Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx ne nima veze......čist neki druzga.....pa ni kr eno klanje, tak, na psiho ti mal udari, ker je vse tok dobro in prefinjeno spelano.....un tip je res psiho :O:

reality je pa hud ja :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Mene pa ful zanima München. Že to, da je Spilbergov vzbudi v meni firbec x;)x

Kmalu pa pridejo v kino filmi, ki jih res želim videt:

- Pride & Prejudice ( po Jane Austin )

- Brokeback Mountain ( pobira nagrade tudi x:)x )

- Usodna prevara ( Derailed ) - Clive Owen. D best

- Good Night, And Good Luck ( režija Clooney - že zarad firbca xDDx )

Končno mal zanimivga zame

x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mene pa ful zanima München. Že to, da je Spilbergov vzbudi v meni firbec x;)x

Kmalu pa pridejo v kino filmi, ki jih res želim videt:

- Pride & Prejudice ( po Jane Austin )

- Brokeback Mountain ( pobira nagrade tudi x:)x )

- Usodna prevara ( Derailed ) - Clive Owen. D best

- Good Night, And Good Luck ( režija Clooney - že zarad firbca xDDx )

Končno mal zanimivga zame

x;)x

Kater igralec pa je D best? Zanj še nikdar nisem slišal :inocent: x:Ix x:Dx x:o)x

Sam pa čakam edino le Ice age 2 x:px :palec: x8Dx

Čeprav se tud München lepo sliši :palec: iz moje profesije xsrcx

Mi je bil pa v mladih letih Schindlerjev seznam tako grozen, da ga nisem bil sposoben pogledat do konca :O: :C:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Clive Owen? še nikoli slišal? x:o)x

Munchen ne grem gledat. Iz principa. Malo me že moti tole židovsko vprašanje pa nisem rasist, ampak me moti stalno pogrevanje, medtem ko oni danes tudi nimajo najbolj dobre politike do drugih. Ampak to je čist nekaj drugega.

Ice Age 2 tudi jst čakam, ja. :palec:

Ne, za D Best-a nisem še nikoli slišal x:Ix x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Men se pa v bistvu to ne zdi smešno :ermm: x:o)x

Kar se pa židovskih filmov tiče. Nekje sem slišala: " Še naprej moramo delati take film, da bodo vse generacije vidle, da se bodo spominjali in se take stvari ne bodo več ponovile. " In se strinjam s tem. Po tem, kar sem jaz vidla v koncentracijskem taborišču, nimam nič proti takim filmov.

Res je pa tudi, da se na svetu dogajajo krute stvari še danes in da bi moralo biti več filmov na to tematiko.

Recimo, če samo imenim film Hotel Rwanda . Je kdo gledal? Naprimer jaz se v šoli o tem nikoli nisem učila ( nismo prišli do tega ), zato mi situacija ni bila znana. Tudi po svetu ni tako odmevala kot bi mogla ( kot kakšn ameriški WTC), pa je bilo tu zelo, zelo kruto in hudo ( če ne še bolj ).

Po tem, kar sem jaz vidla v koncentracijskem taborišču, nimam nič proti takim filmov.

Matr :eek: pol pa dobr zgledaš za tok "staro" beybo! x:Dx x;)x

Res je pa tudi, da se na svetu dogajajo krute stvari še danes in da bi moralo biti več filmov na to tematiko.

Recimo, če samo imenim film Hotel Rwanda . Je kdo gledal? Naprimer jaz se v šoli o tem nikoli nisem učila ( nismo prišli do tega ), zato mi situacija ni bila znana. Tudi po svetu ni tako odmevala kot bi mogla ( kot kakšn ameriški WTC), pa je bilo tu zelo, zelo kruto in hudo ( če ne še bolj ).

Hotel Rwanda, dobr muvi :palec: x^x heh, sej se krnaprej prikrivajo taki pokoli, za kolk jih noumo nkol zvedl... :xx!: xrolleyesx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:Dx

Letos sem bila pozimi v auswitchu. Pa tisti muzeji, pa "spalnice", skupinski wc, plinske celice, vsi postrizeni lasje, mucilne naprave...te "vrže na rit". Fejst. Zato pravim :o|o: Sej najbrz sem zato pristranska.

Dobro zgledam pa tudi za moja leta x:px x:)x xegox xegox x:o)x

Ja ful dober muvi. Jaz sem kar nekaj časa se v tišini sedela. Se splača videt.

Auswitch te vrže :sori: js sm vidu tud Dahau :xx!: Grozn, kok so lohk ludje kruti, ne morš vrjet! :C:

Vem to, vem d dobr zgledaš, sej veš, dobr glas seže u deseto vas x:px in do mesta x;)x x:Xx

Mene je impresioniru Pianist :palec: sn ga trikrat gledu! x^x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Včeraj šla gledat Müenchen... Ja kaj naj rečem.... :o|o: res sm hotela sama sebe kr ustrelit.... :xx!: ja, sej je po resničnih dogodkih pa vse, pa so teroristi, pa vse (ker meni je taka tematika drugač všeč), ampak tole... tole je blo pa mučenje zame.... In to skor 3 ure!!!!!!!!!!!!!!!!!

Not for me!!!! :xx!:

Scio mi nihil scire

Spielberg dela sljuzasto osladne h-woodske konce... Vsaj pri zadnjih parih filmih mi je bilo žal, da nisem 5 minut pred koncem ugasnila... :o|o:

Drugače pa pogledala zdajle polovico Almodovarjevega Matadorja..

In povezala mal njegovo ustvarjanje s tistim, kar sem se zdajle učila 14 dni..

In šla brskat po internetu in prebrala en kup člankov..

In malo bolj dojela tegale tipa.. zakaj tako, v čem je fora.. Kul :palec:

Bomo pogledali tale film na filmskem večeru (Piky, joining? :inocent: ) in ga bom takrat do konca, da me še malo firbec matra x:px x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vem to, vem d dobr zgledaš, sej veš, dobr glas seže u deseto vas x:px in do mesta x;)x x:Xx

x:o)x sure x;)x

Jaz bi pa kakšno fajn komedijo. Zdajle na pamet ne vem niti ene, kdo predlaga?

Mal razvedrila, v bistvu skos sam težaške filme gledam.

A sm že prijavila 25th hour? Sean Penn, čist adio pamet dober v tem filmu :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Gledala ponoči na hrt 1 film "The Theory of Flight" (ne vem kaj bi bil slovenski prevod: Teorija letenja...Teorija o letenju?). Po naslovu ni obetal nekaj..sem mislila samo nekaj, da čas mine, ko ne morem spati, pa je bil zelo zanimiv film.

Neki moški dobi kazen družbenokoristno delo in tako spozna 25 letno Jane, ki je na vozičku zaradi bolezni in bo v kratkem umrla. Spoprijateljita se in ona mu zaupa da je devica, da bi pred smrtjo rada izgubila nedolžnost. Potem se vse vrti okoli tega kako bi ji našla nekoga za.. in tak naprej..

V glavnem, moja ocena filma: :palec:

Gledal "Gacy"...serial killer......baje je možno, da je tip pobil 2000 moških........za 34 vedo ziher......ne morš verjet, pa tak očitn je bil........ pa gay, ki sovraži gaye. x;)x Sam sicer tud žrtev fotrovega poniževanja in nasilja. Mah, svašta.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Gledal "Gacy"...serial killer......baje je možno, da je tip pobil 2000 moških........za 34 vedo ziher......ne morš verjet, pa tak očitn je bil........ pa gay, ki sovraži gaye. x;)x Sam sicer tud žrtev fotrovega poniževanja in nasilja. Mah, svašta.....

grozno... :eek:

ajdek

ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. :)

Dons sem gledala film Predsednikova hči, lušten, pa še malo pocukran.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...