Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Pikica :palec:

Aja ne tok pretty sigurno ni bla kot ti x:Ix sej mi je Jure pol rekel a veš x;)x da nene, naša Pikica je pa way prettier kot tale fejkerka x^x

Uglavnem ja se strinjam, tut meni je manjkalo teh zadev, raje bi vidla da je film pol ure daljši pa da vključijo to not. Pravzaprav se mi zdi da je bil tale del dost suhoparen, zelo dobro grafično narejen mislim to res ne morem kaj ampak je pa tut meni manjkalo nekaj takih posebnosti not. Čeprav mogoče razmišljam, da je namenoma narejen film tako, zaradi otrok - pač držat nekega osnovnošolčka okoli 8 - 10 let par ur skoncentriranega na vse detajle in pri miru... ne vem saj otrok še nimam tako da ne vem, ampak se mi zdi da bi znali ustvarjalci tut zaradi tega pazit na dolžino in zahtevnost filma x:)x

Aja - pa Harry je tok kjut zdej ko je tak big boy x:Ix joj človk bi ga kar objel pa polupčkal x:Xx

PS: Mračnost - ne mi govorit prosim, ker sem tam ko se je Mrlakenstein spremenil nazaj v človeka kar čez prste gledala, full je blo grozn - bljah! Pa tisti Diggory mrtev z odprtimi očmi, mislim koma čist...pa uživaj v kokicah pri takem če lahko!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Če mene kdo praša - pomojem so naboljše DOBRE komedije. Poudarek je na DOBRE!!! Mojih top 10 je naslednjih:

1. ACE VENTURA 2

2. AMERICAN PIE 1

2. AMERICAN PIE 2

3. AMERICAN PIE 3

4. ROAD TRIP

5. EURO TRIP

6. FRANKENSTEIN (gre za ČB film, str k zemlja, u über smešn, sm ga vidla sam 1krat na nacionalki, pa nikol več - mi je žal da ga nism posnela, ker dej nimam pojma, kje bom ta filmčk spet dobla :( )

7. ni sicer stroga komedija, ampak vsee sodi med top 10: 3 moški in dojenček + 3 moški in mlada dama

8. no tut ni glih komedija, ampak vseen men fuuuuuuuuuul zabavna: MUMIJA1

9. ME, MYSELF AND IRENE

10. RAT RACE (še kr dobra no)

POLICIJSKIH AKADEMIJ in GOLIH PIŠTOL ne bom zdej omenjala, čeprav so eni deli res hudi... Sicer pa ma itak vsak svoj okus in prav je tako :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Gledali Flightplan.

Nisem se se cisto odlocila...Konec - ameriski, ampak v tem filmu sem si zelela, da je konec ameriski x:Ix

Jodie Foster - se vedno ena izmed najboljsih igralk, zame.

Vsebina, zanimiva, lahko bi pa se malo bolj "napsihirali" vse skupaj :)

Recimo da 4/5

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Doom je prišel v kino!

Ta prvi, k ga gre gledat, ima da se oglasi tle!!!! :att: :att: :att:

x:o)x firbec.press

Jz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii šla takoj zdele gledat! Sam moj noče zravn, prav da je bedarija..... :C: A je kakšn kandidat/ka????????

Scio mi nihil scire

Harry Potter :palec: :palec: :palec: :2src: res mi je bil všeč, so dost fajn zadeli knjigo.

Doom še nisem videla, ampak pravijo, da je prvih 15 minut ok, pol pa kar nekaj, hja ne vem kaj bi človek pričakoval drugega xrolleyesx

Gledala včeraj The descent, zanimiv filmček, ene parkrat mi je skoraj ušlo v hlače, tak sem cviknila x;)x x:Dx kar fajn, ima tudi na IMDB-ju dobro oceno 7 in nekaj. Zdaj en dan pa pade Crash, ima čez 8 oceno, we'll see.

Doom drugačen ne more bit, ko je narejen po debilni računalniški igri, kjer samo pohajkuješ okoli in streljaš pošasti...čisto nobene inteligence ne potrebuješ, le dovolj municije x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...vceri sm se 1X gledal se eno kultno (ce ne ze kar najbolj kultno) zadevo: Pulp Fiction... se vedno naj film moje mladosti!! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Včeri gledala Cinderellaman... jst nevem kva je to men... jokala sem k norc :C: :C: :C: ... men je bil tkooo lep film...

Pa Russell Crowe :2src: ... spet sm zalublena... Russy

Tud jz gledala, THE BEST film, tud men šlo na jok!!! Pa tok sm bla happy, ker ima happy ending!!! :palec: :palec: :palec:

Scio mi nihil scire

Mislim, da ne bo. x^x Prazna namreč. Kot pravim - Doom je le Doom. x;)x

No ja, sam jz mam rajš, da sm v dvorani s folkom, k pride gledat film, zato ker si želi, ne pa da mi bodo neki jamral med filmom, al pa dajal glupe komentarje al se pa smejal, če veš kwa mislm... xrolleyesx x:Dx

Scio mi nihil scire

s tem, ko sem rekel, da je Doom debilen, nisem mislil, beden, ampak, da je za igranje potrebno zeloooo malo inteligence...kar ne pomeni, da je slaba igra...saj sem ga sam tud igral :vragec:, pa zelo užival zraven. x;)x

res pa bo v kinote privabil le ljubitelje igre, ne pa ljubiteljev dobrega filma

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Morm dobit film Bad santa. Kolk je pa ta Božičk pokvarjen?
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pogledau "Carlitos way" (ne un z Al Pacinom)........solidn gangstrski filmček, z mal pocukranim koncem, pa vseen....tud dobri liki, muzka....za pogledat. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...