Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...v cudiviti um bi mogu igrat de Niro, ne pa Crowe... de Niro je rojen za to vlogo, on je ze naravno psihic... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 tarantino je pa itak car. kill bill-nor film Njega sem tudi ze prehvalila, pa ga lahko zmeraj znova. Tarantino je zakon! Je tudi reziral eno minutko al koliko v filmu Sin City Ce slisim, da ima kaj novega, moram gledat Mam rada take posebneze.Podobno je z Lynchem, ki ga ne razumem, ampak vseeno moram gledat... Aja...en nov film...Mysti predvsem...mogoce si ze slisala/vidla trailer http://www.aeonflux.com/SF jasno, pa Charlize igra ( huda, huda igralka). Porocam, kaksn je! Me pa zelo zanima!A si ze gledala slucajno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...v cudiviti um bi mogu igrat de Niro, ne pa Crowe... de Niro je rojen za to vlogo, on je ze naravno psihic... de Niro je zakon, vse stranski igralec, karakter,pozitivc,negativc,mafijaš... se vid, da je južnak drugač pa čudoviti um full dobr film jutri ob 23h na POP tv, pa Crowe, zelo dobr igra oz. je odigral, vsa čast lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ooo tapravi psihič je pa kevin spacey. me je kr strah ko ga vidim... kapo dol mislim da so kr tapravga najdl za čudoviti um... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Cmok cmok, bang bang... ja no... me ni kej preveč impresioniral prow noben od glavnih igralcev... pa tud zgodba je .... no ja.... Zdej je pa že čas da grem gledat Jim Carreya v Norčijah z Dickom in Jane! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 dons ob 23.10 na slo 2 božje mesto Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Pogledala končno tale Labyrinth z Davidom Bowiejem.. Kul, kjut OK, ni nekih strašnih spešl efektov, sam je tud film 20 let star že.. Men bil všeč Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Slišala, videla trailer pa me ni ne vem kolk pritegnil. je pa Charlize res dobra bejba. Dej, poročaj, kakšen se ti je zdel film. Morda se bom premislila. Zaspali sva po prvih 10 minutah. Ne, ker bi bilo dolgočasno, ampak zmatrani bili Baje bo imel 50 cent en film ( al je ze ) Spet obupna ocena na imdb, ampak bom upostevala tinol in se ne bom pustila prestrašiti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 U ta film sem pa gledala že kar nekaj časa nazaj! Kingsley je tudi eden zelo zanimiv igralec! Jaz sem pa včeraj gledala nek film, triler na popu z Richardom Gereom - The Mothman prophecies.Srednje. Tako, da ti gre že na živce, ker je vse tako "zblojen" (vendar ne na David Lynch zblojen), ampak si rečeš, če že gledam, moram videti konec. In potem si nad koncem kar malce razočaran Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 U ta film sem pa gledala že kar nekaj časa nazaj! Kingsley je tudi eden zelo zanimiv igralec! Jaz sem pa včeraj gledala nek film, triler na popu z Richardom Gereom - The Mothman prophecies.Srednje. Tako, da ti gre že na živce, ker je vse tako "zblojen" (vendar ne na David Lynch zblojen), ampak si rečeš, če že gledam, moram videti konec. In potem si nad koncem kar malce razočaran js tud to gledu.. no ja.. začetek mi je bil še zanimiv , pol tm enkrat k se je pa začel zgovarjat s tistim tičem, pol pa ne več audi a8 od richarda je pa dobro pel notr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Včeraj sem gledal v Kinu Prenašalec 2 ! Enke nisem še gledal...baje, da je boljši...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 gledala broken flowers. dober film Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 danes na slo2 ob 21.00 kifeljci-smešen fiilm (imho) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ne ne ne, danes je ED TV al neki tazga ob osmih na POP TVMatthew McConaughey :yumy: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Filmi, ki jih nameravam it gledat v bližnji prihodnosti: 1. Gejša2. Otrok (fr. film)3. Gora Brokeback4. Casanova5. Siriana Can`t wait! Si pa želim, da bi kmalu spet prišel kakšen ornk ZF film v kino spet.... je več al manj vse dolgčas po zadnji Vojni zvezd... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Mirovnik HTV2 zdele Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Mirovnik HTV2 zdele Zarad takih filmov se pol spomnim zakaj sploh študiram, to kar študiram .... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Končno pogledal Cinderella Man.........Vreji. Me zanima, če naš fajter gledau kako srce mora met pravi borec? Pa Hitch al Hich al tko nekak, z Will Smithom.........da mal vidim kak se dans šarmira .....no, to naš fajter ziher gledau.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Se strinjam glede Cinderella man filma... Za igro in zgodbo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Men tut super truper film ... že dolg nisem tko jokala... totalno romatiš ... tazga dedca hočem... no vsaj tega igralca - Russell Crowa ... jst ga tut hočeeeem!!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jst ga tut hočeeeem!!! men je bil pa v Gladiatorju boljši! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Babe... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Babe... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 men je bil pa v Gladiatorju boljši! jah tam se ga tut ne bi branla , da o čudovitm umu ne govorim, spljoh. se mi pa zdi da je posneu en film s ščurki-ko je bil še mlajši.ampak še ni imel tistega šarma kot ga ma danes... nimam kej komentirat - si mu vse povedala, hehe Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 pogledala meglo.....pa mi ni blo neki no.......kr bluzjo čez cel film, nč konkretnega.......mal razočarana čakam na saw 2........zna bit hud, vsaj enka je bla dbest pa reality show tud gledala.....grozljivo, k jih u eno bajto zaprejo pa tist k preživi je zmagovalec......u bistvu se morjo med seb pobit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.