Michelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Shindlerjev seznam je zdajle drugac. Sam jaz ga ne morem, pretezko je za to pocutje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 na katerem programu pa Michelle? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 HRT2 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jest sm ga gledal na tv, ko so bili poleti v Kulmu. Sploh ni zgledal kaj dost zdelan od Parkinsa, prav dobro se je držal Saj jaz sem ga gledal v Kinu in na TV-ju...! Poenta je v tem, da ta človek mi je legenda, kar se tiče vseh boxarjev v našem tisočletju !Saj ima Sonce v Kozorogu in celo Luno v Vodnarju, kot jaz ! Saj v večini sva si ful podobna...misliva skoraj enako ! Skratka ne jebeva sistema ! Gledal pa bi ga zato, ker se vidim v njem...pa njegova zgodba mi je všeč...mislim, da imam podobno življensko pot !Razen Parkinsove bolezni...sva gledala z astrologom njegov chart...to mu je bilo usojeno, jo je moral dobit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 @Mana & @allStrti cvetovi... Hmm... ne vem kaj bi rekla... tok sm bla happy ker je bilo toliko vsega povezano z USA... je pa nekakšna komična drama... na trenutke te napsihira... se zamisliš o tem, kdaj je čas, da se zresniš, ustališ, imaš družino... Konec je pa mal čuden...Ampak nisem razočarana nad filmom, mi je bil všeč. Sicer ni bil moj žanr, ampak OK. Več ti pa ne bom izdala... Priporočam ogled. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Strti cvetovi... Jaz sem ga tud nedavno gledala (samo ne v kinu, kar doma ). Je bil zanimiv ja, minimalističen... lepa pokrajina...konec je pa res dvoumen, po moje so hotel to, da potem še razmišljaš Je pa sigurno fajn, da imaš otroke in to vsaj dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 O Matrici smo ziher ze govorili. Prvi del je definitivno super, izviren, nekaj novega, ti da misliti. II in III pa ne vem...spreminjam mnenje V tem filmu so cisto ujeli z glavnim igralcem. O samem filmu se da pa na doooolgo razpravljat.Cold mountain je Pa nisem pristranska zaradi igralske zasedbe ( N.Kidman, J.Law ( pa smo tam ), Zellweger, D. Sutherland , N. Portman itd), ampak je res fajn Edino kar mi tu resnicno ne "potegne" je pa Scary movie.Kje pa? (ste govorli o Matrici?) Scary movie je pa je zakon - tk mal na easy, za sprostitev P.S. pozabu sm še Before sunset, 7 years in Tibet, Big fish, The Manchurian Candidate Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 aja, ko smo ravn pri Matrici, a je kdo gledou parodijo na to z naslovom Kunf fu Hustle ( Gong fu) ...za crknit smešna zadeva drugače pa edin film, ki ga pričakujem in želim gledat, je Ice age 2 , ko pride šele aprila, ampak mislim, da se bo splačalo počakat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 hehehe a je gledu kdo catwoman? Moja ocena tega filma je bla po ogledu-tipičen, narjen po hollywoodskem vzorcu film... ampak sm si ga pa prov rada ogledala, po moje je biu tak dan pa sm rabla en tak na izi film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...ker film je dons ob 8h na SLO1???..prejsnjo sredo je bil en zelo dober!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 ker pa je bil? dons je en ki ga ne poznam: poletni oblaki (sp.), v vikendu so mu dal 3 zvezdice, pa nekak tko priblizno se kar strinjam, ponavad. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 O, dbest, kok dobr, da si spomnil! Nubes de verano, Poletni oblaki, španski.. Ga še nisem gledala, sam se spomnim, da mi je že ene par folka rekl, da je luštkan... we'll try... *** hihi, si me prehitela, Marsa Ma ja, jaz ga bom že zarad jezika, pa itak so mi všeč teli španski, znajo ful odštekan film naredit.. (no, ok, zmeraj jim ne uspe..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Medtem ko Before sunset A si gledal tudi Before sunrise??Sm ja, ampak sm šele kasnej zvedu zanj - čeprav je to 1. del. Mi ni bil všeč.. preveč idealiziran vse skupej. Medtem ko je pa Before sunset res fantastičen.. Najbolj je tist, k sta bla v avtu. http://www.imdb.com, to poznate? Fajn zadeva, opisi in ocene praktično VSEH filmov. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 zato pa si ti Aliana bolj poznavalsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ker pa je bil?The Cider House Rules (ful dobra igra Michaela Caine-a!! )*****...kar se pa Spancev tice... Almodovar je car, kle ni dileme... se mi pa zdi, da ostali reziserji sploh nimajo nic svojga, vsi sam Pedra kopirajo... ne vem no... mehiski film zadnje cajte pa res dober postaja, to pa je za priznat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 aha tahxn nisem gledala. men pa niso vsec spanski filmi, niti almodovar kaj zlo, prej ne kot ja, sem bla precej razocarana, ko se je taksno zganjalo. (sorchy alianca, ker vem da shizis :|||). no recimo da sta me sam ene dva res navdusila (sam se ne spomnim kera, kaj starejsega je blo morda tud) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 OK, ampak jaz vseen crkavam tlele dialogi in situacije.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 ja valjda, jaz nisem not padla, mi je tud prezgodaj, pa ne da se mi tam sedet..aja in itak je mitja prresaltal zdajle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ma čist kjut filmček.. pa dialekti so bli kul, ker je blo tole morje očitno nekje v kataloniji in so katalonščino govoril domačini (ja, glih opazl ste ).. Sem na začetku mislila mal podnapise prelimat, pa sem pol se premislila, ker pol ne bi štekala..ene par luštnih for je blo not..Pa tko, življenjsko.. bejba ful dobr rekla, ko je tip bil ves besen, da ga je prevarala; prej si mi zaupal, zato ker si se tko odločil, zdaj mi pa kar naenkrat ne zaupaš več, zato ker si se tko odloču..Sam konc je bil pa krneky... men pa niso vsec spanski filmi, niti almodovar kaj zlo, prej ne kot ja, sem bla precej razocarana, ko se je taksno zganjalo. (sorchy alianca, ker vem da shizis :|||).Ja, ja, se mi zmer opravičiš, ko kej čez špance Sej kul, jaz shizim, ti pač ne, na kej pa tud skup shizva, kaj bi lepšga Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 v petek je na popu čudoviti um ob 23.10. men je biu prov fajn kr govori o enmu ful matematičnemu geniju, ki ma shizofrenijo, pa še russel crowe igra (gladiator) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Grem gledat Cmok cmok, bang bang... iiiiiii Robert Downey Jr. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 v petek je na popu čudoviti um ob 23.10. men je biu prov fajn kr govori o enmu ful matematičnemu geniju, ki ma shizofrenijo, pa še russel crowe igra (gladiator) Ma ja. Dober film. Tezek, ampak dobr.Se celo Russla sem prebavila, ker mi je drugače eden izmed najbolj antipatičnih igralcev na svetu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Se celo Russla sem prebavila, ker mi je drugače eden izmed najbolj antipatičnih igralcev na svetu.a res al kaj? men je bil pa tok dober v Gladiatorju pa Cinderella man... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 saj res, men tud ze zarad njega film ni potegnil, pa se nekak... praviloma (no, ja, 'pravilo' zdaj.. :||, ampak pac) ne maram gledat prevec resnicnih teh zadev... ker pac.. ne pusca moznosti moji domisljiji. najbrz, ugotavljam pac. ampak me je pritegnil, tud mene, in mu dam (R.C.) za igro 10 al pa clo 11 zvezdic, nadmega!!!!!! presenecenje!!!!! :palec:pa tud, narejen kako je film.. no saj pravim, me je kar ptritegnil.... sam zarad njega se vseen ne bi sla filma gledat.... odvisno ker reziser bi ga zarad kerga razloga ponucal... ce bi ga zarad kao imidza pa to, gladiator scena, je dolgcajt.. tole je pa fajn, da dajo moznost igralcem, da se izrazijo,joj kok je kul tarantino, ko je dal second chance travolti"pa ne usmiljenke varianta... pac pa ga je VIDEL tko in imel jajca pa to.. tko da, obozujem gledat DOBRO igro.torej, ne (nujno) lepih fac...ceprav, men je razlicno lepo, ne tko kot *vsem*, morda* Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 men je pa glih zato car kr je cist not padu u lik shizofrenika. u gladiatorju je biu pa tko brez napak in prav vodnarsko vzvišen, pa mislim da sm mela glih pms ko sm v kinu gledla in sm se tok cmerla ko da bi mi kdo mačka pofuru zato mi je tut bill murray dober kr je še vedn neki skrivnostnega pa mal vzvišenga pa mal ignorantskega pa mal zdolgočasenga v njem v hihi tarantino je pa itak car. kill bill-nor film (pomoje je tip skos zadet) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.