Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Sej nis še mogla, k je bil sam trailer...film pride vn maja 2006 - Da Vincijeva šiifra...sej to pa poznaš, ne?

aja TO!!! :eek:

a daj nehaj! ne nisem vedla, hecno ne...

a daj, to je pa res mal hecna izbira.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aaahahahahaaa

x:o)x

post tedna x:Xx

In kaj je tuki smešnga? Zakaj je pa pol milijonska naklada bla in ne vem kolk ponatisov? Da knjige v kleti stojijo in se prašijo? Ne bit pametn, če se ti ne sanja. :o|o:

aja TO!!! :eek:

a daj nehaj! ne nisem vedla, hecno ne...

a daj, to je pa res mal hecna izbira.

Ja, no...a ni Tom že tko mal, za odpis...mislm, sej lohk bl take inšpektorje igra, sam za enga sexi profesorja mi pa res ne potegne.....tolk hudo boljših tipov bi lahko dal...recimo že Cage bi bil 100x boljši od njega...sam pol bi se pa Pika nenormalno slinla ob ogledu. x:px :yumy: :inocent:

sej lohk bl take inšpektorje igra, sam za enga sexi profesorja mi pa res ne potegne.....tolk hudo boljših tipov bi lahko dal...recimo že Cage bi bil 100x boljši od njega...

Roko na srce, sexy profesorja bi moral igrati Jude Law :inocent: Tko pac je x:o)x

Pa Matthew McConaughey bi se nekako sel....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ne ne veste kdo bi moral bit...

kaksen ralph fiennes... xyesx x;)x

ko je razumski, a hkrati nekak 'obljublja' intuicijo, dost zivcen, zagnan, a tud sexy. xDDx

al pa seveda Johny depp, bi ze takoj se filmu dodal en pridih posebnega, pa umetniskega mroda celo, tko so sli pa na kao ziherastvo neko...

face ki so prijazne. tople. ki jim kao zaupamo. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Te k se trenutno spomnim: Matrix [kaj si kej mislte o tem? - polno prispodob...], Lord of the rings, Cold mountain, The last samurai, Kekec, Man on fire, Starwars, The human stain, Scary movie... itd

South park - parodija na vse živo - res zakon, Stargate

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Te k se trenutno spomnim: Matrix [kaj si kej mislte o tem? - polno prispodob...], Lord of the rings, Cold mountain, The last samurai, Kekec, Man on fire, Starwars, The human stain, Scary movie... itd

South park - parodija na vse živo - res zakon, Stargate

O Matrici smo ziher ze govorili. Prvi del je definitivno super, izviren, nekaj novega, ti da misliti. II in III pa ne vem...spreminjam mnenje :o|o: V tem filmu so cisto ujeli z glavnim igralcem. O samem filmu se da pa na doooolgo razpravljat.

Cold mountain je :palec: xyesx Pa nisem pristranska zaradi igralske zasedbe ( N.Kidman, J.Law ( pa smo tam x:o)x ), Zellweger, D. Sutherland :palec: :2src: , N. Portman itd), ampak je res fajn :palec:

Edino kar mi tu resnicno ne "potegne" je pa Scary movie.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Še vedno ni ratal Motoristvo dnevnik pogledat. :o|o: Bom res dons, k ga morm itak vrnt pol v knjižnjico.

Bl, k gruntam, bl mi je Liam Neesom ta prav za Langdona, pa rečte kar hočte, bejbe. x^x x:Dx Kr zamislte si ga...mmmmmm...tak visok, pa mal otožn, pa worngi nos.... x:px a sm prtegnena, a? x:Dx

Jst si bom kr svojo verzijo posnela. x;)x x:o)x

Je kdo gledal Strti cvetovi? :inocent:

...ne, ampak imam namen it gledat....bi znalo bit po mojem okusu :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...no poročaj potem x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sam zakva greš pa pol sploh gledat??? x?x

afriški pregovor

V tem trenutku bi mi ful pasal gledat: Ali x^x x:o)x

jest sm ga gledal na tv, ko so bili poleti v Kulmu. Sploh ni zgledal kaj dost zdelan od Parkinsa, prav dobro se je držal x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...