Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 The Fog....sem gledala na imdb...po moje se nisem videla slabse ocenjenega filma Tako da me ne vidi. Baje sploh ni strasen, niti nic. Sem v teh dneh gledala dosti filmov, samo sem pri vseh zaspala Aja...ne...Satanov Klan... :xx!: :xx!: :xx!: A ti gledaš po oceni??? joj kwa boš dobrih filmov zamudila! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Pravzaprav se mi je zdela tista ocena na imdb se najbolj realna...pac glede na vse filme, ki sem jih gledala. V vikendu, mladini in podobno..na tisto se ne oziram, tukaj pa le glasuje vecje stevilo gledalcev.In ce pride do take majhne ocene...ne vem no In ce film po lestvici najslabsih pride pred Barb Wire, se mi ga resnicno ne da gledat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Mogoce ga bom...samo ne v kinu Je pa res, da ima Devil's rejects relativno dobro oceno, pa je tako nagravzen, da ni zame Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Devil's reject pa me še čaka za gledat.Kaj to je? sliš se kao neki zame :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Hmmm...to je v bistvu film, kjer se pobijajo in mucijo. Vsi so trceni, zato se mucijo se mal bolj. Razen necesa v bistvu ni nic paranormalnega, pac skupina ljudi, ki uzivajo v ubijanju in mucenju...satanovi pripadniki...hoce biti malo komicno, ampak je prevec nagravzno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Hmmm...to je v bistvu film, kjer se pobijajo in mucijo. Vsi so trceni, zato se mucijo se mal bolj. Razen necesa v bistvu ni nic paranormalnega, pac skupina ljudi, ki uzivajo v ubijanju in mucenju...satanovi pripadniki...hoce biti malo komicno, ampak je prevec nagravzno.Aja... "Satanov klan"?? neki kao v 70ih letih al neki tazga.... že ta leta me totalno odbijejo, eni hipiji pa kr neki... kakšnga ful masakra pa ne maram.... Še zdej mam more zarad Teksaškega pokola z motorko............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Mislm, da grem kr pianista zdej gledat...itak nč ne dogaja...se vidjamo. ful dobr film mene je zelo impresioniral kak igra tisto zadevo mmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ja Satanov klan. Ni na isti nacin kot Motorka....hm...mislim te ljudje so nori, en je klovn celo...prav tisto obnasanje noro...za v psihiatricno bolnico no...k kr neki plesejo, kr neki govorijo...tko vse ful zmesan v bistvu. Pa mucijo. Prtisnjeni. Mislim...ne vem...mogoce ga bos uzela na drugacen nacin kot jaz, meni je bil samo ogaben Nisem zmozna drugac nanj gledat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Barb Wire To ti je film ja haha :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ja Satanov klan. Ni na isti nacin kot Motorka....hm...mislim te ljudje so nori, en je klovn celo...prav tisto obnasanje noro...za v psihiatricno bolnico no...k kr neki plesejo, kr neki govorijo...tko vse ful zmesan v bistvu. Pa mucijo. Prtisnjeni. Mislim...ne vem...mogoce ga bos uzela na drugacen nacin kot jaz, meni je bil samo ogaben Nisem zmozna drugac nanj gledat...Ne, sej ga ne bom šla gledat, ker me ni niti mal pritegnil, ko sem brala za kaj se gre. Nism jz za take fore.... Vsaj en duhec mora bit v zgodbi, pa je film zame! :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Vcer je blo 21gramov. Pa sem zamudila :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Me je klical kolega, če grem z njim gledat filem 'Marinec' v kino ! Ne izgleda slab...sodeč po tem, kar sem si ogledal potem net-a: http://www.jarheadmovie.com/welcometothesuck.html Jutri poročam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Dons bom Motoristov dnevnik al pa Rekrut gledala...se morm še odločt, kerga. Včer sm pa Meglo v kinu gledala....Michelle, res novš prov nč zamudila, če novš gledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Me je klical kolega, če grem z njim gledat filem 'Marinec' v kino ! Ne izgleda slab...sodeč po tem, kar sem si ogledal potem net-a: http://www.jarheadmovie.com/welcometothesuck.html Jutri poročam ! Jaz bom šla tudi Jarhead-a gledat.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Gledal filem in morem povedat, da nisem gledal bolj glupega folma, kot je ta: Marinec ! :xx!: V glavnem kr neka zgodba o tipu, kjeri preživi v marincih, nato sanja o neki vojni v Iraku, kjer mu je tud uspelo pridet...sam kaj, ko v času vojskovanja v Iraku ni ustrelil en metek, razen tega, da je moral za kazen čistit wc-je...in kr neki...ma prav šagra od filma ! Bi pa ga porredlagal Seal-u, da si ga gre mal ogledat...morda mu bo dalo mal mislit, kar se tiče elementov v vojski, kaj jim oz. kako jim dogaja ! Stojim za tem kar sem že zdavnaj povedal ! Ameriška vojska in LLF so bolani ljudje, morilci in kriminalci ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Gledal filem in morem povedat, da nisem gledal bolj glupega folma, kot je ta: Marinec ! :xx!: V glavnem kr neka zgodba o tipu, kjeri preživi v marincih, nato sanja o neki vojni v Iraku, kjer mu je tud uspelo pridet...sam kaj, ko v času vojskovanja v Iraku ni ustrelil en metek, razen tega, da je moral za kazen čistit wc-je...in kr neki...ma prav šagra od filma ! Bi pa ga porredlagal Seal-u, da si ga gre mal ogledat...morda mu bo dalo mal mislit, kar se tiče elementov v vojski, kaj jim oz. kako jim dogaja ! Stojim za tem kar sem že zdavnaj povedal ! Ameriška vojska in LLF so bolani ljudje, morilci in kriminalci ! :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 vceraj gledala confessions of a dangerous mind..kr ql no sao nisn do konca prisla..so ble druge stvari bol zabaune okol..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Evo, dons me pa čaka Motoristov dnevnik...vas je kr velik rekl, da je dobr film, tko, da bo treba prevert. Rekrut je bil tud kr včeri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 sory ker se sem postam, sam tam (v dnenviku) se bo se bolj izgubilo kot tu, pa hocem to pac obelezit nenazadnje tud sebi. .. vceraj saltam programein padem na en film, ki sem pa CIST OKOL PADLA. nad!!! (Z Jimom careyem tud, ujela sem ga pa cist slucajno, v bistvu je bil kao v igri trumanov show, ki je bil na sporedu kasneje nekje drugje.....).postekala, zakaj ni bil nekak bolj znan, po mojem preprosto zaradi bedasto dolgega naslova: vecno sonce brezmadeznega uma so mensezdi prevedli. bedast. to mors dat: die hard! godfather! mission impossible!!! matrix! true romance. pa tak. ne pa da reces: a ves un film, ker ze? skratka, hudo, 6 zvezdic dam, cist me je impreisoniral VSE v tem filmu, vse vse.. igra obeh igralcev (se kate winslet, ki me je cist rpesenetla, da je sposobna take vloge).Mislim - hudo! cist nekaj psoebnega.me prav zanima, a so po njem delal al kako je blo, ker je pa TOLK DOBR not jim carey, mater je car, umetnik, cist poseben tip, pa se ceden je ful, pa sploh ne fura tega. Jack. pa najprej mi ni bil svec, se mi je zdel cist pretiran, v bistvu ne maram tega.. *nazornega* humorja, nekak (kombinacija dvojcek kozorog ne nujno v tem vrstnem redu, kot sta tud rowan atkinson in cleese, ki majo ful mimiko al se pa ful derejo ).skratka, cist navdusena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 U ja, jaz sem tudi Jima prav v Trumanovem showu zacela ful cenit. Res je svetoven film.Prej mi je sel na zivce...Ace Aventura, Maska, Liar Liar in Cable Guy naprimer ( ta film je bil podn od podna)...prevec se pači, preneumno je vse skupaj no S tem filmom pa sam Jaz sem se pa zadnjic, ko sem zamudila 21grams ( kar si zdaj spet snemam) spomnila na Benicia del Toro. Vse kar sem kdaj gledala od njega, mi je bilo hudo dobro. Zmagovalec je 100% Sin city. En tak film, k bi ga vsakemu priporocala. 1A film. Zdaj bo igral Che Guevara v filmu CHE. Komaj cakam. Neki je na tem tipu...ze od Traffica oz. The way of the gun dalje Aja pa v kinu sem zadnjic vidla reklamo za DaVincijevo sifro. Tom Hanks. Gledat bom sla ja.Me prav zanima, trailer je hud. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Ja, sammen Tom Hanks in una Amelie ful nista najbolš igralca za ti dve vlogi. Sophie bi morala bit Isabela Adjani, Langdon pa al Jackman al pa kak Liam Neesom... Tom Hanks ni sexi...čeprov so ga kr dobr porihtal, no...dolga čupa, pa mlaj zgleda, sam vseen... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Tom Hanks ni sexi... to pa res ni glih blazno. nisem gledala. Michelle, ja jaz tud Caryja 'postekala' v trumanu (tamle pa tolk nakladam da si spregledala mroda, da govorim o filmu: blabla brezmadezni um nekaj. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Ja, sammen Tom Hanks in una Amelie ful nista najbolš igralca za ti dve vlogi. Sophie4 bi morala bit Isabeča Adjani, Langdon pa Al Ajckman al pa kak Liam Neesom... Tom Hanks ni sexi...čeprov so ga kr dobr porihtal, no...dolga čupa, pa mlaj zgleda, sam vseen... :xx!:Ma ja, men tud Hanks ni glih naj ideja.. sam po drugi strani pa.. jaz ga čist preveč vidim iz unga filma o Forrestu Gumpu.. se bom pustila presenetit A si gledala Motoristov dnevnik? Kul?Jaz sem ga zanč po sekvencah, seckala, ko sem pisala za španščino.. Ma ja, kjut, tipčka sta fajn, sam knjiga je boljš.. Pa total razočaranje, ko je kao potovanje z motorjem, pa jima una škatla crkne po par 100 km Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 to pa res ni glih blazno. nisem gledala.Sej nis še mogla, k je bil sam trailer...film pride vn maja 2006 - Da Vincijeva šiifra...sej to pa poznaš, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 http://www.imdb.com/title/tt0338013/ tole ne?Tudi hudo ocenjen Ja men je pa Amlie Ce bo dobra v tem filmu po vseh njenih romanticnih, bomo pa videli. Jaz sem imela kar en "crush", ko sem gledala Amelie. Cist raznezena Ampak mene bolj moti to, da bodo film verjetno totalno predelali, da ne bi užalili čustev vernikov. Če je film po knjigi, naj bo po knjigi!! O bedno :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.