Andromeda 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 jst sm pa gledla hotel ruwanda. mi je še zdej slabo. pomoje se i bo še 3 dni sanjal o njem :xx!: Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ja zakaj pa gledaš potem filme s takšno vsebino , razen če nisi vedla za kaj se gre, kar pa dvomim. Jaz imam pa rada vse zvrsti filmov, kdaj mi pašejo srhljivke, kdaj komedije, kdaj zgodovinski, kdaj globoko filozofski, tako čist odvisno od razpoloženja... Sedaj imam na programu vse nominirane za oskarja... seveda udobno doma. Pedro Almodovar: Hable con ella...Govori z njo...Talk to her... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Šele včeraj sem gledala Million dollar baby. Zelo mi je bil všeč, Clint je res car! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Hable con ella fajn, pa Million dollar baby tud ... včeraj začela gledat Popotovanje cesarskega pingivna in zaspala zraven že po prvih 10 minutah ... tko nekak kot pri Nomadih neba... ful lepi prizori, krasna fotografija in vse, sam jaz pa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 tim burton's BIG Fish krasen film! življenje kot pravljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Zdej je čas, ko so v kinu filmi pisani meni na kožo, kar bom definitivno izkoristila... se spomnim kaka suša je bla ko je bil en naval grozljivk, ki jih res ne morem :xx!: Zato si bom sigurno ogledala: - Hoja po robu, Johnnya Casha - Gora Brokeback Heath Ledger... mljask Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ..je kdo ze gledal Hostel??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ..je kdo ze gledal Hostel???krvavi hostel misliš? to jaz grem 100 % gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ..jaz tut, da vidmo kaj je Tarantino toX uspicu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 a kaj veš, kdaj pride v kino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ..v kino pride 2. marca... sem pa lihkar prebral, da Tarantino sploh ni mel cist nic pr tem filmu... samo reku je, da je dober... in zdaj film kar oglasujejo kokr bi bil "njegov"... mislim ni lih fair... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 heheh, te stvari mene ne zanimajo tok kot sam film. za režiserje ipd. se pač nikoli nisem zanimala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Siriana mora bit dost zanimiv film, oceno v Novicah je dobil 5! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 gledam raj vojno zvezd Zakon Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ravnokar iz kina.. Casanova. Prav luštkan filmček Sam ne vem od kje jim žanr erotično romantični in neki.. OK, vse res, sam ne vem kje so kej erotičnega najdl not, no Ampak res, sem se nasmejala. Prav fajn štosi so not.. tko ene 7,5 od 10... Pa zakaj tale Heath men ne potegne Mislim, saj je čist simpatičen, amapk mi ni pa nekaj oh in ah.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Najboljši film je pa Cruel Intentions. Prvi del. Seksi. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Najboljši film je pa Cruel Intentions. Prvi del. Seksi.A je to ta, ki je v bistvu teen različica Dangerous Liaisons? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Včeraj sva si pogledala Brokeback Mountain nečesa je sicer manjkalo vmes ampak sicer dobra vsebina, dobro zasnovan začetek in izpeljan konec Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Dons ja na A kanalu film Šakal, ki je v originalni verziji (iz 1972) fantastičen, današnja verzija (z B. Willisom) je pa dobra. Me pa zanima, a se še kermu Naša mala klinika ne zdi niti najmanj duhovita, al je z mano kj narobe?Pa a grejo še kermu tolk na jetra humoristične oddaje, v katerih je v ozadju posnet smeh, al sam men? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 tim burton's BIG Fish krasen film! življenje kot pravljica Man Of The Hour tidal waves don't beg forgivenesscrash, then on their wayfather, he enjoyed collisionsothers walked awaythe snowflake falls in mayand the doors are open nowas the bells are ringing outcuz the man of the hourhas taken his final bowgoodbye for nownature has its own religiongospel from the landfather ruled by long divisionyoung men, they pretendold men comprehendand the sky breaks at dawnshedding light upon this townwe all come 'roundcuz the man of the hourhas taken his final bowgoodbye for nowand the road, the old men pavedthe broken seams along the waythe rusted signs, they're just for mehe was guiding me, love, his own waynow the man of the hourhas taken his final bowas the curtain comes downi feel that this is justgoodbye for now Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 film Šakal- današnja verzija (z B. Willisom) je pa dobra. Me pa zanima, a se še kermu Naša mala klinika ne zdi niti najmanj duhovita, al je z mano kj narobe?Pa a grejo še kermu tolk na jetra humoristične oddaje, v katerih je v ozadju posnet smeh, al sam men?zvedavi Nosorogše ena taka tuki Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 še ena taka tuki Ni samo ena Men je tale Klinika tud čist mim :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Se pridružujem....raj kle visim, pa nabijam, k to gledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Včeraj sem na HTV 2 gledal film Heat (Kilmer, DeNiro, Serpico , J. Voight ...). Puškarjenje po ropu banke je po mojem najboljš posneta akcija vseh časov (morm povedat, da sicer action prizore, vsaj če gre za streljanje, sicer pogosto porabim za to, da ppogledam, kaj je na drugih programih). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Me pa zanima, a se še kermu Naša mala klinika ne zdi niti najmanj duhovita, al je z mano kj narobe?pa keri debili to gledajo? jao jao ... LOL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.