Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

A pol morm še kamero nabavt? Ok, Piky, nej bo, sam se bova mal menjavale...

Grem jz zdej gledat.. have fun x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

ej! Ti si pa svojga najt. Sej maš Tristana.

:vragec: moj plazma skrin je! Ne vela! Morš delit! :vragec:

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
dons bo ob 21:50 (mensezdi) na pop tv (mensezdi) film Nevarna razmerja.

... ce niste vedel.. pa eni ga morda se niste gledal, je pa svetski film, priporocam! :palec:

sploh vse je dbest, se posebej pa bodo navduseni obozevalci (in seveda obozevalke) Johna Malkovicha. :palec:

(igrajo pa se fantasticna in tu se posebej dbest glen close, pa mlada uma thurman in celo mensezdi keanu reeves in seveda michelle pfeifer)

hotela gledati, začela, pa ne morem, ker fant hoče gledati nekaj na Kanalu A. pa sem se namulila in odšla. :xx!: :o|o: xrolleyesx najbolje je sam gledati TV.

Ej, ampak so pa res.. Po moje sem ga vsaj 5x že gledala, sam je tko hudo.. Tele face, ki jih Malkowich dela, mater je prasec, ampak ne moreš, da jih ne bi občudoval... vseh telih barabic.. pa Glenn Close.. Aaaaa!!!!!

maček tud gledal, ne morem verjet :) Pri men ležal in se umival.. in vmes kar pozabu se umivat, gledal v ekran not skoz zadnje pol ure, ko se je razpletalo..

loesje

Spet nazaj -

Kakšna jetra od filmov po TV! In to za novo leto! Kitajski cesar je bil že ene 18x. Da jih ni sram. Sama ameriška plastika in vse že stokrat prežvečeno. Se mi je pa včeraj dopadel Malena (tudi že viden) in pa danes je nekaj španskega na slo1 , ampak šele ob enih zjutraj! Še tisto, kar je ok, dajo pa na nenormalne ure! Satelit nam je pa crknil...

.. Po moje sem ga vsaj 5x že gledala, sam je tko hudo.. Tele face, ki jih Malkowich dela, mater je prasec, ampak ne moreš, da jih ne bi občudoval... vseh telih barabic.. pa Glenn Close.. Aaaaa!!!!!..
xyesx .. a ne no... ko sem ga tud že nevemekolkič gledala, pa sem vsakič sprot čist navdušena... x^x x8Dx :palec:

hotela gledati, začela, pa ne morem, ker fant hoče gledati nekaj na Kanalu A. pa sem se namulila in odšla. :xx!: :o|o: xrolleyesx najbolje je sam gledati TV.

:|||

Ej, ampak so pa res.. Po moje sem ga vsaj 5x že gledala, sam je tko hudo.. Tele face, ki jih Malkowich dela, mater je prasec, ampak ne moreš, da jih ne bi občudoval...

a ne, tist ko je siknil oni, je po mojem blo spontano, po mojem je par tehle vnesel, cist svojih, ne po scenariju strogo, sem dobila tak obcutek... hudo ja!! jaz sem ga tud ze vsaj 5x, pa se nisem mogla upret, da ga ne bi ponovno in se spet navdusevala! xsuperx

Kakšna jetra od filmov po TV! In to za novo leto! Kitajski cesar je bil že ene 18x. Da jih ni sram. Sama ameriška plastika in vse že stokrat prežvečeno. Se mi je pa včeraj dopadel Malena (tudi že viden) in pa danes je nekaj španskega na slo1 , ampak šele ob enih zjutraj! Še tisto, kar je ok, dajo pa na nenormalne ure! Satelit nam je pa crknil...

res beda, sem tud jaz klela!!!!

pa ce ze jajca, ko bi vsaj dal kake komedije dobre (no ok, je bil meaning of life na htv), za maleno pa sploh nisem vedla, je nisem cele gledala, ker se mi je zdel mroast, sam pol sem pa na kaki sredini not padla in mi je blo na koncu vsec.

xyesx .. a ne no... ko sem ga tud že nevemekolkič gledala, pa sem vsakič sprot čist navdušena... x^x x8Dx :palec:

a ne no! xokx x;)x

jaz pa imam najraje risanko Mulan. x:o)x x:o)x x:Dx

men pa Jakec iz dzungle pa Levji kralj, pa morska deklica, ker se v morju dogaja pa tko. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..ju3 je pa Trumanov show na Slo!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xokx hudo, tu sem sele prav res vidla, kaksen car je carey! x^x :palec:

..jaz tut, v ostalih filmih pretirava z grimasami... kle je pa :palec: :palec: :palec:

a si vidla kaxen chart je mel andy kaufmann??Nic cudnga da je tko sral...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...