Aliana 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Čist po naključju gledala Munich.. ni bil v planu.. Ma ne vem, ok, sej mi je jasno kaj je avtor hotel pokazat in povedat, sam po pravici - se me ni kej zlo dotaknil...Povprečno..A je kdo gledal Strte cvetove? To je bilo najprej v planu, pa nameravam enkrat ta teden še pogledat it... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 A je kdo gledal Strte cvetove? To je bilo najprej v planu, pa nameravam enkrat ta teden še pogledat it......gledal ze lani na LIFFe-u... kul film... ceprav je Jarmusch tut se precej boljse filme snemal(A night on the earth, etc.) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ma zaj***ni več v kinu, včer bil očitno zadnjič Eh ja.. bomo pač iz neta posnel.. enkrat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Evo, dala v dvd hišo letečih bodal...pa da vidimo..zvečer se gre itak vun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Sla sem gledat Pride & Prejudice ( Privzetnost in pristranskost ).Zelo luškan film, dovolj humorja, vsec mi je bil izbor igralcev- Keira Knightley je prav simpatično pasala notri. Baje je za ta film za Oskarja nominirana Skratka lušno. Nekako mi ne potegne reklama od Gejše Torej, zaenkrat me čaka samo še Good night and good luck Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ej, jst včer gledala Gejšo....zelo zanimivo. Vredno ogleda, res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ej, jst včer gledala Gejšo....zelo zanimivo. Vredno ogleda, res. Jst tud gledala, ja. Mi je bla še kr, sama vsebina meni ni bila tako pomembna, ampak bolj kako bodo prikazali vse skupaj, pa japonska kultura... Jutri grem pa gledat Walk the line..........upam, da bo cool - zgleda že. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Še malo pa bo začel na TV eden dobrih filmov 'The Patriot' (Mel Gibson) ! Kaj, ko sem ga že trikrat gledal Kake emocije Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Jutri grem pa gledat Walk the line..........upam, da bo cool - zgleda že. Všeč!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Pika pikica ne boš verjela, zadnjič sem se tko dobro napokala s tisto ajdovo kašico in jurčki da sem cel film prespala MEANING 2 URI FILMA...KOMA...PRESPALA sva šla gledat pa Privzetnost in pristranost pa ne vem, a je dobr da sem zaspala al slabo - samo če sodim po Michellinih besedah mi je lahko kvečjem žal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Še malo pa bo začel na TV eden dobrih filmov 'The Patriot' (Mel Gibson) ! Kaj, ko sem ga že trikrat gledal Kake emocije Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 v ponedeljek šla gledat gejšo, danes pa goro brokeback.oba filma sta vredna ogleda, ju priporočam! pa zakaj vsi nekoga, ki je prišel sam v kino, tako čudno gledajo?mislim... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 grem danes gledat casanovo, upam, da bo vreden ogleda. ena kinomanka sem ratala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Upam, da ja. Me fascinirajo Benetke in ta njihova zgodovina maskiranja, dve stoletji- se mi zdi da od 14.-16st. so lahko bili maskirani vse leto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 ta vikend sem si ogledala Jamo (Cave), z bratom pa sva gledala 4 zadnje dele 1. serije Izgubljenega otoka (Lost) in 12 delov 2. serije. ne morem se učakati, da vidim še preostale dele, ker sem čisto padla not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 GEISHA je menda kulska!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 GEISHA je menda kulska!? Ima dober potencial, to je res. Ampak je ameriški film. Pričakuj klišeje in plitkost na nekaterih mestih v filmu Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 mah, te gledam ze velikokrat tukaj... sm navajen ze.. men bolj zanima scena, kitajska itn... kultura Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 No, tudi mene je to zanimalo pred ogledom filma. V redu film, ampak boš razočaran. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ok, ce ti tko pravs... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 No no... Kr pejt gledat Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 prou! mogoce um pa res su... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Priden Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 mah, te gledam ze velikokrat tukaj... sm navajen ze.. men bolj zanima scena, kitajska itn... kultura khm......khm......Japonska? Čist v redu filmček drugače, tko za čas zabit - se ga kar gleda. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.