Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 No vidš, da je čudaški! Ja samo...fak no Hocem vsaj neki razumet! jooj, kaj je že mullholand drive? Sem ga gledala, pa se ne spomnm.. To je ko ena pride iz enega zakotnega kraja in hoce postat igralka...potem se prikaze se ena zenska tam, k je izgubila spomin...pa se te dve zenske zapleteta, pa pol hod po enih avdicijah, pa zraven sta se 2 zgodbe...en killer pa en reziser...pol sta te dve zenske kar nekaj drugega, kar naenkrat se spremeni vse skp, imena, vloge vse....na konc se pa ena sutne. Aja pa ena skatla je majhna in iz nje prhajata 2 starčka... Lynch! ***ja pa o cem se gre aliana? kaj je kej? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Lynch mi je vsec... men so kul cudaki... sam bad ker model nima smisla za humor... najboljsi od Lyncha mi je Elephant man, pa Lost Highway tut ful hud!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Je kdo že gledal King Konga? Jaz sem ga gledala....in morm rečt da je the best narejen......vreden ogleda Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ***ja pa o cem se gre aliana? kaj je kej? ne bi vedla z glave.. taki filmi so kul za zment se, pa skupinsko gledat, pa sprot komentirat.. k ful različnih zgodb in idej ven pride.. se zmenmo enkrat Jooj, ful mi je žal, da nisem moje mape s filmi s sabo privlekla.. bi ravno en tak zdele pasal.. mam ful tega Lyncha posnetga, sam vse čaka na en dober trenutek za gledat.. ki je na primer zdajle, sam filmi pa v Ljubljani Na TV pa vse kar je, ena bedna resnična limonadna drama whatever... ***Ja, ja, gledala Lost highway!!! k tip domov dobiva eno videokaseto kako je ubil svojo ženo al neki..(hehe, kok je men kul, k mam spomin k zlata ribica, pa lahk vsak tak film 5x gledam in je vsakič kul ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Jaz sem ga gledala....in morm rečt da je the best narejen......vreden ogleda efekti so dobri, ampak jst ga bi mal skrajšala. 3 ure je čist preveč, brez problema ga bi skrajšal na 2 uri. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ne bi vedla z glave.. taki filmi so kul za zment se, pa skupinsko gledat, pa sprot komentirat.. k ful različnih zgodb in idej ven pride.. se zmenmo enkrat Ne bi bilo slabo, ker se pocutim cudno, ker nimam pojma Dober na svoj nacin...ampak...Da ni vse skp kr neki, narejen, da se gledalci sprasujemo, kaj je fora...je pa ni...oziroma je ravno ta. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sej to je včas najboljša fora - da je ni ko se pol tko.. glupega počutiš.. da je kar smešno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Gremo skp? Jst bi ga šla tud. Pa še en moja kolegica tud!!! Mullholand gledala, pa vem, da je bil tak friki...ga morm še enkrat. Aja, se javm za Lost sezone, pa za Twin Peaks. Pa za razočarane gospodinje tud. Kšn ponudnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sva zmenjena z dragim, da greva skupaj. Lost ti lahko zrihtam, za Twin Peaks si v vrtsi za Michelle. Šit, včeri sm zamudila gospodinje. Pozabla sm, da je ponedeljek. :xx!:No, sej Lost je bl pomembn!Iščejo se gospodinjeeeeeeeeeee!!! Kdo jih maaaaaaaaa??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ti bom poslala kar po pošti dvd. Enako tudi tebi Michelle. http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 vceraj sem gledala film pomlad, poletje, jesen, zima ... in pomlad. korejski film dbest film tako dobrega filma pa nisem se nikoli gledalares ful priporocam igra v kinu DVOR Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ti bom poslala kar po pošti dvd. Enako tudi tebi Michelle. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ljubi te mama, pa še jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...Pikica bi rada bla tolk pametna kt jest, zato take filme gleda kt jest... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...Pikica bi rada bla tolk pametna kt jest, zato take filme gleda kt jest... Kere že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Joj, jaz sem tud usekana na LOST Pa je prevelka vrsta na eMuli, se nič ne naloži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...s5 gledal Do zadnjega diha... Godard je pof**** genij!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Kere že? sej ves... une od Van Damma, pa Chucka Norrisa pa take... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej ves... une od Van Damma, pa Chucka Norrisa pa take... Od Hlod vam dam-a pa Pučak Boris-a filme? Definajtli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Mene pa dans Dr. Strangelove za začetek čaka, da do konca pogledam.. včer dobila obiske in nekje na polovici nehala... Pol pa še kej odštekanga zbrskam tam v mapci... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Mene pa dans Dr. Strangelove za začetek čaka, da do konca pogledam.. včer dobila obiske in nekje na polovici nehala... Pol pa še kej odštekanga zbrskam tam v mapci......Kubrick!! ...za bozic sm gledau Full Metal Jacket... happy birthday dear Jesus... za crknit... sam konc je pa zamorjen.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 odštek tale Kubrick crkneš... Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. --------------------------------------------------------------------------------Mandrake: Colonel... that Coca-Cola machine. I want you to shoot the lock off it. There may be some change in there. Colonel: That's private property. Mandrake: Colonel! Can you possibly imagine what is going to happen to you, your frame, outlook, way of life, and everything, when they learn that you have obstructed a telephone call to the President of the United States? Can you imagine? Shoot it off! Shoot! With a gun! That's what the bullets are for, you twit! Colonel: Okay. I'm gonna get your money for ya. But if you don't get the President of the United States on that phone, you know what's gonna happen to you? Mandrake: What? Colonel: You're gonna have to answer to the Coca-Cola company. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. --------------------------------------------------------------------------------Mandrake: Colonel... that Coca-Cola machine. I want you to shoot the lock off it. There may be some change in there. Colonel: That's private property. Mandrake: Colonel! Can you possibly imagine what is going to happen to you, your frame, outlook, way of life, and everything, when they learn that you have obstructed a telephone call to the President of the United States? Can you imagine? Shoot it off! Shoot! With a gun! That's what the bullets are for, you twit! Colonel: Okay. I'm gonna get your money for ya. But if you don't get the President of the United States on that phone, you know what's gonna happen to you? Mandrake: What? Colonel: You're gonna have to answer to the Coca-Cola company. [/i] Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Uuuu, vem kaj bom zdele Ziggy Stardust and the Spiders from Mars whatever this is.. dons mi tkole mal odstek pase... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Uuuu, vem kaj bom zdele Ziggy Stardust and the Spiders from Mars whatever this is.. dons mi tkole mal odstek pase.....tole sploh ni film... to je dokumentarc o koncertu od Bowieja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jst se pa odločam med Oldboy in City of god. Kdo gledu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.