem ga začel gledat včeraj ob enih pa si ga nisem upal pogledat do konca sem zdej dokončal pa je hud hud.. priporočam vsem ljubiteljem grozljivk... ja jaz sem ga tut gledala v..........petek se mi zdi...........grozn film......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Meni pa je en najljubsih As Good as It Gets. Preprost, pa vendar prisrcen film. Ah, da ne govorim o super igri in fenomenalni mimiki Jacka Nicholsona....tut ful dobr!! ..tut Helen Hunt fenomenaln igra no3!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mah, tipi, saj veš.... Ojla, Mystica, fajn, da si tu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Že tretjič gledam nadaljevanko Band of Brothers. Ta mi je pa res zakon od vojnih tematik. Danes imam na sporedu 6. del......jupi. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 NAJBOLJSA 2 filma na svetu KABARET BINGO BONGO AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Po dolgem času spet pogledal film La vita e bella Eden mojih boljših filmov. Tudi film La Tigre e la neve ni slab. Se ga splača pogledat, čeprav me na nek način spominja na la vita e bella. La vita e bella Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ravnokar spet gledal ConAir, petič ! Kakšne emocije izraža ta film, pa Nicolas Cage zakon igralec !!Ocena filma. Čista desetka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Gledala Cursed. Jao. Pa tud mi ni čist jasno, kaj vidi moj na tej Christini Ricci. ja ponesrečeno morjo nehat snemat filme o volkodlakih, ker se jih pač z Nicholsonom pol primerja on je pač car vseh carjev Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ravnokar spet gledal ConAir, petič ! Kakšne emocije izraža ta film, pa Nicolas Cage zakon igralec !!Ocena filma. Čista desetka ! To mi deli, santos! EJ, Cageu pa prec dam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 v tem filmu mi je najboljsi Steve Buscemi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 LOL Jst pa niti podrazno. Je pa dober igralec, to pa definitivno! Bo pa zame več ostal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Včeraj sva si z Juretom pogledala Harrya Potterja. Sva mislila da se v mestu kaj takega finega dogaja pa je bil res koncert ampak se je kar vlekel, tako da sva šla v kino...malo misli na pašo dat.In sva jih res - morm rečt da sem bila prav prijetno presenečena nad efekti v Harryu in čeprav je bil film zanimiv ane, morm rečt da zdaj ne vem ali je bolj zanimivo gledat tistemu, ki je prebral knjigo ali tistemu, ki je ni.Ker če je ne prebereš ne veš približno kdo je kdo ampak tudi ne veš kaj se bo zgodilo. Če pa jo prebereš pa tako rekoč veš vse, čeprav ti je zanimivo videt zgodbo ne samo v svoji glavi ampak tudi v živi sliki Pikica, videla sva eno deklico ki ti je bla full podobna, malček bolj drobna sicer ampak črne lase, očala...ma jst sm takoj rekla Juretu ...ej a je tole Pikica Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hja, definitivno bo užival v Potterju tisti, ki knjige ni bral. Ker knjige so res v uber dobre, v filmu pa pol knjige manjka, in bralec bo marsikatero sceno pogrešil, film se mu bo zdel bolj kot pokrpanka.Pravijo pa, da je ta film o Potterju najboljši doslej morm it gledat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pikica, videla sva eno deklico ki ti je bla full podobna, malček bolj drobna sicer ampak črne lase, očala...ma jst sm takoj rekla Juretu ...ej a je tole Pikica Pa ne more še ena tok fejst, k jest obstajat, no. hja, definitivno bo užival v Potterju tisti, ki knjige ni bral. Ker knjige so res v uber dobre, v filmu pa pol knjige manjka, in bralec bo marsikatero sceno pogrešil, film se mu bo zdel bolj kot pokrpanka.Pravijo pa, da je ta film o Potterju najboljši doslej morm it gledat Mah, ne vem, če. Men je manjkal velik tistih stalnih zadev....prihod na peron, vožnja z vlakom, učne ure in čaranje... Sej je dober, no. Sam ni pa najboljši. Me zanima, kakšna bosta 5. in 6. del. Fantje že ful odraščajo...a bo zdržalo tole? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 :Mah, ne vem, če. Men je manjkal velik tistih stalnih zadev....prihod na peron, vožnja z vlakom, učne ure in čaranje... Sej je dober, no. Sam ni pa najboljši. Me zanima, kakšna bosta 5. in 6. del. Fantje že ful odraščajo...a bo zdržalo tole? jah, če bi pa res vse vključili v film, bi bil pa dolg vsaj 4 ure, kar je pa res že pretirano. Je kar umetnost izpeljati dober kompromis med dolžino filma in kadri, da ne zgleda preveč luknjasto. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jah, če bi pa res vse vključili v film, bi bil pa dolg vsaj 4 ure, kar je pa res že pretirano. Je kar umetnost izpeljati dober kompromis med dolžino filma in kadri, da ne zgleda preveč luknjasto.Ja, ampak sm dons brala en člank, da je film režiseru en drug tip, ki mu je všeč mračmost in je film tud naredu tak...srhljiv, ''grozen''. In to mi ni tok sedel, ker sem pri branju knjige uživala v vsej tej pravljičnosti in magiji...pol ga pa tkole biksa. A ni že zadost nasilja v filmih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 sej je vsaka nadaljna knjiga ful bolj mračna...tko da mislim, da je ubral pravo smer...čeprav še nism vidu filma...menda pa zaradi glasbe ob mračnih scenah zgleda srhljivost že prav komično , tako nepristno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.