aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 hehe ....volk(IĆ).... pikola....sam je pa chist mozhno tole.... v krizhankah recimo...al pa pr lovcu na wc-ju....al pa v kopru na wc-ju...al pa v unionu, hehe, tut na wc-ju al pa clo pr men....sam to bi blo pa pol vsaj 2x (ker aakhut pa k seb zhe ni bab sam za en fuk vlachu... ), ....hehe...al pa kak petek na ALU-ju na vechernem aktu 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 tole kr v tapravi temi... 'filmi'... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 pikola....pa res bo treba novo temo odpret:KATERO, KDAJ, KJE IN KAKO 666 pikola -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 pikola....chist pozabuglih sneu nou film....PImega...čb..... 666 zlo(M)bijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Danes sta pa dva španska filma na HTV ponoč.. jojojojoj.. bo treba dat snemat! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 HEE UPAM, DA TE JE KAJ NAUČIL FILM VELIKO UMETNIŠKEGA PRETIRAVANJA, A KLJUB TEMU PLEMENITOST USTVARJANJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Mene je Frida, kar nekako razzalostila, nekako tezak obcutek sem imela po ogledu. Lepe barve, fantasticna Salma, vredno ogleda a toliko strasti, kot jo pokaze Frida, me pozene v beg pred samo seboj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Jah, Frida te ne pusti ravnodušnega... mene je tudi fascinirala ta močna mehiška barvitost, temperament, živost, glasba... in strast Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Gledal film S.W.A.T., Samuel Jackson v glavni vlogi na divx-u. Opozarjam vas, če bo kje tale film na sporedu, ga ne it' gledat, res škoda denarja. . Namesto tega filma pejte raje na kakšno pivo, pa kej podebatirat. Glup film do konca, pa tale kva je že Bad Boys II, ne, ne, ne, ne, mora da so ti filmi namenjeni publiki istega IQ-ja kot George W. Bush. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 Danes je Brasil okoli 22h. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Mi smo končno dobli kabelsko...... .........vprašajte še nord............ :xx!: .. ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 crkni p....... hecam se mi bomo meli bolšo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 nebote! isto bo, ker mi ki smo zdaj dobli in vsi ki jo še dobite do enako......(Ga. Pavla je tak rekla) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 jaz bi tut rada pianista gledala, ampak zdaj ni cajta. komaj čakam počitnce Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Včeraj mi je letelo skoz spomin, kako sem nekaj fajn filmov od Bunuela gledala (že doooolgo nazaj, v glavnem v Kinoteki)... ampak... hmmm... emšo najbrž... nič naslovov se ne spomnim... pozna kdo kak njegov film? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 The exterminating angel 666 filmofilou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 heheshe enga mam: THE OBSCURE OBJECT OF DESIRE 666 -ou tejchuli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 sem računala nate ... ampak tega se pa ne spomnim ... a mogoče veš, kako je bil preveden naslov (ker včasih tako žblj prevedejo)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ne bi vedel...ker nimam s podnapisi....v originalu je pa takole:EL ANGEL EXTERMINADOR....1962CET OBSCUR OBJET DU DESIR...1977 666 filmoljubceu.... (tale je res taprau ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 jaaaaa taaaa!!! Ta vražji predmet poželenja aakhuti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 aaaaaa biiiii gaaaa meeelaaa? 666 -ou...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 a to mi film ponujaš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 hehelahko tudi kaj drugega ja....film ti ponujam...hehe 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 vau, špica tenks (a čwa na OS dorečt tole ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.