cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Pogledal Zgodbe iz Narnie: Lev, čarovnica in omara. Simpatičen filmček, narejen bolj za otroke, občasno neprepričljivo vzdušje, animacija likov superiorna, zgodba je docela enaka tisti iz risanke, knjigo pa moram še prebrat. ocena: 7/10 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Jz grem pa to jutri gledat... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Pogledal Zgodbe iz Narnie: Lev, čarovnica in omara. Simpatičen filmček, narejen bolj za otroke, občasno neprepričljivo vzdušje, animacija likov superiorna, zgodba je docela enaka tisti iz risanke, knjigo pa moram še prebrat. ocena: 7/10 Si ga že snemam dol k me ful zanima, ker mi je bla tud risanka vedno ful všeč. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Treba gledat. Mam rada pravljice. Jaz tud jaz tud pravljice so zakon Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...danes bi pa pogledal neki odfukanega, kar se nism gledal... pa nimam nbene ideje... ma kda mrbit kaxn predlog??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Aprila bo pa moj izsel, tm k sm tut jest notr! Usi u kino! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Brokedown Palace. Zanimiv film. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ob 20h na TV1 LEGENDA O JEZDECU KITOV Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Mhm. Teb pa "filmsko" zaupam, sam nekak nism razpoložen za film.......dam snemat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 "filmsko" zaupam ... ta film res ni kr tko za usput gledat... je pa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...danes bi pa pogledal neki odfukanega, kar se nism gledal... pa nimam nbene ideje... ma kda mrbit kaxn predlog??? From dusk till dawn Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Zgodbe iz Narnije = THE BEST!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ob 20h na TV1 LEGENDA O JEZDECU KITOV ane, cigancica Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Jaz sem pa vceraj/danes gledala film na popu - Popoln ucenec... V bistvu nisem imela namena gledati ta film, pa me je potegnil, samo zaradi dela zal nisem mogla gledati celega. Spooky, kako je stari "doberman" vzivel po provokaciji tistega mulota. Tista scena, ko je zacel masirat v kuhinji, sicer sprva pod prisilo, potem pa nic vec... Kar grozljivo. :xx!: :xx!: Ata je dobro odigral, ni kaj. Zanimiv film. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 bratca moram malo aktivirati, da nama za praznike zhihta kaj v stilu Fredyja Kruegerja.ko sva gledala fr. vs. j., sva se še pol leta delala norca iz tiste pesmice:ena, dve, ..... tri, štiri, ..................rada mam humoreskne grozljivke. na Pulp fiction sem se spomnila tud, tisto pesem z začetka moram slišati! sam naj najdem cd med tistim morjem filmov in muzike ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Treba gledat. Mam rada pravljice. Ja, jaz moram tudi to! Se spomnis risanke te, k je bila po televiziji? Jaz se jo zivo spomnim. Res carska Ena najboljsih. No, jaz sem sla gledat NOVA V DRUZINI. Nic posebnega, predvidljivo cisto, ampak pac...bozicno Moski igralski del je bil , drugace pa se Diane Keaton ( men je ful fajn igralka), Sarah Jessica Parker ( cisto drugacen lik kot v Sex and the city), Claire Danes ( dolgocasna ) in tako dalje.Je gledljiv..samo pac doma..na racunalniku Bo pa na bozicni vecer spet Cudez na 34. ulici. Ta film je vsako leto nekje in vsako leto ga gledam. Najlepsi bozicni film sploh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Je kdo že gledal King Konga? Mene tolk ne privlac, ampak ima pa res dobre kritike Kdo gledal Mulholland drive?Danes ga bom ob gonjenju kolesa najbrz... zanimiv muvk. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 David Lynch je zame morda preveč čudaški. Enako tudi njegovi filmi. ***Zakaj pa ves, kaksn je konc? Zame je pa Lynch lih prav "odmaknjen" Prva asociacija nanj - Twin Peaks in Kyle MacLachlan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Jaz sem si tudi kar nekaj delov. Potem je slo pa tako pocas, da sem obupala.Ampak sem pa malo obsedena z LOST. Poznas? Sem tudi ze pri 9. delu 2 Tolk fajn. Sam slisala sem spekulacije, kaj naj bi bila fora in mi je cisto mim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Twin Peaks in Kyle MacLachlan mam ceu zvezek slikc!!! smo zbiral od Twin Peaksa v O.Š. (pa od Santa Barbare tud) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Twin Peaks ti pa lahko jaz zrihtam, vse dele ... če želiš. Zelim, zelim mam ceu zvezek slikc!!! smo zbiral od Twin Peaksa v O.Š. (pa od Santa Barbare tud) Boljse kot moje sosolke, ki so mele Beverly Hills 90neki stuff Zdajle sem gledala na TV film The hours. Cist me je spravil v neko cudno voljo. http://www.imdb.com/title/tt0274558/Drugace zelo vsecen film, ti pa da mislit...precej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 LOST............ .............zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mulholland drive ... no ja. David Lynch je zame morda preveč čudaški. Enako tudi njegovi filmi. Mysti...help...se zmer ne vem o cem se gre..kaj je realnost, kaj je iluzija, kaj so sanje?Zakaj se sutne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mysti...help...se zmer ne vem o cem se gre..kaj je realnost, kaj je iluzija, kaj so sanje?Zakaj se sutne?No vidš, da je čudaški! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jooj, kaj je že mulholland drive? Sem ga gledala, pa se ne spomnm.. *** J,a ja, že vem, šla na imdb gledat. sem ga 2x že gledala, ful fajn odštekan Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.