Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Včeraj sem na HTV 2 gledal film Heat (Kilmer, DeNiro, Serpico x:Dx , J. Voight ...). Puškarjenje po ropu banke je po mojem najboljš posneta akcija vseh časov (morm povedat, da sicer action prizore, vsaj če gre za streljanje, sicer pogosto porabim za to, da ppogledam, kaj je na drugih programih).

lalala

A nje a nje :palec: :palec: Odličn film, tud nasploh. Dobro izbrani liki, face, karakterji, cela krimi in polis ekipa...... Sem pa bral, da sta bila DeNiro in Pacino (oba v tem filmu zgledata odlično, mogoč DeNiro še blš) tolk nečimrna, da sta zhtevala, da se nikoli v filmu s facami ne znajdeta v istih kadrih xcivx ......hoho......pa taki faca k sta x;)x Zlo dober film ja, eden tistih, ki jih pogledam na vsake tolk, k ga ujamem na tv, ne morm, da neb..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

xsrcx Glih sem pogledala film GEJŠA. Imam filing kot da sem bila direkt tam, dobro se da vživet,xsrcx pa tudi tankočutn film je.xsrcx Mislim, da se film splača pogledat, sploh umetniškim dušam je ganljiv. xsrcx
"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Me pa zanima, a se še kermu Naša mala klinika ne zdi niti najmanj duhovita, al je z mano kj narobe?

Pa a grejo še kermu tolk na jetra humoristične oddaje, v katerih je v ozadju posnet smeh, al sam men?

zvedavi Nosorog

morda ti bo povedal kaj vec podatek, da rec najraje gledajo osnovnosolci - nizja stopnja. res, do deset let stari otroci. in ce kdo ne gleda, ne more biti del druzbe naslednji dan.

Guest mačona
NMK gleda moja cimra, stara 28 let. :o|o: če kaj več pove podatek, da gleda tudi cmerave ljubezenske in družinske filme ... :xx!:

MAGNOLIJA

hehe...sicer dolg k kurja chreva...skor 3,5 ur....sam coooooool

chloveshke usode, ki se med seboj prepletejo v en :vragec: kriminal...hehe

Še enkrat sem si pogledala MAGNOLIO ... :palec:
MAGNOLIA ... :palec: (da ne omenjam, kolk je tole Tom C. dobr odigral x:px )

x:px jutri ob polnoči na POP TV :palec: :palec: :palec:

o, spet lohk mal sodelujem (v glavnem gledate neke tele dvd-je al pa kaj jaz vem kaj, nove filme vse mogoce)...

ja, men zal nobena slovenska tale scena se ni bila duhovita..

no morda je blo kaj svetlih tock v paradizniku al pa se kje morda, upam, pa da se ne spomnim.

sam, zalost.

vse en brezvezen skech. x:o)x x:px xrolleyesx :o|o:

dramsko zaigrane kletvice al pa kaj tacga. x:o)x x:Dx

idiotsko.

al pa milijardkrat prezvecene fore... xrolleyesx

beda v glavnem.

magnolije se nisem gledala.

thanx za opombico. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, kul, Magnolia bo x8Dx :palec: Men tud dbest, že dvakrat gledala... Mogoče jo pa spet pogledam, če bom pokonc takrat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

V tem mesecu sem si ogledala Saw 2. Kaj pa vem :o|o: Nič posebnega. Precej ogabno, ampak da bi bilo kaj posebaj strašno pa ne.

pa PRIME...Meryl Streep seka :palec: Prav tako Uma Thurman ( men je sploh ona všeč)...film romantičen, ampak v redu konec...REALEN ( res presenčenje).

Od kar pa nisem pisala pa po moje še Casanovo...tudi nič posebnega, ampak Heatha se splača zmeraj gledat :2src:

To je vse kar sem sploh videla.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Gledala Casanovo : Heath :2src: in zgodba in cel film :palec: x:Dx ... tudi Brokeback mountain :palec: .

Žaga 2 :o|o: :xx!:

Krvavi hostel :o|o: :xx!: :o|o: => taki filmi me napsihirajo, ker mi začnejo možgani 100/uro delat in si mislm, da je kak serijski morilec al pa psihoti na kvadrat, k se izživljajo nad drugim folkom, za naslednjim voglom. :O: pa še po možnosti ti dajo pred začetkom filma gor "the movie was inspired by true events".... :icon15: :OO!:

Siriana :palec: zgodba mal spodkopala USA, itd. Kar zanimivo politično-ekonomsko dogajanje....

Tašča da te kap :palec: x:Dx nice comedy/love story

Zdajle sem si pa v lastni režiji x:Dx ogledala The day after tomorrow :palec: :palec: :palec: I liked it a lot!

Scio mi nihil scire

Dons ja na A kanalu film Šakal, ki je v originalni verziji (iz 1972) fantastičen, današnja verzija (z B. Willisom) je pa dobra.

Me pa zanima, a se še kermu Naša mala klinika ne zdi niti najmanj duhovita, al je z mano kj narobe?

Pa a grejo še kermu tolk na jetra humoristične oddaje, v katerih je v ozadju posnet smeh, al sam men?

zvedavi Nosorog

:8): ziher je s teboj nekaj narobe...

NMK je zakon :palec:

NMK gleda moja cimra, stara 28 let. :o|o: če kaj več pove podatek, da gleda tudi cmerave ljubezenske in družinske filme ... :xx!:

xcivx gleda ga stara mama, vnuki, ata in mama, sosed Franc in teta Emilija, zaenkrat razen tega , da se vsi skupaj nasmejijo nismo opazili nobenih drugih stranskih učinkov....

raziskavo nadaljujemo in vas ažurno obveščamo o morebitnih kvarnih nravnih in moralnih stranskih učinkih, ter o visoki umetniški vrednosti , ki jo bodo znali objektivno oceniti šele pravnuki, kakor nam je povedala jasnovidka Tončka v novi ediciji revije Osebnost

je še kaj bolj debilnega on naše male klinike na popteveju x;)x razne sanjske ženkse pa bari pa še bi se našlo x;)x x^x

x^x je igranje računalniškega pokra x;)x

morda ti bo povedal kaj vec podatek, da rec najraje gledajo osnovnosolci - nizja stopnja. res, do deset let stari otroci. in ce kdo ne gleda, ne more biti del druzbe naslednji dan.

:palec: absolutno res, izločen, degradiran na nižjo kasto

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

O, meni je bil pa tako všeč fantom iz opere- taka krasna glasba, mm x:Xx Aja, pa Gejša je bila fenomenalna. Všeč mi je bilo tudi to, da so se resnično držali knjižne predloge.

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Hmm.. a lahko kdo predlaga.. dober film (kej bolj umetniškega..), ki ima kaj zveze z Irsko.. lahko irski režiser, al pa da se dogaja tam al pa kaj takega...

loesje

Spet nazaj -

Sestre Magdalenke= irski film (ampak ne umetniški)

Od takih zanimivih predlagam: Frida x:px Gejša, x:px pa Pomlad, poletje, jesen, zima...in pomlad x:px ali pa kakega od režiserja Almodoverja (taki "čudaški")

x;)x če se še kaj spomnim, pa drugič

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

U, sestre Magdalenke bi bla kar kul varianta, ja. :palec: (mah glih zadnjič gledala, kako da se nisem spomnila..)

Almodovar pa ni glih irski x;)x (Španijo smo že obdelal..)

loesje

Spet nazaj -

Včeraj sem spet gledala film Prevzetnost in pristranost, sem čist navdušena. Prebrala sem tudi knjigo, zdaj se moram lotit še Razsodnost in rahločutnost (pogledat film in prebrat knjigo). Dolgčas mi ne bo.

Gledala pa sem tudi film Casanova in se nasmejala, kot se nisem že dolgo. Zadnji film, ki me je tako spravil v smeh je bil: Dnevnik Bridget Jones.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

ne vem tocnoega naslova, toda o novinarki Veronica Guaran (al neki tazga) dober movie!

politicna zadeva, po resnicnih dogodkih!

sicer pa se bloody sunday (mislm da je tut od U2 muska notr..). tut po resnicnih dogodkih.

sicer pa se kul movie:

Mozart and the Whale o avtenticnih ljudeh. kul movie. :palec:

koncno spet funny komedija: Eurotrip

Hmm.. a lahko kdo predlaga.. dober film (kej bolj umetniškega..), ki ima kaj zveze z Irsko.. lahko irski režiser, al pa da se dogaja tam al pa kaj takega...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...