Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Čist po naključju gledala Munich.. ni bil v planu.. Ma ne vem, ok, sej mi je jasno kaj je avtor hotel pokazat in povedat, sam po pravici - se me ni kej zlo dotaknil...

Povprečno..

A je kdo gledal Strte cvetove? To je bilo najprej v planu, pa nameravam enkrat ta teden še pogledat it...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

A je kdo gledal Strte cvetove? To je bilo najprej v planu, pa nameravam enkrat ta teden še pogledat it...

...gledal ze lani na LIFFe-u... kul film... ceprav je Jarmusch tut se precej boljse filme snemal(A night on the earth, etc.)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sla sem gledat Pride & Prejudice ( Privzetnost in pristranskost ).

Zelo luškan film, dovolj humorja, vsec mi je bil izbor igralcev- Keira Knightley je prav simpatično pasala notri. Baje je za ta film za Oskarja nominirana x;)x Skratka lušno.

Nekako mi ne potegne reklama od Gejše :sori:

Torej, zaenkrat me čaka samo še Good night and good luck :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ej, jst včer gledala Gejšo....zelo zanimivo. :palec: Vredno ogleda, res. x:)x

Jst tud gledala, ja. Mi je bla še kr, sama vsebina meni ni bila tako pomembna, ampak bolj kako bodo prikazali vse skupaj, pa japonska kultura...

Jutri grem pa gledat Walk the line..........upam, da bo cool - zgleda že.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Še malo pa bo začel na TV eden dobrih filmov 'The Patriot' (Mel Gibson) ! :palec: Kaj, ko sem ga že trikrat gledal :o|o:

:cry: Kake emocije x:Dx x:Dx x:Dx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pika pikica x:Dx ne boš verjela, zadnjič sem se tko dobro napokala s tisto ajdovo kašico in jurčki da sem cel film prespala :inocent: x:Ix MEANING 2 URI FILMA...KOMA...PRESPALA x:px sva šla gledat pa Privzetnost in pristranost pa ne vem, a je dobr da sem zaspala al slabo - samo če sodim po Michellinih besedah mi je lahko kvečjem žal :sori:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Še malo pa bo začel na TV eden dobrih filmov 'The Patriot' (Mel Gibson) ! :palec: Kaj, ko sem ga že trikrat gledal :o|o:

:cry: Kake emocije x:Dx x:Dx x:Dx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

v ponedeljek šla gledat gejšo, danes pa goro brokeback.

oba filma sta vredna ogleda, ju priporočam!

pa zakaj vsi nekoga, ki je prišel sam v kino, tako čudno gledajo?

mislim...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona
ta vikend sem si ogledala Jamo (Cave), z bratom pa sva gledala 4 zadnje dele 1. serije Izgubljenega otoka (Lost) in 12 delov 2. serije. :palec: :palec: :palec: ne morem se učakati, da vidim še preostale dele, ker sem čisto padla not. :2src:

mah, te gledam ze velikokrat tukaj... sm navajen ze.. x:Dx men bolj zanima scena, kitajska itn... kultura

khm......khm......Japonska?

Čist v redu filmček drugače, tko za čas zabit - se ga kar gleda.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...